Kursa gidiyorum kadin cizim yetenegimi görüp beni bi projenin basina gecirmek istedi ordaki digelerin düsüncelerinide alarak yeni yaratici seyler kagida cizcem ordakilerin fikrini dahil ederek ve bu yaptigim cizimi daha sonra büyük bir duvara boyicaz
(Türkcem iyi degil umarim anlatabilmisimdir)
Ben simdi farkli kafalar cizerek bisey düsündüm kafanin icine ordaki birinin hayat hikayesini cizdim mesela baska seylerde cizdimde Şu an anlatamiyorum uzatmim sizin fikrinizi almak istiyorum bana yaratici biseyler önerebilirmisiniz bunun üstüne
(Türkcem iyi degil umarim anlatabilmisimdir)
Ben simdi farkli kafalar cizerek bisey düsündüm kafanin icine ordaki birinin hayat hikayesini cizdim mesela baska seylerde cizdimde Şu an anlatamiyorum uzatmim sizin fikrinizi almak istiyorum bana yaratici biseyler önerebilirmisiniz bunun üstüne
Güncellemeler
+1 yıl
Lütfen görün ☹
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Çizimlerinden bi örnek foto paylaşabilir misin? O zaman daha anlaşılır olur sanırım :)
Paylasabilseydim paylasirdimda plmuyor maalesef o yüzden anlatmaya calistim🙄
Yandan bakilmis bir kafa düsün ortasina o kafanin icindekileri cizdim onun disinda agzi acik oraya mesela biseyler cizebilirim aklimda Şu an cok sey varda anlatamiyorum 😅
Anladım ben demek istediğini... konsept tam olarak nasıl bilmiyorum, yani çizim bi mesaj içeriyor mu içermiyor mu bilmiyorum... ama ben kafanın içindekilerle ağızdan çıkanları tamamen zıt çizerdim günümüzdeki samimiyetsizliği anlatmaya çalışmak için mesela...
Cizim anlamli bir cizim olcak demek istedigini tam anlayamadim ya 😅
Zit derken tam olarak nasil biraz daha anlatabilirmisin
Susulanlari anlatan bie cizim olsun istiyorum mesela
Kafadaki düşünceyle ağızdan çıkanların farklı olması... yani bir insana içinden küfrediyorsun ama yüzüne karşı güzel konuşuyorsun... bunu da "günümüzdeki samimiyetsizlik" diye adlandırırdım
Haa tamam pardon 😅 anladim simdi sevdim bunu tesekkürler
Sanattan pek anlamam yani açıkcası, almanyada lisede keith haring çizimleri işleniyor... en sevdiğim konu oydu sanırım, onun dışında sanattan pek elektrik alamadım 😅😅
Olabilir ya herkesin ilgi alani farklidir 😄
Mutlaka :)
Sana bi soru daha 😅
Tabi buyur 😅
Bi kac kelime söylicem bunun gibi aklina bisey geliyosa söylermisin nota, kalp ritmi, fermuar bu gibi biseyler bunlardan biseyler cikariyorumda aklina bisey geliyosa yazabilirmisin ne olursa 😅
Her şeyi anladım da neden fermuar 😅
Sadece kelime mi yazcam?
😂😂 söylicegin seyden bir anlam cikabilcek bisey 😂 kafa cizip fermuarla acilan kisma biseyler cizmek 😂
Kelime yani evet ama anlam cikabilcegini düsüncegin bisey 😅
Sanatçı olarak onlara anlam yüklemek senin işin 😅😅
Haklisinda cok sacma bisey olmasin diye öyle dedim 😂😂 sey diyim ozaman böyle farkli kelimeler 😂
Valla şimdi kitap falan dicem ama çok klişe olacak
Biraz düşüneyim ben 😅
Yanii daha farkli bisey 😅
Kusura bakmada yani sadece sen yazdin senin üstüne geliyorum bende hahahaha
Estağfurullah, zaten pek bi faydam olmadı henüz 😂
Olsun yaziyosun en azindan oda yeter senden baska yazan olmadi 😂😂
Nota yazmışsın zaten ama bi enstrüman olabilir, ben de calıyorum ve benim için kendimi ifade edebilmenin bi yolu yani enstrüman... ve ya enstrüman yerine gramafon, çalan müziğin insanın ruhuna yansıması gibi... ve ya güzel görünen ama güzel olmayan tarafları olan bişey, mesela gül gibi... güzel ama dikenli
Şimdi benim anlam yükleyebildiğim şeye sen nasıl bi anlam yüklersin o önemli işte 😅 saçma olduysa kusura bakma 😂
Olmadi enstrüman gramafon aklima geliyor biseyler tesekkür ederim 😁
Rica ederim... ya o çizimlerin bi ismi var mı? Aradım biraz ama bulamadım
Hatta tam tersi bunlar hic sacma degil fermuar sacma ama mesela. Bana sacma seyler söylemen daha iyi olabilirdi sanirim 😂😂
Bende bilmiyorum 😅
Bence yok ama
Tablo, kalem, pencere, saat, lamba... odada ne var ne yok yazayım bari 😅
😂😂😂 tamam yazma tamam 😂
Aşk olsun, tamam 😅😅
Ama yani simdi bunlari bende görüyorum 😂😂
Zor işmiş ya, kelime bulmak bu kadar zor olabilir mi...
Belki farkli bisey daha cikar diye sordum ya önemli degil 😂
Çıkarsa yazarım :) ama görmek istiyorum ben o çizimlerden bi tanesini, internette de bulamayınca çok merak ettim 😂
Yaptigim bi tabloyi gösterebilirimde suanki yaptiklarimin üstünde calisiyorum bitince onuda atarim 😂
Özelden yazdim