Aile & Toplum Mutlu olduğunuz yere gidin desem nereye giderdiniz? MrGYC Takip Et Yoda Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Aile, arkadaş yanı, eş, sevgili... Mutlu olduğunuz yere gidin desem nereye giderdiniz? Mutlu olduğunuz yere gidin desem nereye giderdiniz? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
heyybenesra Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Şu zamana kadar hayatiimda olan kimsenin olmadığı bir yere yeter artık daha kültürlü medeniyetli görgülü düşünceli insanların olduğu yere gideyim 0 0 Yorumla
PiLLy_BheBek Takip Et Master Yaş: 31 , eic 83% +1 yıl Babamın, annemin , kardeşimin yaşadığı eve giderdim 0 0 Yorumla
ekkolataa Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 92% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 708 cevap paylaştı. Daha önce gitmediğim bir yer olmalı, gittiklerim bu konuda işe yaramadı. 0 0 Yorumla
Tayfunyk64 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Sanırım bilmiyorum. kendimi o kadar iyi tanımıyorum. 0 0 Yorumla
ballısütümbenim Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Eskiden olsa buna birçok cevap verebilirdim ama şimdi nereye gidersem gideyim evime geri dönmek istiyorum kendimi güvende ve tüm dertlerden uzakta hissediyorum 0 0 Yorumla
Fnbcxf Takip Et Xper 2 Yaş: 31 +1 yıl şu an olduğum yerde mutluyum. sadece bugün bir hayalin içindeyken, yağmuru izlerken beni bekleyen adama gitmeyi isterdim. 0 0 Yorumla
meteorxsxsx4 Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Para dolu bir villa sonra binbir çeşit çikolata ve şekerlemeler abucuburlarla dolu bir yer çok lüks bir otel 0 0 Yorumla
DenizinKızı0 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 788 cevap paylaştı. Herkesten uzak bir yere. 0 0 Yorumla
Estacaca Takip Et Yoda Yaş: 106 , eic 86% +1 yıl Aniden karar veririm o anki isteğime göre giderim 0 0 Yorumla
ZırhıPaslıKahraman Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 698 cevap paylaştı. İstenmediğim yere gidemem. 0 0 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et Master Yaş: 31 , eic 34% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 6,4b cevap paylaştı. Çevremdekilerin olmadığı bir yere. 0 0 Yorumla
Lütfetmedinizefenim Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Kütüphaneya da bilge kişiler 0 0 Yorumla
niceness Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Sevdiğim birkaç arkadaşımın yanına giderdim. 0 0 Yorumla
zodyaklısamara_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 78% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. Doğaya 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Şu zamana kadar hayatiimda olan kimsenin olmadığı bir yere yeter artık daha kültürlü medeniyetli görgülü düşünceli insanların olduğu yere gideyim
Babamın, annemin , kardeşimin yaşadığı eve giderdim
Daha önce gitmediğim bir yer olmalı, gittiklerim bu konuda işe yaramadı.
Sanırım bilmiyorum. kendimi o kadar iyi tanımıyorum.
Eskiden olsa buna birçok cevap verebilirdim ama şimdi nereye gidersem gideyim evime geri dönmek istiyorum kendimi güvende ve tüm dertlerden uzakta hissediyorum
şu an olduğum yerde mutluyum. sadece bugün bir hayalin içindeyken, yağmuru izlerken beni bekleyen adama gitmeyi isterdim.
Para dolu bir villa sonra binbir çeşit çikolata ve şekerlemeler abucuburlarla dolu bir yer çok lüks bir otel
Herkesten uzak bir yere.
Aniden karar veririm o anki isteğime göre giderim
İstenmediğim yere gidemem.
Çevremdekilerin olmadığı bir yere.
Kütüphane
ya da bilge kişiler
Şu anda bulunduğum yer…
Yeğenlerimin yanına 😍
Yalnız kalabileceğim bi yere.
Sevdiğim birkaç arkadaşımın yanına giderdim.
Kendim tabiki.
Sivas’a giderim :d
İnsan olmayan her yer
Samsun
Olduğum yer iyi
Herkes ait olduğu yerde güzeldir..
Doğaya
yatağıma. :d
Öte dünyaya.
Sahile giderdim
B bloğa
Başka bir şehir