AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Bazıları bunu yokluktan yapar, önüne geleni taciz eder, ama sözle ama elle. Bazıları kız güzel ya da tahrik edicii giyindigi için yapar bunu
Kız güzeldir hoştur yenir ondan bu nasıl soru yav
Ondan mı
Hayır yav abaza ve sapık oldukları için yapar. Yani bir adım ötesi taciz sonrası tecevuz bunun. Öyle birine mi aşık oldun
Kimseye aşık olmadım çevremdeki erkekler rahatsız ediyor tecavüz etmezler bence
Saf olma. Bu işler sırayla başlar. Adım adım. O yüzden birine söyle annene babana vb. kimseye tolerans verme.. çünkü verirsen sonuçlarına katlanırsın
Sanmıyorum ileri gideceklerini ne yapabilirler ki
Duvar kenarına alırlar ellerler taciz yani.. dokunmaya geçer sonraki adım şu an neler oluyor
Şu an ya çok garip gelebilir sana ama hani yolda yürürken üstüme gelmeleri laf atmalark ya da adam arabadan başını uzatıyor yanımdan geçerken arabayı çığırttırıyor falan çok rahatsız edici olarak çarpıyor yanlış olmuş gibi
Tacize varmış işte bu.. sonraki adım ciddi anlamda elleme dokunmaya gelir. Ve tecavüz.. o açıdan birine söyle
Adım adım gittiğini nereden biliyorsun
Ve neden araba çığırttırıyor
Orada mısın
Çünkü bu bir anda olmaz. Zamanla olur. Bunu yapanlar genelde özgüvensiz insanlardır. O yüzden zamanla olur diyorum ve dikkat edilmezse sonuç kötü olur.
Filme dalmışım
Peki
Bir şey yapacak mısın peki bunun için sessiz mi kalıyorsun hep
Yaptım ama bi şey olmadı yine devam ediyorlar yani
Ne yaptın peki? Mesela ailen söyleyip polise başvurdun mu?
Başvurdum ama fiziksel olmadığı için bi şey olmadı ama ne bileyim neden özgüvensiz olsun her şeyi olan insanlar?
Öyle düşünme işte.. her şeyi olduğu için zaten başka şeyler arar.. ayrıca her şeyi var diye özgüvenli olmaz. Sen dik dur eyme başını yeter
Bi şey olmaz bence
Olur da sen öyle düşünüyorsun. Dikkatli olman da fayda var. Ama kendine güvenini svedim böyle ol tagiki dokunma dediğin çarpma da olur. İlla dokunması gerekmez aynı kişi mi yapan
Hayır farklı kişiler sorun da bu
Ne olabilir ki
Bunu yüz yüze zor çözeriz biz mesajla anlaşmaya çalışıyoruz. Hepsi mi farklı hiç aynı anda olan yok mu
Aynı anda derken?
Yanı yapan kişi tekrardan yapıyor mu
Evet yapıyor
Nerede yaşıyorsun
İstanbul
Esenyurt mu
Hayır ataköy
Ataköy o kadar başı boş semt mi? Esenyurt mesela öyle.. şaşırdım.. yine de dikkatli ol, İstanbul da mülteci de çok duyuyoruz sağ da sol da tecevuz taciz yani bilemezsin ne olacağını Koru kendini kızım
Peki teşekkür ederim
Ne demek, bunu her gün yaşamayı bırakabilirsin sadece fazlasıyla istersen tamam mı iste yeter
Nasıl bırakabilirim ki
Yani videoya çek. O kişileri az çok bilirsin o an gelince videoya çekip tiktok açıp paylaş. Sakın kendini suçlu gibi hissetme. Çünkü sen haklısın. Hiçbir şey olmaz merak etme. Sen bu hayatı başkalarının yaptığı şeyler yüzünden zorluk çekmek durumunda değilsin. Bunu unutma ben yanındayım herkes senin yanında
Ben etmediğim için sorun göremedim
kansız oldukları için
Patavatsız aptal ve yüz görmedikleri için
Genelde Müslüman oluyorlar o tipler
Evet neden
Sence düşün bulursun cevabını neden olduğunu onların kitabında Karılar cariye köle olur
Nerde yaşıyorsun
İstanbul
Anladım ama bazı Kızlar var kezban oluyor kendi yolundan giden Erkeğe bile tedirgin olurlar sende öyle misin
Hahshshsh yok be hatta kaç kere bana mı öyle geliyor diyip sustum hep içime attım
Onu ben bilemem öyle abartan Kızlarda var taciz ediyorlar diyorsun el mi atıyorlar
Off abi bi git işine be bilemezsen sorma o zaman yürü git akşam akşam sinirimi bozma sinirliyim zatennn
Taciz ediyorlar diyorsun tacizin bir boyutu var sözlü var el atma var çeşit çeşit taciz vardır seni rahatsız nasıl ediyorlar
Fiziği güzeldir ya da kolay kız diye
Kolay biri değil
Demek fizik iyi yani erkekleri cezbediyor
Amacı için
Ne
Seni etmezler merak etme
Tipsiz oldugu içindir
her erkek etmez
cinsel açlıklarından
Ne yaptılar