İğrenç bi üslubu var kendisininn emir verir kalk yap et nefret ederim pislik bugünde aynı şeyi yaptı bende şakasına nne o öyle emir verir gibi deyip güldüm hemen herkesinn içinde seni dövverim herkesin içinde gururun kırılmasın diye bi şey demiyorum kalk git burdan dedi ya aptaaaalllll yaptın yapacağını zaten canım normalde iyidir evde ağzınna biber sürerim sesi çıkmaz toplumda yükseliyor ergenn diyecem 25 yaşında adam kendinni gerçekten geliştirmemiş biraz önce de temizlik yapıyordum gelmiş bana diyor git üzerine bi şey giyin kürsüyü ayağıyla fırlatıyor duvara ayh kafayı yiyecem sinir krizi geçirecem şimdi
Güncellemeler
+1 yıl
Takip ettim
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bu nasıl bi abi.. mağara adamı ya! Bayram bayram yapılacak şey mi bu.. kusura bakma ama mağara adamı bile böyle yapmaz..
Biliyorum yapmaz pis insan nasıl uzak duracam ben bundan pislik ya
Üniversite şansın varsa kaç kurtar kendini bu bildiğin zihniyetsiz herifin teki.. sevgilin olsa diri diri yakar resmen eski kafalı tiplerden
Nolurdu sizin gibi bi abim olsaydı benim tek amacım güzel bi şekilde geçinmek gerçelten boşuna yaşıyorum her seferinde dediğini yutuyorum bi şey olmaz diyorum ama gerçekten Artık İnsanın olan irtibatınıda çöp ediyor
Var canım gibi çalışmadım
Yaşın kaç bilmiyorum ama senin gerçekten tek şansın üniversite okuyup hayatını yaşamak az da olsa evden uzaklaşıp kafa dinlemek.. İnan sevgili dediğin elin adamı bile sana bu kadarını yapmaz..
Bayanlar annenler yokmu bişey demiyorlar mı onlar abine? İki kardeş misiniz başka abin ya da bi ablan yokmu
Ablam var kimse bunu zapt edemiyor ki ablama bile vurmuşluğu var annemi koridorun prtasında saçlarından tutup yerlere attığı var ailemiz bçyle değil normalde ben 18ime revem yakında bu arada bak asla yok ailemizde bi bu bide bi kuzenim o yani ikiside aynı sinirlenince hiçbir şeyi gözleri görmüyor bi bok olduklaro yok ama toplumda da kötü görünmek istemiyorlar yani biz napalım düşüncesiz pislik öldürmek istiyorum şuanda okdr öfkeliyim
Yok yok öfkelenme sakin ol öfkeni sohbet ederek derdini anlatarak çıkar.. öfkeyle kalkan zararla oturur bari sen onun gibi yapma.. ama gerçekten bu adamla aynı evde yaşanılmaz hayır evlensin sizde kurtulun dicem de hangi kız başını Yakıp bununla evlenir.. senin tek çaren üniversite.. Allah bilir ona da kızar
Kızmıyor onada işte ya dsdiklerim var sadece aramız çok iyiydi ama iyi olsun istemiyroum artık üniversite 1 yıl daha buradayım ben nasıl uzallaşacam bu çocuktan bi fikrin var mı uzak ve soğuk olmak istiyorum ona
Yani onunla bağlantı kurma onun ortamında durma arkadaş çevren varsa onlarla vakit geçir falan.. yani ne bileyim olabildiğince ondan uzak yerlerde vakit geçir bilmiyorum düşüneyim biraz aklıma bişey gelirse yazarım
Çok teşekkür ederim
bi kardeşin varsa gerçekten çok şanslı..
Var ikizim var😄
Rica ederim
Ne güzel nerelisin acaba
Aslen kökenim Doğu ama 4 yaşımdan beri batıya geldim İzmir'de yaşıyorum o gün bu gündür halen burdayım burada büyüdüm
Ne güzel bende maaaleseeef doğu hatta Bingöl
Ne güzel işte ikimizde hemşehri sayılırız bi an böyle batıdan falan zannettim de yok sende bizdenmişsin :)
Keşke olmasaydım brlki biraz daha kültürlü olurdu insan görürdü
E yani o açıdan evet.. ama bende sana şunu söyliyim benim bi tane abim var o çok berbat.. aynı senin abin gibi.. al bak 18 senedir İzmir'de ama İnan fayda etmedi berbat biri ama tabi ben erkek olduğum için bana çokta bişey yapamıyor
Bu arada merak ettim adın ne acaba? Gerçi burası yorumlar belki burdan yazmak istemezsin kimliğini
İnnaki konu erkeklik kadınlık değil konu büyütülme şekli bbenşm annrmlr babamda aynı sıkmıyorlar ama küfür desenn var kavga desen vvar ben ne travmalar atlattım okdr fazla ki yani bu çocuğunda böyle olmasına pek şaşırmamak gerekir
Sprun yok ismim yağmur
Allah sabır versin gerçekten çoğu kız senin aynı sorununu yaşıyor.. zor
Yağmur mu hımmm güzel isimmiş😊
Çok zor, inşallah
İyi birisin yapabileceğim bişey olursa ya da sohbet edip dertleşmek istersen falan özelden veya yorumdan fark etmez ben hep buralardayım😃 herkesin derdini tasasını dinliyorum ben😃
Teşekkür ederim bende herrrzmn buradayım ne zmn istersen 🙃
Teşekkür ederim😊