Aile & Toplum Kafa dengi insan araniyor? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Şu an sıkıldım kimler burada Güncellemeler+1 yıl Begenmedim sizi baska yokmu be Güncellemeler+1 yıl Konu yok abaza olmayan demek istedim Kafa dengi insan araniyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
SiyahNeftt Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aradığınız kişiye şu an ulaşılamıyor.. lütfen tekrar denemeyiniz 😀 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Denicem 😂 Yorumla
AsiBerkay Takip Et Bilge Yaş: 31 +1 yıl Nasıl kafa dengi arıyorsun?Valla bana illa gezme de çok gezerim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl bir süre sonra nude atarım o kişi ben değilim o yüzden 0 9 Yorumla Soran +1 yıl 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ ne yaziyon ozaman Yorumla Cevap sahibi +1 yıl yazarsın diye Yorumla Soran +1 yıl Bos yapma Yorumla Soran +1 yıl Gördüm seni artik cok gec gizlenince bisi degsmicek Yorumla Cevap sahibi +1 yıl o zaman dm gel Yorumla Soran +1 yıl Sapiklarla isim olmaz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sapık değilim sanki nude atınca hoşunuza gitmiyor Yorumla Soran +1 yıl Nude atarim diyen sensin buda sapiklik oluyor ayrica genelleme yapan insanlardan nefret ederim ben benim baskasi deglim hosuna giden biri varsa git ona at ozaman :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl attım zaten, tamam genelleme yapmıyom, ama görüp yorumlamanı isterdim sonra konu kapanır zaten Yorumla
şefkoo Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 72% +1 yıl Aradığınız kişiye şu an ulaşılamıyor 15 burası 🤣 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 15 derken 😂 Yorumla şefkoo +1 yıl Artı 15 🤣 Yorumla
AtılganPonçikMen Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 49% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 380 cevap paylaştı. Noldu ponçik niye sıkıldın 0 0 Yorumla
Tarikdmrl Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 91% +1 yıl Üstad yazacaksan yaz yazmıcaksan uyucam 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yengen var o yüzden olmaz üzgünüm.. 0 12 Yorumla Soran +1 yıl Eniste derim olmazmi Yorumla Soran +1 yıl Yasa abi derim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Abazan falan da değilim, yengen beni bulduğuna şükrediyor 🤣 Yorumla Soran +1 yıl Niye burdasin ozaman Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kıskanır ama 🤣🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kediden bile kıskanıyorrr Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Buradan tanıştık olamaz mı? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Buraya giren her erkeği abazan sanmaktan vazgeç Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Veee ona o kadar bağlıyım ki ksyi unuttum diyebilirim. Görüş yazıp çıkıyorum Yorumla Soran +1 yıl Niye bukadar yazdin bos bos yazcagina git ona yaz ozaman 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Uyudu çünkü 😒 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Benim uykum gelmedi henüz Yorumla
yorguncocuk79 Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Burdayım 🙋♂️ konuşmaya ihtiyacım var... 0 0 Yorumla
Eness1616 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Yaş kriteri yokmu 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Yok Yorumla Eness1616 +1 yıl Peki hanımefendi kafandakileri anlat bakalım denk miyiz Yorumla Soran +1 yıl Ben anlatmayi sevmem ve bilmem sen anlat Yorumla
Ramiiramiiii Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Neye göre kafa dengi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Biseye göre degil sapik olmayan Yorumla Ramiiramiiii +1 yıl Sapık olmayan da herkes de kafa dengi olmuyor yine şansını dene knka arkadaşlarla Yorumla
Mapustayım Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Bem bittim 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Niye bittin Yorumla Mapustayım +1 yıl Yaz bakim Yorumla
temasbağamlisi Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 84% +1 yıl Neye göre kafa dengi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Abazasiz Yorumla temasbağamlisi +1 yıl Olabilir Yorumla
aliali1926 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 690 cevap paylaştı. Fazlasıyla hemde 0 4 Yorumla aliali1926 +1 yıl Sen nasıl bişey arıyorsun Yorumla Soran +1 yıl Gördügümde samimi biri oldugunu hissetmelik bisey Yorumla aliali1926 +1 yıl Görmeden emin olma o zaman 😀 Yorumla aliali1926 +1 yıl Bekliyorum seni Yorumla
MySensizlik Takip Et Guru Yaş: 105 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Burdayım 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Takılıyorum sohbet muhabbet edecek bırını arıyorum 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Elımızde olan bunlar
Gizli Üye (25-29) +1 yıl annem kızar olmaz 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Izin al Yorumla Cevap sahibi +1 yıl olmz Yorumla Soran +1 yıl Nicin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl boş muhabbet etme kimseyle dedi Yorumla Soran +1 yıl Beni annene bagla Yorumla Cevap sahibi +1 yıl boşsa olmaz dedi Yorumla Soran +1 yıl Degil de Yorumla Cevap sahibi +1 yıl o zaman olur dedi Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 9,1b cevap paylaştı. Burdayiz 0 0 Yorumla
sapkalic Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Nasıl bı kafa 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Aradığınız kişiye şu an ulaşılamıyor.. lütfen tekrar denemeyiniz 😀
Denicem 😂
Nasıl kafa dengi arıyorsun?
Valla bana illa gezme de çok gezerim
bir süre sonra nude atarım o kişi ben değilim o yüzden
🤦🏻♀️🤦🏻♀️ ne yaziyon ozaman
yazarsın diye
Bos yapma
Gördüm seni artik cok gec gizlenince bisi degsmicek
o zaman dm gel
Sapiklarla isim olmaz
sapık değilim sanki nude atınca hoşunuza gitmiyor
Nude atarim diyen sensin buda sapiklik oluyor ayrica genelleme yapan insanlardan nefret ederim ben benim baskasi deglim hosuna giden biri varsa git ona at ozaman :)
attım zaten, tamam genelleme yapmıyom, ama görüp yorumlamanı isterdim sonra konu kapanır zaten
Aradığınız kişiye şu an ulaşılamıyor 15 burası 🤣
15 derken 😂
Artı 15 🤣
Noldu ponçik niye sıkıldın
Üstad yazacaksan yaz yazmıcaksan uyucam
Buradayız bizde de aynı dert
Yengen var o yüzden olmaz üzgünüm..
Eniste derim olmazmi
Yasa abi derim
Abazan falan da değilim, yengen beni bulduğuna şükrediyor 🤣
Niye burdasin ozaman
Kıskanır ama 🤣🤣
Kediden bile kıskanıyorrr
Buradan tanıştık olamaz mı?
Buraya giren her erkeği abazan sanmaktan vazgeç
Veee ona o kadar bağlıyım ki ksyi unuttum diyebilirim. Görüş yazıp çıkıyorum
Niye bukadar yazdin bos bos yazcagina git ona yaz ozaman 😂
Uyudu çünkü 😒
Benim uykum gelmedi henüz
Burdayım 🙋♂️ konuşmaya ihtiyacım var...
Dertleşmek istersen dinlerim. Karar senin
Yaş kriteri yokmu
Yok
Peki hanımefendi kafandakileri anlat bakalım denk miyiz
Ben anlatmayi sevmem ve bilmem sen anlat
Neye göre kafa dengi
Biseye göre degil sapik olmayan
Sapık olmayan da herkes de kafa dengi olmuyor yine şansını dene knka arkadaşlarla
Bem bittim
Niye bittin
Yaz bakim
Neye göre kafa dengi
Abazasiz
Olabilir
Fazlasıyla hemde
Sen nasıl bişey arıyorsun
Gördügümde samimi biri oldugunu hissetmelik bisey
Görmeden emin olma o zaman 😀
Bekliyorum seni
Burdayım kanks