tükendim yorgunum korkuyorum sizde bu durumu yaşayan var mi
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bu aralar ben de öyleyim bizim ev haklı sağolsun zorla intihara sürüklüyor.
Nasil geçer dersen hayal kur, orada insan gerçekten mutlu oluyor.
umarim düzelir sende uzun süreli degildir
ben öyle avutuyordum inanır mısın artik sanki son zamanlarımdayim çok tükendim
Var ama bu hayata insanlar nekadar kötülük olursa olsun hayat herzaman yaşamaya değiyor
aslinda sebebi beni buna iten insanlar
Belkide kader dedikleri sey …. Cok yoruldum
Sende sanırım tükenmişlik duygusu başlamış fazlasiyla
Aslinda yıllardır vardı ama bir
Şekilde kendimi oyaladım erteledim bastırdım güclü durdum ama artık o bile etki etmiyor gercekten bu yüzden soguk terlemelerim hastalıklarim basladi bünyem zayıfladı ne yapacağimi kime anlatabileceğimi bilmiyorum çok caresizim çareyi dinde aradim ama yıllar sonra hala daha beter olunca inancımı yitirmeye başlıyorum
Bence senin gun icerisinde yaptigin şeyleri birakip yeni şeyler uzerinde yogunlasman gerekiyir ayni durum bende de oldu bu şekilde atlattim sanki dünyada zamanim dolmus gibi hissettim uzun süre
Meslegim biraz bu durumdan cikmama yardımcı
evet ben de öyle hissediyorum zamanım dolmuş gibi
inanır mısın ama egitimciyim
gün içinde güçlü herkese yaşama dair umut veren
ama kendi iç dünyamda savaşan çaresiz bıkmış tükenmiş boş duran biriside degilim desem ki zamanım cok diye bu seyleri düsünüyorum …
Konusmak istersen mesaj at en azindan fikir alışverişinden bu durumdan çıkarsın ama sen sen ol sabah uyandığında gün gene aynı can sıkıcı diye düşünme
gerçekten çıkabilirmiyim?
eskiden insanların her sözü ile umudum yeşerir diye dilenecek durumdaydım. Artık ne onların zamanını almak istiyorum ne de inancım kalmadı sözlere. Tahmin edemeyeceğin kadar çok şey denedim bu duygulardan çıkmak için. Ama artık çıkamayacak hissim bünyemide zayıflattı
Dedigim gibi sende cikarsin eminim bundan sadece olumsuz degil olumli ol konusmak istersen mesaj atabilirsin
tesekkür ederim
Rica ederim
İnanıyorsan Allaha sığınacaksın ve yaşamamın mutlu olmanın formullerini arayacaksin. Bu yazdıklarımı yapmak zor ama insan isterse yapar.
evet dün sığındım
çok dua eden insan oldum halada öyle
aman yıllar sonra hislerim duygularım daha kötü hal almaya basladi belkide büyüdüm ondan kaldıramadım bilmiyorum tek bildigim şey uyumamak kötü ama eskiden biraz iyi gelennuyku bile zindan … hep kabus ve terlemis yorgun düsüncelerle gözlerimi açar oldum
Ama haklısın insan isterse yapar bu zamana kadar o sözü yapmaya cabaladım ama artık pilim bitti
Şimdi ne yasadigini bilmeden sunu soyle yap soyle olsun diyemem ama durumun ne olursa olsun nefes aliyorsan umut vardir.
haklsıın bu sözü ben de kendi kendime çok söylemişimdir zamanında ☺️
ama yok yani olmuyor.. mutsuz yaşamaktansa hiç yaşamamak artık daha mantıklı gelmeye başladı. nefes almak istemiyor gibiyim
Sana bu cümleleri kurduran nedir? Yalnızlık maddi sorunlar vs gerçekten merak ettim
klişe söz vardır ya çokluk içince yalnızlık o.
önceden farketmiyordum her şeyin üstesinden tek gelmek, tek başına çabalamak, dinleyen olmak ama dinleyicimin olmaması.. zamanla aslında çok ağır gelmeye başladı. cocukluktan hassas oluşum, sessiz sakin olmamın kullanılması ama yinede kötü bakmamam hep ben izin verdim bunlara aslında şu kafa ile düşününce… sonra Çok düşünmem herşeyi, insanların düşüncesinden tut insanların iyiliğini
O kadar çok şey var ki. Tamamen bu duruma gelmemin sebebi aslında benim ya.
Tek başına da mutlu olabilirsin en azından şu an içinde bulunduğun buhrandan çıkabilirsin.
Sabah uyandıgımda Değil ama evden çıkarken mecburen o buhranı üzerimden atmak olmasada üzerime bir şey alıp kapatmak zorunda kalıyorum …
Sonra tekrar çıkartıyorum yalnız kaldığımda..
Tamamen Nasıl çıkabilirim ki?
Hayatında ki sorunun ne olduğunu tespit edip o sorunu çözmen veya o sorunu yok sayıp en azından hayatında ki etkilerini azaltabilirsin. Emin ol mutlu olabilirsin.
Neden kuzum sebep ne? Yaşamından daha değerli olan bişey yok
güzel hitabın için teşekkür ederim
rica etsem görüş yazdığım arkadaşlara bakar mısın tekrar yazmayayım
yaşam değerli gelsin diye elimden gelen her şeyi yaptımda yıllardır sanki bu zaman daha beter durumdayım engel olamadığım duygu
Bence herşeyi boş ver ve hayattan zevk almaya bak şu anki durumundan bile hiçbirşeyi umursama seni bu duruma sokan içindeki ses onunda ağzını kapat
Bana özelden yazarmısın
nasil bosverebilirim ki
sussam susturamıyorum
Kabuslar ve bünyem zayıfladi üzüntüden hastalandım
bosveremiyorum
Özele gelirmisin
Lustral içmelisin antidepresan sonra geçiyor
nasil bir etkisi oluyor anlatabilir misin
Kardeşim içiyor. Eskiden çok depresifti pek konuşmazdı ve ölmeyi düşünürdü. Bu hayata hiç gelmeseydim keşke şurdaki duvar olarak yaratılsaydım gibi konuşurdu büyümeyi istemiyodu hayata karşı umudu pek yoktu. 5 gün boyunca ne su içti ne yemek yedi. Psikoloğa gitti lustral aldı 2 aydır kullanıyor ve cidden gözle görülür şekilde değişti. Kardeşimin gözünün feri geldi gözleri ışıldıyo. Gülüyor. Mutlu oluyor. Sohbet ediyor. Eskiden dikkat dağınıklığı vardı ilaç sayesinde o da gitti ölme isteği birez daha azaldı. Eskiden 10 kere düşünüyorsa ilaç sayesinde artık 1 kere düşünüyor öyle işte sen de kullanmalısın doktor yardımıyla
teşekkür ederim tavsiyen için
Kardesin aslında şanslı en azından size anlatabilmiş
Ben de kimse bilmiyor bu ruh halimi isteklerimi
Biz hep yanında olduk o ne derse onu yapmaya çalışıyoruz o yüzden anlattı bize. Çok üstüne düştük anlatması için
zor gelmiştir anlatmak ona
Ama bence siz doğru olanı yaptınız
Keşke banada soran olsa güclü duran ben belki o an kollarında ağlayıp yardım edin diye ağlayacağım …..
ve belki işte o zaman tekrar yaşamak isticem
Komsumun kizi vardi intihar etti kiz öldü
Ailesine sabir diliyorum
çok zor onu anlayabiliyorum
Kullandigi ilaclar iyice bitirmisti ikinci denemesinde vefat etti
Sen kullanma o ilaclardan
Dolayli yoldan bana nasil intihar edilebilir taktigi verdin galiba : ) etmek isteyen her yolu bulur zaten …
Bulur ama boş ver kendini oyalayacak birseyler bul
Sonzamanlarda okunmus su goturuyordum kiza biraz kendini toplamisti hic konusmayan kizla sohbet ediyorduk ilaclara tekrar yonelince bitti kiz
Cok yoruldum arkadasim yillardir bir sekilde dediklerinide yaptim ama artik sanki zamanimm gelmis gibi
Ona sen karar veremezsin rabbim ne zaman derse o zaman uc gunluk dunya hayatini yaşa ne yapmaktan keyif aliyorsan onlari yap
Üzüldüm onun adına keske ona yardım edebilen birisi olsaydı. İntihar eden kişiler degildir suclu olan etrafında görmeyenlerdir bence.
Hiç bir şey keyf vermiyor
Biliyorum elimden ne geldiyse yapmaya calistim ama erkek olarak kafana gore bi genc kizin yanina gidemiyorsun babasida cok katiydi kizi disariya bile cikartmiyordu
Hatta yanina gidip ona destek oluyorum diye kapima dayandi laf oluyor gelme diye ve tehtitler vs
Ben sadece genc bir kiz hayattan kopmasin diye yardimci olmak istedim kiz daha 18 indeydi
Sen elinden geleni yapmişsin
Keşke banada destek olan olsaydi belki o zaman biraz olsa bile iyi gelirdi ama ben hep dinleyici oldum hiç dinlenen olmadım. Kader.
Ben dinlerim seni iyi gelecekse sana sende istersen tabi
önceden keske birisi birilrri tesselli etse diye dilenecek durumda olan ben artik onu bile istemez oldum keşke bu zamana gelmeden olsaydı insanların bir kelimesine bakıp umudumu dahada yeşertirdim ama şimdi kim ne derse desin aslinda sadece karşimdakinin zamanıını emegini calmiş olmaktan başka bir şeye yaramaz
Nerelisin belki yakinlardasindir
yurtdisinda
Himm kayserideyim ben
Yurtdidinda arkadaslarimda cok neresi
Kölnde kasaba
Köln de var ama onlar merkezde mi kasabada onu bilmiyorum konusiyim bi
Bende de var o
Umarim sende kisa zamamda gecer çok zor durum
Bende yillardir geçmiyor ve artik inancim kalmadıda
5 yıldır yaşıyom
ben de ….
artik tamamen güçsüzleştim
Bos umut vermelerim hiç bir şey avutmuyor beni
Cidden ipin ucundayım
Peki sebebi ne sende
Tramvalar
istersen anlatabilirsin
Burdan anlatılmıycak kadar özel
Umarim düzelir her sey hayatinda
Insallah canım valla
bu ben dostumm
Kurtulamayacağız değil mi
tabi. artık saldım ya
nasıl salabilirim ki o düsünce o his uyuyunca uyandığımda hep terlemis uyanmalarım ögle uykusundan sonra mesela hep bir o dusunceyle kalkmam
aga seni o kadar iyi anlıyorum ki.
Uyumakdı iyi gelen o da kabus oldu
bu yüzden artik yaşama dair hiç bir
Şeye ait olmak istemiyorum
Ne olacaksa olsun bitsin
Var geçmiyor
inancimida yitirmek üzereyim dün kandildi dua ettim yine umutla ama bugün yine karamsarim geçmiyor ve geçmeyecek galiba
Beni daha konuşturma valla öyle şeyler söyledimki sinir anlarında dinden çıkalı belki 2 3 ay olmuştur
Gercekten artik cok sorgulamaya basladim
tükendim iste ya
herkesin mutlugunda hic gözüm olmadi hep umutla bu yillara geldim ama artik hiç
Bir şey ruh halimi düzeltemiyor
İkizim olsan bu kadar olmaz aynı durumlarda yım
İntihar bile düşündüm sakat kalırsam daha kötü diye durdum
En zoruda ne biliyormusun?
İki karakteri yaşamam. Eğitimciyim.. herkese umut veren ben özümde çaresiz tükenmis bıkmış
Bende kötüyüm insanlara karşı iyi duruyorum bu zamana kadar anlattım anlamadılar daha da kendi dertlerini anlattılar üstüne artık onlarada anlatmıyom
Benimde anlatabilecegim hiç kimsem yok.
Varda yok. Güclü görünen gücsüz bir kisiyim. Hazırlandıgımı anlarlar mı bilmiyorum ama bana ait ne varsa kardesimin annemin üzerine yaptm. Dedim ne olur ne olmaz araba kazası durumları olur olarak bahanesini ekledim. Oysa bu sene veda etme duygum o kadar ağır basıyor ki.. durduramıyorum.
Uyandıgımda hep aklımda o sey
Ögle uykusundan uyandıgımda terlemis sekilde o düsünceyle.. yemek yerken her an her zaman.
çok yorgunum
Benim durumum iş bulamadığım için babamda oldu iş durumu var gibi bayramdan sonra biraz duygular azaldı seninde işin varmış bence hafta sonları biraz dışarda tek başına gez azalır duyguların
İlaca falan başlama bence başlarsan sen intihar eden
teşekkür ederim önerin için
İşim var olmasaydı dedigin gibi belki daha çok kötü olurdum
Hic bir sey tat vermiyor :)
eskiden insanın sohbetinde bana söyledigine umut baglayıp dilenebilecek durumda olan ben artık her şey bos
Aslında sendede var diye tahmin ediyorum bende her şeyi çok kafaya takıyorum insanları çok önemsiyorum
beni anlattın biliyor musun?
hayatım boyunca hep bu aptal özellikler yüzünden belkide bu durumdayım
Nasıl kurtulabiliriz ki
Hiç şansımız yok dimi
Yavaş yavaş azalttım ben biraz bazen eski haline geliyor ama çoğunlukla aklıma getirip aman boş ver değeceklermi sanki diyorum
Bu iki özelliğimiz yüzünden biraz bu durumdayız birazda bu özellikler diğer çevre şartlarını çıkardı
Çevre şartları derken ne demek istedin acaba anlamadım
varya şu an odamdayim yatagımdayım aglamaya bile gücüm kalmadı :) önceden iyi gelirdi simdi sanki ruhsuzlaşıyorum.. bu aslında iyi bir şey ama keşke ruhsuzlaştıgım an aklımın içide susabilseydi
Ağlamak güçsüzlük derlerde asıl ağlayabilmek asıl güçlülük
Senin her şeyi çok kafana takmandan insanları çok önemsemeden dolayı insanlar böyle umursamaz oluyor senin derdini dinlemiyor seninki öyle olmuş olabilir benimkinde bunlardan dolayı olmadı ama babam çok sıkıntılı bende bencil ama her şeyi kafama takıp insanları çok önemsememden bendede onların beni önemsememsi oldu
ben çok hassasım çok ağlardımda
tükendim sanırım ya az az damlıyor göz yaşım ama eskisi kadar değil :)
Güçsüz ettiğin için
Hissettiğin
cok iyi analiz ettin yine
evet ama engelleyemiyorum insanları umursamamasını..
Hala tek mutlu edebilen beni çikolata :) umarım seninde en azından bir tek mutlu eden bir şeyin vardır o kadar kötü ortak özelliklerimizden sonra :)
Sabah olacak ve ben yine ikinci kişiliğimle olacağım özümde
Ama iç dünyam değişmeyecek çok zor ….
Canımı almak bence çok düşündüğüm serüvende degilde olacaksa zaten aniden o an olacak durum. Zamana bıraktım yine
Parası fazla gibi ama doğal antideprasan istersen bunu al belki faydası olur ben alacaktım parası çok geldi
https://www. naturallife. com. tr/ozel-takviyeler? product_id=61
yan etkisi olur mu ki malum eğitim kurumunda çalışıyorum dengesiz hareketlerim olsunda istemem :)
Kaç para ki? Sana iyi gelecekse göndermek isterdim sana?
Doğal bu diğerleri bağımlılık yapıyor yan etkisi var hatta insanları intihara kadar görüyor hele lustral diye olanı var en beteri o
Linke gir bak
Kopyala arada bir boşluk var onu sil
Ben azalttım bitimek istiyorum insanları takmamı falan bitirecem gibide geliyor o özelliklerim bitmese bile bana çok sıkıntı vermiyordu ama bana çok sıkıntı veren babam o ölse her sıkıntı bitecek
Bitireceksin gibi geliyorsa - bitirirsin - başarırsın bence :)
Biraz araştırdım yurtdışındada satışı varmış
daha çok ama ağrılar için ve stress falan içinmiş sana kim hangi sebeple tavsiye etmişti bunu yoksa kendin mi buldun
Bu şeyler bence geçici iyi geliyordur kesin ama bir süre sonra bence etkisini kaybeder Bence sanki..
Kendim buldum nerde yazıyor ağrılar için falan olduğu
almanca satiş yerlerinde anlatımlarda okudum az önce
tercüme edip atayım mı
İçerdiği boswellik asitlerin eklem iltihabı ve ağrılarını hafifletmek, bağışıklık sistemini güçlendirmek veya stres ve kaygıya karşı yardımcı olmak gibi çeşitli sağlık etkilerine sahip olduğu da söylenmektedir.
O etkileride var ama seroteninide yükseltiyor
Bilmiyordum Almanya satışıda olduğunu
varmış fiyatları 15-25 euro arasi degişiyorda dedigim gibi genelde ağrı durumları için kullanıcı yorumları okudum bilmiyorum ruhumuzu değiştirir mi : ) zannetmiyorum
Faydası olur çünkü doktor tavsiye ediyor
Sen nasıl buldun Almanya sitesini
Kafama takmayacam diyorum sen yazmayınca canım sıkılıyor bende herhalde bu kafaya takmayı bırakmayacam
ben almanyada yasiyorum verdigin linkte yazAn ismi googlede arattım almanca olarak
Al dene diğer antidepresan dan kullanmaktan iyidir onlar bağımlılık yapıyor
Nereye gittin
diğerinide kullanmicam
bir şekilde düzelmem lazım ama hayırlısı
uyuyacagim simdi
Teşekkür ederim her şey için güzel kalbin ve zamanın için
Sanada ben bu kafama takmamı nasıl yenecem sence sen bile geç yazınca canım sıkılıyor intihar falan mı etti diye düşündüm
Şöyle düşün bugün var diye yarın olacak diye bir şey yok olarak hayatına tamamen almamak insanları
galiba intihar etmeden öncesi çok düşüncelere dalmam. Anlık gelisir o durum bence
Hakkımda hayırlısını diliyorum
Bende düşündüm çok düşününce olmuyor dediğin gibi anlık bir şey demekki daha yaşayacağız
Şöyle düşün bugün var diye yarın olacak diye bir şey yok olarak hayatına tamamen almamak insanları burayı anlamadım da az daha açık yazarmısın
yani insanlara ve bazı hep aynı olan şeylere alışmamak en güzeli galiba. Değişiklik oldugunda biz hassas insanlar duygusal yaklasıyor.