Aile & Toplum Yaşadığınız yerin neyi meşhur? KonumYok Takip Et Xper 7 Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Turkıyeye cayı bız gonderıyoruz:) Güncellemeler+1 yıl Guncel Güncellemeler+1 yıl Guncellendii Yaşadığınız yerin neyi meşhur? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
RebeLs_ Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Selam,Yaşadığım yerin trafiği meşhur, kalabalığı meşhur, boğazı meşhur, kız kulesi falan. Çok meşhur yerleri var. 1 0 Yorumla
pars1453 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl Harput köftesi, çedene kahve, Palu tava Dik halay, çayda çıra, Harput kalesi, Palu kalesi 1 0 Yorumla
Şişkoletta Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Künefe 2 0 Yorumla
varrohincco Takip Et Guru Yaş: 87 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 862 cevap paylaştı. K harfleri kolonya kaymak kızları 1 0 Yorumla
Jealous_14 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 973 cevap paylaştı. Dönercileri ünlü sanırım Berlin djskxhsjns 1 0 Yorumla
Estacaca Takip Et Yoda Yaş: 106 , eic 86% +1 yıl Donats 1 2 Yorumla KonumYok +1 yıl O nedır Yorumla Estacaca +1 yıl Google yaz cıkar Yorumla
hellnope Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 382 cevap paylaştı. Afganı, Suriyelisi, Arapı meşhur. 0 2 Yorumla KonumYok +1 yıl Neresi orası:) Yorumla hellnope +1 yıl Türkiye işte. Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 11b cevap paylaştı. Keçisi 1 0 Yorumla
YavuzCakır Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 42% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 731 cevap paylaştı. elma şekeri 1 0 Yorumla
IşıLLL34 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 35% +1 yıl Trafiği meşhur 😒 1 1 Yorumla KonumYok +1 yıl İstambul. Yorumla
şakaysakomikçünkü Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl sineması ❤️🩹 0 1 Yorumla KonumYok +1 yıl Neresı orası Yorumla
AynrNew Takip Et Bilge Yaş: 40 , eic 47% +1 yıl yemekleri 0 1 Yorumla KonumYok +1 yıl Onu sormusrum zatenV:) Yorumla
kadahorunbağlari Takip Et Xper 5 Yaş: 22 +1 yıl rize ya da trabzonun jneresinden hemşehrim :) 0 2 Yorumla KonumYok +1 yıl Merkez dostum rıze Yorumla kadahorunbağlari +1 yıl hangi köy bende Ofun samri köyündenim ofa 30 rizeye 37 km yiz Yorumla
akigolar1990 Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Zeytini meşhur 1 0 Yorumla
Naileaッ Takip Et Xper 5 Yaş: 104 , eic 100% +1 yıl Kebabı 0 6 Yorumla KonumYok +1 yıl Neresi Yorumla Naileaッ +1 yıl Sence? Yorumla KonumYok +1 yıl Adanadan tut urfaya kadar:) Yorumla Naileaッ +1 yıl Adana Yorumla Naileaッ +1 yıl Bu arada kebap Adana'ya özeldir unutma Yorumla KonumYok +1 yıl Kımse kımsenın yerını kabul etmıyor.. Ben yüregire geldıgımde kaburgacı yasarda yemıstım cok ozeldı benım ıcın Yorumla
eftelya80 Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 80% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 406 cevap paylaştı. Boyozu meşhur.. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Yaprak 0 5 Yorumla KonumYok +1 yıl İl neresi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Erbaa/Tokat Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @dogukanpekmezci ne kadar ayıp beyefendi 😑 asma yapraktan bahsettim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @dogukanpekmezci e yazdım ya yukarıya zaten 😂 Yorumla KonumYok +1 yıl Soruma salca olanı sevmem kaldırdım arkadasın yorumunu:) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Selam,
Yaşadığım yerin trafiği meşhur, kalabalığı meşhur, boğazı meşhur, kız kulesi falan. Çok meşhur yerleri var.
Harput köftesi, çedene kahve, Palu tava
Dik halay, çayda çıra, Harput kalesi, Palu kalesi
Künefe
Mantı, pastırma, sucuk
K harfleri kolonya kaymak kızları
Dönercileri ünlü sanırım Berlin djskxhsjns
Donats
O nedır
Google yaz cıkar
Afganı, Suriyelisi, Arapı meşhur.
Neresi orası:)
Türkiye işte.
Mesir macunu meşhur (manisadayım)
Tuz..
Şekeri
Keçisi
Fındığı başkan
Pişmaniye
Tarhanası
Mantısı
elma şekeri
Galatası
Trafiği meşhur 😒
İstambul.
sineması ❤️🩹
Neresı orası
yemekleri
Onu sormusrum zatenV:)
rize ya da trabzonun jneresinden hemşehrim :)
Merkez dostum rıze
hangi köy bende Ofun samri köyündenim ofa 30 rizeye 37 km yiz
Zeytini meşhur
Kebabı
Neresi
Sence?
Adanadan tut urfaya kadar:)
Adana
Bu arada kebap Adana'ya özeldir unutma
Kımse kımsenın yerını kabul etmıyor.. Ben yüregire geldıgımde kaburgacı yasarda yemıstım cok ozeldı benım ıcın
Fıstıklı baklava
Boyozu meşhur..
Baklavası
Antep
Dolması
İl neresi:
Yaprak
İl neresi
Erbaa/Tokat
@dogukanpekmezci ne kadar ayıp beyefendi 😑 asma yapraktan bahsettim
@dogukanpekmezci e yazdım ya yukarıya zaten 😂
Soruma salca olanı sevmem kaldırdım arkadasın yorumunu:)
interneti
Çorbası