Sarımsaklı yemek yediğiniz gün Teravih namazına giittyeseniz eğer kul hakkına girdiğinizi biliyor musunuz?

Arkadaş, ağzımda maske olduğu halde ben sizin pis ağız kokunuzu çekmek zorunda mıyım... Seveba girdiğinizi sanıp kul hakkına girerek eve dönüyorsunuz... Beni namaz sırasında rahatsız etmeye ne haddiniz var sizin. Allah'ın huzuruna çıkmışım. Senin o pis kokulu ağzın benim namazda huşu almama engel oluyor. Ne diyor Peygamber efendimiz sallallahu aleyhi vessellem. Soğan , sarımsak yiyen Mescidimize gelmesin evinde kılsın diyor o gün namazını. Sen kimsin de peygamber efendimiz sallallahu aleyhi vessellem'in sözüne riayet etmiyorsun. Haddini bil haddini. Haram zehir zıkkım olsun bugün namazda bana ağız kokusuyla İşkence çektirene hakkım. Ağzım da maske olduğu yetmedi. Bir de montun fermuarini burnuma kadar çektim. Nefes nefese kaldım namazda. Adamın ağız kokusu hâlâ geliyordu geğirince. Burdan bu paylaşımı yapıyorum ki aranızda sarımsaklı yemek yediği gün camiye giden varsa kul hakkına girdiğinizi bilin. Kimseyi namazından mahrum etmeyin... Çok sinirliyim hâlâ...
Sarımsaklı yemek yediğiniz gün Teravih namazına giittyeseniz eğer kul hakkına girdiğinizi biliyor musunuz?