En yakin arkadasimla beş aydır konusmuyoruz?

Bazı kırgınlıklar oldu aramızda. Bazı şeyleri bahane etti. Ara ara yapardı böyle sonra tekrar barışırdı kendisi. Gene aynı şeyi yaptı 5 aydır konuşmuyoruz. Benim artık hayatima karışacak noktaya geldi ve dediğini yapmayınca mesafe koydu araya. Kırıldığımız noktaları söyledik. Onun kırıldığı noktaları izah etmeye çalıştım. Ama anlamak istemedi. Nispet yapar gibi paylaşımlar yapıyordu. Ama son zamanlarda rüyalarıma giriyor. Üzgün ve bi söz paylaşmış mesela ben gördükten sonra kaldırdı. Anlayacak insan sesindende anlar sessizligindende diye. Ben gördükten kısa bi zaman sonra kaldırdı sözü. Dikkat çekmek için bir şeyler yapıyor kendince. Profil fotosunu kaldırıyor mesela. Bunu eskiden diyordu hep. En iyi dikkat çekme şeyi bu diye. Neymiş numarasını sildiğini düşünenler yazıyormuş. Şimdi bana yapıyor aynısını. Kustukten iki ay sonra bi duruma ifade atmıştı. Tabi ben beğenip geçtim oralı olmadım. Bu arkadaş barışma çabasında mi. Daha önce de hep böyle oldu kendi barıştı çünkü haksızlık yapıyor hep.
En yakin arkadasimla beş aydır konusmuyoruz?