Aile & Toplum Hangi kızı tercih edersiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor 1) Zengin, adabı muaşeret kurallarını özenle uygulayan, egosu olmayan, bilinçsiz harcama yapmayan2) Fakir, ama kendini zengin gibi davranışlar sergileyen yani gösteriş meraklısı, bilinçsiz harcama yapan, adabı muaşeret kuralları olmayan Güncellemeler+1 yıl ... Güncellemeler+1 yıl He mk hep 2yi tercih ediyorsunuz Hangi kızı tercih edersiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Ehlivukuf Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 17,9b cevap paylaştı. Yahu aklı mantığı olan herkes ilkini tercih eder. Gösteriş meraklısı olan insanı hiç sevmem 0 0 Yorumla
Ergl06 Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 93% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 560 cevap paylaştı. Valla ne zengin ne fakir fark etmez allah korkusı olsun yeter allah korkusu olan kişide bunlar mevcut olur 0 0 Yorumla
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. 1 olsun ya sırf zengin olduğu için değil adabı muaşeret ve görgu kuralı olduğu için 😊 0 0 Yorumla
Yakuza1001 Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 93% +1 yıl 1 seçerim 2 den o kadar çok varkı piyasada para etmiyor. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Allah'ın askina biri iyi biri kötü. Kötüyü kimse sevmez istemez. Bari özellikeri yakın secseydin 0 0 Yorumla
fatoşşist Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl babadan zengine zengin denmez 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Ama kızına mal mülk kalacak Yorumla
Bay_Nutella Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı. 1. benim olsun 2. düşmanımın 0 0 Yorumla
cjjcjxjxjx Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Sorunun cevabını kendin belirlemişsin zaten 😀 0 0 Yorumla
çpkn_kuruFASULYE Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 96% +1 yıl zengin olan nerdesin bağırta bağırta mikicem 0 0 Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,9b cevap paylaştı. 3-) Hiçbiri 0 0 Yorumla
Anibalcortes Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 75% +1 yıl 1111 0 1 Yorumla Anibalcortes +1 yıl Hatta 1 deki zengin bile olmasin kabul Yorumla
Kslgkn Takip Et Bilge Yaş: 30 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 333 cevap paylaştı. 1 tabiki 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Yahu aklı mantığı olan herkes ilkini tercih eder. Gösteriş meraklısı olan insanı hiç sevmem
Valla ne zengin ne fakir fark etmez allah korkusı olsun yeter allah korkusu olan kişide bunlar mevcut olur
1 olsun ya sırf zengin olduğu için değil adabı muaşeret ve görgu kuralı olduğu için 😊
1 seçerim 2 den o kadar çok varkı piyasada para etmiyor.
Allah'ın askina biri iyi biri kötü. Kötüyü kimse sevmez istemez. Bari özellikeri yakın secseydin
babadan zengine zengin denmez
Ama kızına mal mülk kalacak
Bence herkes birincisiini seçer
İkiden kaçtım, resmen kaçtım
1. benim olsun 2. düşmanımın
Sorunun cevabını kendin belirlemişsin zaten 😀
zengin olan nerdesin bağırta bağırta mikicem
Her zmaan bir
3-) Hiçbiri
Bana sadık olması yeterli
1111
Hatta 1 deki zengin bile olmasin kabul