Ev arkadaşlarım?

Üniversite öğrencisiyim ve iki arkadaşımla birlikte evde kalıyoruz. Evde ben yaşamıyormuşum gibi davranıyorlar. Her gün sevgilileri de bizimle birlikte evde kalıyor. Ama kirayı, elektriği, suyu üç kişi ödüyoruz. Ben onların sevgilisi rahat etsin diye mi bunları ödüyorum. Defalarca konuştum ama anlamıyorlar beni. Benim için sorun olacak mı olmayacak mı düşünmüyorlar. Ben memleketime döndüğümde evi meyhaneye çevirip sürekli 10 15 kişi toplayıp alkol alıyorlar. Çıkardıkları sesler de cabası. Şu an hepimiz memleketlere geldik ama ev boş değil çünkü birinin sevgilisi kalıyor.(çünkü ev arkaşımın yerine kirayı vermiş) Geçenlerde konuyu dile getirdim yine bana sevgililerinin evde kalmaya devam edeceğini benim için değişen bir şey olmayacağını söylediler. Evden çıkmayı ben de düşündüm lütfen bunu önermeyin uygun bi ev bulamadım. Sizce bu durumu ev sahibiyle konuşsam ve onların evden çıkmasını istediğimi söylesem ne tepki verir?
Güncellemeler
+1 yıl
Ev Arkadaşlarımın sadece sevgililerinin değil kendilerinin de gitmesini isteyeceğim. Yani evde tek kalacağım. LÜTFEN ONA GÖRE YORUM YAPIN
Ev arkadaşlarım?