Ne bileyim ilk başlarda örneğin çalışanların hemen hemen hepsi bayan idi şimdi bir çoğunluğu erkek bayanları doğudaki soğukluğu yobazlığı aratmıyor mesela hayır olarak çocuklara çikolata dağıtsak almıyorlar anlayacağınız insanlar birbirlerine karşı temkinli ben hep aydınlıları sıcakkanlı bilirdim
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar altını çizerek soruyorum sadece bilenler cevaplasın
Peki sence Türkiye de en cana yakın insanın bulunduğu yer neresidir biz incirliova da resmen yabancılık çekiyoruz zaten baştan beri efeler de yaşamayı hedefliyorduk ama nasip olmadı
Zaten o soğukluktan o yobazlıktan kaçırmak için ailemi aydın incirliovaya yerleşmeye ikna ettim ama nafile daha kötüsünü gördüm ailem de sevmedi oraları
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Aydınlılar cana yakın insanlardır aslında sana nasıl böyleleri denk gelmiş ilçesinde falan mısın?
Evet incirliova da yaşıyorum
İncirliova biraz sıkıntılıdır ama normal
Ama bana mesela temkinli davranıyorlar sırf orada ben varım diye yol değiştirdiler mesela
Merkezde olsa böyle bir sıkıntı çekmezsin
Hangi açıdan sıkıntılı mesela?
Sen aydınlısın herhalde
Sandığın ege profilinden çok daha kapalı düşünce ve davranış yapısına sahip insanlar görürsün orada ve kesinlikle dışarıya canayakın değillerdir
Aydınlı değilim ama yıllardır burdayım
Anladım peki ya kuşadası nasıldır?
Kuşadası daha cana yakındır ama kışın yaşamak istemem orada. Resmen hayalet bir şehre dönüyor
Neresindensin belki tanışırız ya?
Sanaldan biri ile reelde tanışmak huyum değildir benim.
Nerelisin peki aydında da yaşıyorsun
Egeliyim ama Aydın'da çalışıyorum daha fazla bilgi vermicem chxjsks
Özelle ne ilgisi var nereli olduğunun neyse sen bilirsin
Teşekkür ederim
Özel değil paylaşmaktan hoşlanmıyorum
Neden teşekkür ettin ne yaptım ki?
Sen bilirsin dedin ya işte ben de bana bıraktığın ve ısrar etmediğin için teşekkür ettim
Rica ederim
Soracağın başka bir soru var mı yardımcı olabileceğim
Peki sence Türkiye de en cana yakın insanın bulunduğu yer neresidir biz incirliova da resmen yabancılık çekiyoruz zaten baştan beri efeler de yaşamayı hedefliyorduk ama nasip olmadı
Efelerde yaşasan cidden bu sorunu yaşamazdın
Türkiye'de en cana yakın insanın bulunduğu yeri bilemem şahsen yabancıya tavırları genelde böyledir bence diye düşünüyorum
Efeler neden olmadı
Ailem Aydın 'ın her yerini didik didik taradı ama ev bulamadılar hani o yüzden
Üniversite öğrencisi misin?
Evet ama Aydın da değilim Erzincan da okuyorum ailem Aydın da yaşıyor.
Anladım
Zaten o soğukluktan o yobazlıktan kaçırmak için ailemi aydın incirliovaya yerleşmeye ikna ettim ama nafile daha kötüsünü gördüm ailem de sevmedi oraları
İzmir'e adaya falan kaçın benve
Erzincan da böyle yobaz dolu idi aydın incirliova da aynı 0 + 0 = 0 anladın mı?
İlk söylediğinde anlamıştım xbxjk