Ben, öncelikle evime ayakkabı ile sokmam. Yanında da ailesi dışında koruma, gazeteci, danışman.. vs hiç kimse olmamalı. Yoksa kusura bakmasın evime istedigi gibi gelmesini hoş karşılamam.
Kurada siz çıktınız, C. başkanı bayramda sizin evinize bayramlaşma ziyaretine gelecek.. ?
Ne hikmetse bu bayramlasmalarda da hep muhafazakar, ortalama gelirli aile evlerine gidiyor. Daha hiç başı açık, evinin içini güzel düzmüş emekli öğretmenin evine gidildiğini görmedim
Not: ben de tesettürlü oldukça dini bütün bir insanım, muhafazakar insanlara laf atmak gibi bir amacım yok
Başka evleri öneririm... Ben istemem... Partisi beni çok mağdur etti. Çok oy verdim. başarılı olsun diye 8 yıl kesintisiz dua ettim. Sınırsız destek verdim ama haklarımı ilçe yönetimindeki parti düşmanları gasp ettiler.
Evde ne varsa onunla karşılarım ve misafirimi ağırlarım. Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı geliyor ise hakettiği saygıyı görür. Oy konusu başka makamındaki birini karşılamak başkadır.
Aynen öyle oldu. O da benim çalıştığım kütüphaneye geldiğinde çay ikramında bulundum. İnsan ile siyasi fikirleri ayrı ayrı ele alıyorum. İnsan ayrdırı, fikir ayrıdır. İnsan sevilir, fikir ise tartışılır, kabul veya ret edilir.
Biz et ve tırnağız. Eğer fikirleri konuşmayı ve kavgasız el sıkışarak ayrılmayı öğrenebilirsek cennet bir ülkede cenneti yaşarız. Maalesdef siyasi parti liderlerinin bile birbirine karşı olan sevgisi, saygısı sempatizanlarda birbirine karşı yok. Bu hatadan dönmeliyiz.