Ben 31 yaşındayım doğuştan bedensel engelliyim yani bastonlar ile destekli olarak yürüyorum bir rahatsızlığım var, sizlerde bilirsiniz ki Allah hakkından sonra anne baba hakkı gelir ne olursa olsun anne babaya asi olunmaz anne babanın arkasında durulur meşru olan işlerde itaat edilir, Ben bedensel engelli olduğum için benim ailem belki normal anne-babalaraı göre fazlası ile emekleri var her namazdan sonra onlar için dua ederim. Benim abim bundan 1 sene önce evlendi 11 Temmuz 2021 tarihinde evlendiği kız yengem çok asi birisi tesettürlü ama tesettüre de tam dikkat ettiğini söyleyemem dar kıyafetler giymesi makyaj yapması yani bunun yanında karşısındaki büyüklerine karşı saygısızlık yapması birçok eksiği var diyebilirim tabii ki o onun günahıdır, fakat geçen gün onun oturduğu memleketine bayram ziyareti için ağabeyimle beraber gidecekleri sırada Annem abime bir mesaj atıyor ve diyor ki işte oralarda kavga etme kendini ezdirme herhangi bir sıkıntı olmasın daha sonra abim nasıl oluyorsa bu mesajı yengeme gösteriyor, yengem de arayıp bağırıp çağırarak anneme karşı geliyor durum böyle olunca bende ağabeyime mesaj attım yaptığının hoş olmadığını konu her ne olursa olsun ikide bir de anneme ses tonunu yükselttiğini laf söyle etmeyeceğimi söyledim. Dün de yengemin annesi beni arıyor işte ortalığı Benim annem karıştırıyormuş beni de onlara karşı düşman ediyormuş neyse çok fazla münakaşa etmedim mevzu benim abimle benim aramda kim olursa olsun hiç kimse benim anneme babama laf söyleyemez öyletmen feriştahı da gelse umrumda değil o zaman sen de kızına gerekli terbiyeyi vermelisin dedim ama daha sonradan o birkaç bir şey daha yazdı büyük olduğu için çok fazla uzatmadım ablacığım iyi akşamlar dedim Bir daha da bir şey yazmadım. Tabii bu arada yengem beni telefonlardan falan engellemiş, Hülasa benim burada sormak istediğim benim bu göstermiş olduğun tepkiye karşılık yani annemi savunmuş olmama karşılık benim bir günahım var mıdır ve ne yapmam gerekir?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer