Bu askerler niye sınırı korumuyor ya. Nerde abaza vasıfsız rezil mülteci var ülkeye doldurdular
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Malmisin sen ,,,, asker emire bakar. Hükümet girsinler derse girerler. Girmeyecek derlerse , kimse sinirlari geçemez. Askerin suçu ne de onlara laf atiyon.
Al bir asker yalakası daha. Askerin görevi hudut namustur yazısından rahatsız olanların abuk subuk isteklerini yerine getirmek mi? şu an asker polis ne yapıyor peki? Asker polisin görevi ne sana göre? Ee o zaman çıkıpta hiç biri bizim sayemizde rahatsınız demesin o zaman bana göre avmnin kapısına konulan etkisiz güvenlik görevlilerinden farkları yok sence var mıı
Keşke sen kadar mal olsam. Cahillikle yaşamak güzel oluyor galiba. Bu dediklerini hukumete diyicen, sana daha ne anlatıyorum
Peki ben malım peki ülke düşmanlarının bu halini görmelerine rağmen polis asker olmak isreyenler ne vatan sever mi? Türk düşmanlarına zaten her gün diyorum ben merak etme
Şimdi gelip bana aallama demek istediğim ülkeyi korutmuyorlar sınırı korutmuyorlar. Bunu asker poliste balll gibi biliyor ama niyeyse polis asker olmak isteyen çok. Demekki amaçları sadece birinin ağzına bakıp görev ve maaş almak. Bir mayısta gördük misal. Çoğunun hükümetle aynı fikirde olmadığı ne malum.
Ülkemizin kültürel yapısını bozmakla görevli insanlar iktidara gelince böyle oluyor. Araplar İslam ülkeleri acıyıp üzülüyorlar mı ki ben üzüleyim.
Askeri değil de, askere emir verenleri sorgulamak lazım.
Ya bırak çoğu milleti coplayın diyince seve seve koşuyor hiç savunma emir kuluymuş. Yarın bu mülteciler bize saldırdığında polis askere izleyin karışmayın derse emir kulu dersin artık. Hayır sınırı dahi korumuyorlarsa neee iş yapıyorlar ki bıraksınlar madem görevlerini askerin polisin görevi toplum düzenini güvenliğini sağlamak değil mi
Millet olarak lay lay lom oy verin, sonra suçlu arayın. Senin kafa da güzel kanka, devam et.
Bir kere bile oyvermedim. Birtakım kişiler gibi asker polis budalası yalakası da hiç değilimdir. Ayrıca soruma niye cevap vermedin askerin polisin görevi ne? Bu olayların olmasına rağmen bir sürü kişi polis olmak istiyor demekki amaçları ülke koruöak değil bir kişinin ağzına vakıp isteğini yerine getirmek ve haksız maaş almak o zaman? Emir kulu diyip aklama kimseyi. İşlerine geliyor çoğunun. Hatta bir asker bana bizim sayemizde rahatsıznız biz onların kimliklerini alıyoruz diyip övünmüştü.
Askerler de emir alıyor siz kafasına göre takıldıklarını sanıyorsunuz herhalde.
Bizden iyi yaşıyorlar bence onlar bize üzülüyordur.
Ne üzülecem onlar bize üzülüyor. Onların hersey beleş üstüne para alıyorlar. Nargilecilerden nedret ediyorum
Askerlere değil içeri alın emri verenlere kız
Millete toma ile saldırın dövün diye emir verenlerin isteklerini yerine getirirken pek hefesliler :) emir kulu lafını neden 15 Temmuz askerleri için söylemediniz madem hepside içerdee :)
Askerler düşünmez emri uygular bir asker kendi başına emir dışında karar veremez
Peki sana göre ülkeyi koruyorlar mıı?
En baştakiler koruyun demediği sürece koruyamazlar ama koruyun deseler ölümüne korurular daha bu konu hakkında konuşurum ama konuşmasam daha iyi türkiyenin konumu gereği çevresi çok sıkıntılı bi ülkeyiz komşularımızın çoğu sıkıntılı bu yüzden türk ordusu cidden çok güçlü zaten tarihin en köklü ve eski ordusu mete kabul edilir kurucusu kuruluş tarihi m. ö 200 yazar ancak biz ordumuzu hareket ettirdiğimizde dünya bizi sıkıştırıyor anbargolar döviz artışları bizim saplam bi ülke olmamız için ekonomimizi güçlendirip dışa bağımlılığı azaltmamız gerek eğer kendi kendimize yetebilen bir ülke olursak hem ordumuzu özgür hareket ettiririz hem de kimse kolay kolay bişi diyemez bariz örnek rusya ukraynaya girdi dünya ambargo uyguladı çok aşırı etkilenmedi bize o uygulansa kaosa girer
Baştakiler para için kabileleri bile ülkeye kabul eder ki. Benim canımı sıkıyor nerde pislik var bizim ülkede
Sen 20 yıl sonra gör tr de 15 milyon 20 yaş suriyeli olucak
Akp giderse olmama durumuda var
askerlerde sorun yok onları içeri alan iktidar
O yüzden arttı ya zaten pislikler
Multecileri seviyonmu senknk
Bana kalsa soykırım yapsınlar çoğu sapık parazit gibiler ha birde sülükk
Vay be fenasin knk soykirim sje
Hic acimiyon sen valla onlara baya belli
Valla hiçbiride umrumda değil bebi ölsünler banane yani kendi ülkesine hayrı yok belkide kendi ülkesin de teröre destek veren abaza sapık sabıkalı biri banane yani ölsün
Hklsn vlla
Hiç sorma ya facia durumdayız bu konuda
Twittırda gündem olmuşlar yine travestiler sokağı diye bir yere gitmişler ömrümde ilk kez duydum bunlar adresini öğrenip bizi içeri alın diye konuşuyorlarmış
Poliste piyasada yok
Gün geçtikçe daha da kötü olacak gibi
Hepsi gitsin