Annemi öldürmek istiyorum bu hırsı içimden nasıl atabilirim?

Biliyorum çoğunuz eleştireceksiniz ama keşke benimde sizin anneleriniz gibi bi annem olsaydı. Bu bayramda evime gitmiyorum çunkü huzurum yok. Annem ve evli olan ablam benimle uğraşıyorlar. İkisi hep bir arada oldukları için dedikodu yapıp birbirlerini bana karşı dolduruyorlar. Bana karşı o kadar dolularki normal insan gibi konuşamıyorlar. Annem hariç gittiğim heryerde sevilen bi insanım. Ben şu an evlilik çağındayım özel bi okulda çalışıyorum beni kardeşimle kıyaslıyolar kendi kafalarında birileri hakkımda iyi bişey söylese dayanamıyorlar, dedem bana dua ediyor annemin yüz ifadesi değişiyor. Komşular sürekli diyoki annen senin hakkında şöyle dedi böyle dedi. Sinir krizi geçiroyorum nerdeyse. Katakter olarak sakin biriyim tartışmaya katılmayı sevmiyorum ama oýle durduk yere uğraşıyolarki kendimi tartışmanın ortasında buluyotum durduk yere uğraşmaları çok canımı yakıyo aile sonuçta hiç bişey yapamıyorum çok kimsesiz hissediyorum kendimi. Sürekli kafamda onlari bıcakladığımı hayal ediyorum. Zorumdan dilimi ısırıyorum. Babam beni çok severdi onu bile bana karşı soğuttular. Eski sevincimi neşemi hep kaybettim. En kötüsüde evlendiğimde benim iyiliğimi istemeyen bi aile misafiri falan nasıl ağırlayacak kim bilir o zaman zoruma gidecek ne davranışlar yapacaklar düşünmeden duramıyorum. Öyle küfürler ediyoki bana karşı gözlerim doluyo hiç bişey söyleyemiyorum söylesem bile sanki beni duymuyolar tebessüm ederek arkada taklitimi yspıyolarmış bunuda diger ablam söyledi. Bazen kendimi görünmez gibi hissediyorum.
Annemi öldürmek istiyorum bu hırsı içimden nasıl atabilirim?