Aile & Toplum Kapınızı çalıp “pardon bizim evde erkek kalmamış da siz de varsa biraz alabilir miyim” desem tepkiniz ne olur 😌? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 08 Yapay Zekaya Sor bizde kalmamış da 🥺😌 Güncellemeler+1 yıl Niye hemen aklınız oraya gidiyor ben buzdolabı taşımasına yardım etmenizi isteyeceğim Kapınızı çalıp “pardon bizim evde erkek kalmamış da siz de varsa biraz alabilir miyim” desem tepkiniz ne olur 😌? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
Victory4 Takip Et Bilge Yaş: 47 , eic 95% +1 yıl En yanlış zil bizim ev olurdu sanırım,5 erkek insan1 köpek 1 kedi 1 kuş da erkek var 😳 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hahah ashdjs öğrenci evi mi Yorumla Victory4 +1 yıl Değil, aile evi 🙂 Yorumla
filinta1 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Yani böyle tatlı bir hitapla çağırabileceğini düşünüyorsan yanılmıyorsun alabilirsin klslkdfslkfdsfdkls 0 0 Yorumla
Hadiyani Takip Et Guru Yaş: 63 , eic 97% +1 yıl Komşuya yardım ederim, belki karşılığında vereceği vardır 0 0 Yorumla
Çapkınkurtt Takip Et Guru Yaş: 52 , eic 58% +1 yıl Tamam geliyorum derim ne diyecem geleni geri cevirmem kimsenin pesinden gitmem 0 0 Yorumla
Öylesine1üye Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Kişiye bağlı. Allah verisinde diyebilirim içeri çekip gel bakim şöyle sen bir de diyebilirim 0 0 Yorumla
Taklamakan Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Size kadar yorulmayalım buyrun içeri derm yerinde test edin😂 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Buzdolabı benim evimde:/ Yorumla Taklamakan +1 yıl Rıza baba gibi alet edevatı alır gelirim o zaman😂 Yorumla
Desuyonee Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Kimse böyle bir şey demez. Buzdolabı içinse bunu belirtir zaten. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Aynısını ben yapsam bize biraz karııııııı lazımmmmmmmm piyasada karı kalmamış desem ne derdiniz acaba jkfdsfsd 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Türkiye’de yapma kuzum seni arkandaki duvardan Hilmi bile çıkaramaz 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Aşkım buzdolabı taşınacak? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamam aşkım ben yaparım , nereye koyayım? Yorumla Soran +1 yıl Ben herkese aşkım derim ashdjska Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Grubada girerim aşkım , yeterki mutlu ol ) Yorumla Soran +1 yıl Töbee Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İçin için yanarken ben Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 6b cevap paylaştı. Keşke ama alırsınız da, sonra işiniz bitince geri bırakacak mısınız? 0 0 Yorumla
mrsnur11 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Gece gece azdiniz mi aw 2 1 Yorumla Soran +1 yıl Buzdolabı taşınacak? Yorumla
SöküğüDikerim Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl Eşikten adım attıktan sonra erkeğin anatomisini gözün kapalı çizersin artık 0 0 Yorumla
Green_mile_devi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 60% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Taşıma ücreti verilirse neden olmasın. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Servis de taşır para verirsem oooo Yorumla selim009 +1 yıl Sende başka şey verirsin Yorumla
corpse_bride Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Çok seri nah çekerim.. jfkskd 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Üzdün beni gaddemit asdhjsks Yorumla
Meredian Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Kapıyı kapatır size geçeriz 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Harika 😌 Yorumla
İk4126 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 88% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hemem trentyol dan sipariş ededelim adrese teslim 0 0 Yorumla
aynadakiajan Takip Et Master Yaş: 45 , eic 51% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı. Evlen yap kanka bedava erkek yok 0 0 Yorumla
limonlucikoltaa Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 64% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bizde sürekli erkek doğumu olur zaten verdik gitti 0 0 Yorumla
YaralıSevda01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,9b cevap paylaştı. Al üstüne çık inme derim 0 0 Yorumla
Theseussz Takip Et Master Yaş: 32 , eic 84% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,8b cevap paylaştı. Çeker mi lan bu istiyorsun derim 0 0 Yorumla
builder Takip Et Master Yaş: 58 , eic 74% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. komşuluk hatrına razı olurum :) 0 0 Yorumla
koramiral Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 85% +1 yıl Bizde de bize kadar var kusura bakmayın derdim. 0 0 Yorumla
kaancan_7 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Hemen yardımcı olayım derdm😅 0 0 Yorumla
Rauftamer Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 75% +1 yıl Al beni al bana bir sen lazım al beni 0 1 Yorumla Rauftamer +1 yıl Onuda taşırız yatak odasınıda Yorumla
yorguncocuk79 Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hemen içeri gir ve çay suyu koy... 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Buzdolabı bizim evde:/ Yorumla yorguncocuk79 +1 yıl Çayı içer, size gideriz. Artık dolaptan ne çıkarsa şansımıza... Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Bu işin sonu gruba gider 😅 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Daha iyi daha kısa sürede taşınır Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İcini dışına taşırlar 😅 Yorumla Soran +1 yıl Wtf Yorumla
Memoo00007 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,7b cevap paylaştı. ulan ya :D :D soruya bak sfdsf 0 0 Yorumla
kimbilebilirki09 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Yardımcı olayım derim her türlü 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Şey buzdolabı taşınacak Yorumla kimbilebilirki09 +1 yıl Taşıyalım hemen,😅 Yorumla
KaptanMagaralı Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Evde yokum derim😂😂 0 0 Yorumla
yolcu3434 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 9b cevap paylaştı. Gece gece güldürdün 0 4 Yorumla Soran +1 yıl İşimiz 😌 Yorumla yolcu3434 +1 yıl O zaman verdik gitti bı erkek hor kullanma yalnız Yorumla Soran +1 yıl Dolap taşıyacak altıüstü Yorumla yolcu3434 +1 yıl Tamam çok yüklenme Yorumla
exanimous Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Kapıyı kapardım net. 0 1 Yorumla exanimous +1 yıl He öyleyse ben bile yardım ederim yani Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
49Cevap
En yanlış zil bizim ev olurdu sanırım,
5 erkek insan
1 köpek 1 kedi 1 kuş da erkek var 😳
Hahah ashdjs öğrenci evi mi
Değil, aile evi 🙂
Yani böyle tatlı bir hitapla çağırabileceğini düşünüyorsan yanılmıyorsun alabilirsin klslkdfslkfdsfdkls
Komşuya yardım ederim, belki karşılığında vereceği vardır
Tamam geliyorum derim ne diyecem geleni geri cevirmem kimsenin pesinden gitmem
Kişiye bağlı. Allah verisinde diyebilirim içeri çekip gel bakim şöyle sen bir de diyebilirim
Size kadar yorulmayalım buyrun içeri derm yerinde test edin😂
Buzdolabı benim evimde:/
Rıza baba gibi alet edevatı alır gelirim o zaman😂
Kimse böyle bir şey demez. Buzdolabı içinse bunu belirtir zaten.
Aynısını ben yapsam bize biraz karııııııı lazımmmmmmmm piyasada karı kalmamış desem ne derdiniz acaba jkfdsfsd
Türkiye’de yapma kuzum seni arkandaki duvardan Hilmi bile çıkaramaz
Aşkım buzdolabı taşınacak?
Tamam aşkım ben yaparım , nereye koyayım?
Ben herkese aşkım derim ashdjska
Grubada girerim aşkım , yeterki mutlu ol )
Töbee
İçin için yanarken ben
Anneme dersen bu seferlik veriyim ama geri getir der
Keşke ama alırsınız da, sonra işiniz bitince geri bırakacak mısınız?
Gece gece azdiniz mi aw
Buzdolabı taşınacak?
Eşikten adım attıktan sonra erkeğin anatomisini gözün kapalı çizersin artık
Taşıma ücreti verilirse neden olmasın.
Servis de taşır para verirsem oooo
Sende başka şey verirsin
Çok seri nah çekerim.. jfkskd
Üzdün beni gaddemit asdhjsks
Kapıyı kapatır size geçeriz
Harika 😌
Hemem trentyol dan sipariş ededelim adrese teslim
Bende gelirdim sonra da...
Emanet vermiyoruz derdim :)
Evlen yap kanka bedava erkek yok
Bizde sürekli erkek doğumu olur zaten verdik gitti
Al üstüne çık inme derim
Çeker mi lan bu istiyorsun derim
komşuluk hatrına razı olurum :)
Yanıyon mu diye sorarım xcövmlas
turkiyede bu lafı demen ayıp
Bizde de bize kadar var kusura bakmayın derdim.
Hemen yardımcı olayım derdm😅
Al beni al bana bir sen lazım al beni
Onuda taşırız yatak odasınıda
al hepsi senin olsun derim :D
nefes almaya fırsatın olmaz
Seni Allah gönderdi olur😂😂
Hemen içeri gir ve çay suyu koy...
Buzdolabı bizim evde:/
Çayı içer, size gideriz. Artık dolaptan ne çıkarsa şansımıza...
Parayı veren düdüğü çalar 😂
Bu işin sonu gruba gider 😅
Daha iyi daha kısa sürede taşınır
İcini dışına taşırlar 😅
Wtf
sevgilim açarsa dayak yersin :)
Bunu flörtüm yapsa hoş bi fantezi olurdu
ulan ya :D :D soruya bak sfdsf
Yardımcı olayım derim her türlü
Şey buzdolabı taşınacak
Taşıyalım hemen,😅
Yorgun