Aynı avm içinde çalışıyoruz iftar için masa ayarlayıp her çalışanları çağırdı ama bana ayak üstü gel dedi gitti bende gitmedim neden gelmedin diye sormadı bile niye böyle bir şey yaptı ki bu?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
hesap kabarmasın sen bizdensin diye sanırım 😉 ya da sen herkesmisin seni özel davet edicektir
6 aydir tanışıyoruz 2 aydır sevgiliyiz henüz yeni özel olarak davet etmesi gerekiyordu bence, sizce affetmeli miyim
bence sor niye böyle davrandın diye ki oda bilsin
Söyledim davet ettim çok yoğunum isimde bir de biliyorsun diyor anca
yoğunlukla ne alakası var biraz duyarsız anlaşılan
Evet ya konuşunca biraz rahatladım ama çok özür filan diledi ve seviyorum da onu
demekki doğru söylemiş affet sevinsin gariban 😉
Sağ olun
ufak şeyler için birbirinizi üzmeyin sorunlarını konuşarak halledin mutluluklar ☺️
Merak etme diger ciddi düşündü kizi davet etmiştir aklin kalmasin yani
Bu nasıl bir ilişki la
Demeyin öyle ya : (
Öyle
Çünkü gerçek manada sevgilisi değilsin
Konuyu açtığımda bile çok büyütüyorsun dedi ayrılalım dedim bu sebepten ayrılmayalım diyor ne yapabilirim?
Yani tam manada bu cümleyi kurduysa gerçekten zeka geriliği olan birisi ile birliktesin
Ben büyütmüyorum bence, siz olsanız napardinix
İlşkimi keserim … gerçek aşk sevgi nedir biliyor musun , seni alıp birlikte başbaşa bir iftar bir yemek vs organizasyonudur … diğerleri ile başka bir organizasyonu başka zaman yaparsın zaten … zaten gitmeyişini merak bile etmemiş … çıkarırım hayatımdan
Anladım sağ olun
Niye gitmedin ki sende.
Çünkü iftardan 1,5 saat önce çıkıyorum işten zaten iftara kalamam ayrıca davet gelmedi yani normal insanmışım gibi davrandı
Bence fazla beklentiye girmişsin
Sizin basınıza böyle bir olay gelse benim verdiğim tepkiyi vermez misiniz
Erkekler çok ince ruhlu değiller. Senin neye bozulduğunu anlayamaz bile. Seni kırmak için böyle davranmadı. Sadece erkek ve kadın beyni farklı. Sen daha duygusalken o ne var ki bunda şimdi diyebiliyor
Ben takmam bu kadar. Ama düzenli olarak kendimi değersiz hissediyorsam onunla ayrılırım. Çünkü o zaman gerçekten sevmiyordur.
Vallahi tam öyle oldu konuyu açtım söyledim ya diyor büyütme bence uzmeyelim birbirimizi küçük sebepten diyor ayrılalım dedim ayrılmakta istemiyor bu sebepten ayrılmayalım dedi
Bence de ayrılacak bi durum yok. her küçük şeyde ayrılmak istersen başkasıyla da ilişki yürüyemezsin. En güzeli ona neye kırıldığını söylemen. Böyle davranman beni değersiz hissettirdi, daha dikkatli olabilir misin …. Gibi bir şey söylesen ilişkiniz daha sağlıklı olur.
Ve sorunları daha güzel çözersiniz
Teşekkür ederim
Rica ederim
Seni takmıyor
Sorduğumda da söyledim ya gel diye büyütme filan dedi ( gel dediği zaman da da yanımızda insanlar varken ortaya dedi özel olarak çağırmadı beni )
Tamam anladım işde pek umursamammış
Affetmeli miyim
Kendini affettirsin brnce belli Bi süre trip at 😂
Peki sizin başınıza böyle bir olay gelse siz naparsiniz
Valla ben olsam tavır koyarım bunun altın da bişey ararım şüpheci biriyim çünkü ama siz öyle yaparmısınız bilmem
Anladım sağ olunn
👍👍