Aile & Toplum 3 gündür memleketteyim sıkıcı geçiyor sizde durumlar nasıl? Bosluktaaçılmışhesap Takip Et Xper 6 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Valla çok sıkılayom hiç yaşıtım yok 😅 Güncellemeler+1 yıl Bugun yaşıtımlaa tanıştım qma kısa sürdü 3 gündür memleketteyim sıkıcı geçiyor sizde durumlar nasıl? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
chace Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Köylerde genellikle yaşlı insanlar kaldı artık kolay gelsin 😀 0 1 Yorumla Bosluktaaçılmışhesap +1 yıl Maalesefffff , bayram bile kurtarmamis Yorumla
Ergl06 Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 93% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 560 cevap paylaştı. Bende evde uzandım yataga sıkılıyorum buraya takılıyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sorma ya ben de sıkılıyorum. Muhabbetleri çok ayrı, bana göre değil 0 1 Yorumla Bosluktaaçılmışhesap +1 yıl Nasil muhabbetleri sen nereye gittin Yorumla
Öylesine1üye Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Sorma benimde Enez e geldim incin top oynuyor 0 26 Yorumla Bosluktaaçılmışhesap +1 yıl Baktim da Edirneymisss seninki yine iyiii Yorumla Öylesine1üye +1 yıl Aynen yazlık burası ama hava soğuk diye kimse yok :) bakkallar bile nerdeyse kapalı Yorumla Bosluktaaçılmışhesap +1 yıl Mekan güzel en azından Yorumla Öylesine1üye +1 yıl Hava ısınsın denize girelim o zaman güzel olur sen neredesin ki Yorumla Bosluktaaçılmışhesap +1 yıl Ankara , deniz ne demek falan fjrjf Yorumla Öylesine1üye +1 yıl Ankara mı! Eywallah kaç kurtul :) Yorumla Bosluktaaçılmışhesap +1 yıl Yaaa boşuna mı sıkılıyoz Yorumla Öylesine1üye +1 yıl Haklısın. Kim var orada akrabalardan Yorumla Bosluktaaçılmışhesap +1 yıl Dedemler var Yorumla Öylesine1üye +1 yıl Yazık o insanlarında alın gidin kışın donacaklar orada :) Yorumla Bosluktaaçılmışhesap +1 yıl Hallerinden memnun onlar , bizim buralarda rahat edemiyorlar onlar da Yorumla Öylesine1üye +1 yıl Ben Ankara’ya 3 kere gitmek zorunda kaldım. Her seferinde ruhumu verip geldim. Yani tam başkent olacak şehir düşman gelse soğuk lan bura der döner yani Yorumla Bosluktaaçılmışhesap +1 yıl Dkdjxjdjxhwjxjwkcjsc o kadar doğru bir tespit ki Yorumla Öylesine1üye +1 yıl Neden? Yorumla Bosluktaaçılmışhesap +1 yıl Ne neden Yorumla Öylesine1üye +1 yıl Biriyle tanıştın kısa dürdü? Yorumla Bosluktaaçılmışhesap +1 yıl Gittiler hemen Yorumla Öylesine1üye +1 yıl 😅 yazık olmuş Yorumla Bosluktaaçılmışhesap +1 yıl Xbsjxjj hep o babası yuzundennxdjxj Yorumla Öylesine1üye +1 yıl Açeydimmm kollarımı gitme diyeydimmmm :)) Yorumla Bosluktaaçılmışhesap +1 yıl Dedddiiiimmm, yemeğe de kalın dedimmmn. Xjsjxjd Yorumla Öylesine1üye +1 yıl Kalmadılar mı 🥺 Yorumla Bosluktaaçılmışhesap +1 yıl CıksssssssssssAma numarasını aldım 😅 Yorumla Öylesine1üye +1 yıl Çakalll :) Yorumla Bosluktaaçılmışhesap +1 yıl Amma dramatize ettim. he xjdjx Yorumla Öylesine1üye +1 yıl Ee bari mesaj at numarasını aldın Yorumla
turlar Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Hiç sorma ya maniac maniac tipler her yerde 0 1 Yorumla Bosluktaaçılmışhesap +1 yıl Xjdjxnnx seninki nere Yorumla
İsasagir1 Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 96% +1 yıl Ben perşembe günü kurtuluyorum darısı başına 0 19 Yorumla Bosluktaaçılmışhesap +1 yıl Bana daha vat:( Yorumla İsasagir1 +1 yıl Burdan kafa dağıtmaya devam o zaman benim gibi Yorumla Bosluktaaçılmışhesap +1 yıl Buraya da giremiyorum ki 4 gündür 20 dakika qnca girmişimidir Yorumla İsasagir1 +1 yıl Ben işlerim harici hiç çıkmadım Yorumla Bosluktaaçılmışhesap +1 yıl Sjjddh burası da sıkıyir ya Yorumla İsasagir1 +1 yıl Sosyal medyada pek takılmam akbaba gibi akraban olunca mecburen burası Yorumla Bosluktaaçılmışhesap +1 yıl QIyyyy akraba deme hepsine gizledim hikayeeleei Yorumla İsasagir1 +1 yıl 5 tane var Instagram hepsini de buldular geri kapattım en son 1 tane kaldı onada pek bişi atmıyorum Yorumla İsasagir1 +1 yıl Çok sürmüş 😂😂 Yorumla Bosluktaaçılmışhesap +1 yıl Ona da şükür jsjx Yorumla İsasagir1 +1 yıl Ne zaman kurtuluyırsun Yorumla Bosluktaaçılmışhesap +1 yıl 1 haftaya yakın var Yorumla İsasagir1 +1 yıl Çekilmez valla 😂😂😂 Yorumla Bosluktaaçılmışhesap +1 yıl Moral verdin saol djdh Yorumla İsasagir1 +1 yıl Ya ne diyim yakın olsak dakka başı kak gidiyoz derim 😂😂😂 Yorumla Bosluktaaçılmışhesap +1 yıl Birbirimizin nerde olduğumuzu bildiğimizi sanmiykrumndjdh Yorumla İsasagir1 +1 yıl Misalen dedim te allam yanlış anlamaya ne kadar müsaitsin yaa 😒😒 Yorumla Bosluktaaçılmışhesap +1 yıl Ne be aaaa Yorumla İsasagir1 +1 yıl Neyse kardeşim iyi geceler Yorumla
sinanbey33 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Valla ben evdeyim odada bende çok sıkılıyorum 0 0 Yorumla
psicoach Takip Et Master Yaş: 42 , eic 47% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Öyle olur zaten hep. Neyse az kaldı 0 0 Yorumla
KaptanMagaralı Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Burada aynı Hava soguk yagmurlu bişey yapasım yok 0 0 Yorumla
asistant Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 76% +1 yıl Neresi 0 1 Yorumla Bosluktaaçılmışhesap +1 yıl İç anadolu Yorumla
Wycombe Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 42% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 437 cevap paylaştı. Yalnızlık iyidir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Köylerde genellikle yaşlı insanlar kaldı artık kolay gelsin 😀
Maalesefffff , bayram bile kurtarmamis
Bende evde uzandım yataga sıkılıyorum buraya takılıyorum
Sorma ya ben de sıkılıyorum. Muhabbetleri çok ayrı, bana göre değil
Nasil muhabbetleri sen nereye gittin
Sorma benimde Enez e geldim incin top oynuyor
Baktim da Edirneymisss seninki yine iyiii
Aynen yazlık burası ama hava soğuk diye kimse yok :) bakkallar bile nerdeyse kapalı
Mekan güzel en azından
Hava ısınsın denize girelim o zaman güzel olur sen neredesin ki
Ankara , deniz ne demek falan fjrjf
Ankara mı! Eywallah kaç kurtul :)
Yaaa boşuna mı sıkılıyoz
Haklısın. Kim var orada akrabalardan
Dedemler var
Yazık o insanlarında alın gidin kışın donacaklar orada :)
Hallerinden memnun onlar , bizim buralarda rahat edemiyorlar onlar da
Ben Ankara’ya 3 kere gitmek zorunda kaldım. Her seferinde ruhumu verip geldim. Yani tam başkent olacak şehir düşman gelse soğuk lan bura der döner yani
Dkdjxjdjxhwjxjwkcjsc o kadar doğru bir tespit ki
Neden?
Ne neden
Biriyle tanıştın kısa dürdü?
Gittiler hemen
😅 yazık olmuş
Xbsjxjj hep o babası yuzundennxdjxj
Açeydimmm kollarımı gitme diyeydimmmm :))
Dedddiiiimmm, yemeğe de kalın dedimmmn. Xjsjxjd
Kalmadılar mı 🥺
Cıksssssssssss
Ama numarasını aldım 😅
Çakalll :)
Amma dramatize ettim. he xjdjx
Ee bari mesaj at numarasını aldın
Hiç sorma ya maniac maniac tipler her yerde
Xjdjxnnx seninki nere
Ben perşembe günü kurtuluyorum darısı başına
Bana daha vat:(
Burdan kafa dağıtmaya devam o zaman benim gibi
Buraya da giremiyorum ki 4 gündür 20 dakika qnca girmişimidir
Ben işlerim harici hiç çıkmadım
Sjjddh burası da sıkıyir ya
Sosyal medyada pek takılmam akbaba gibi akraban olunca mecburen burası
QIyyyy akraba deme hepsine gizledim hikayeeleei
5 tane var Instagram hepsini de buldular geri kapattım en son 1 tane kaldı onada pek bişi atmıyorum
Çok sürmüş 😂😂
Ona da şükür jsjx
Ne zaman kurtuluyırsun
1 haftaya yakın var
Çekilmez valla 😂😂😂
Moral verdin saol djdh
Ya ne diyim yakın olsak dakka başı kak gidiyoz derim 😂😂😂
Birbirimizin nerde olduğumuzu bildiğimizi sanmiykrumndjdh
Misalen dedim te allam yanlış anlamaya ne kadar müsaitsin yaa 😒😒
Ne be aaaa
Neyse kardeşim iyi geceler
Burada 10 yaş altı bulamassin ki