Türkiye’de ki tesettürlüler neden başörtüyü Allah icin değilde moda olduğu icin, kendine yakıştığı icin takiyorlar?

Türkiye’de ki tesettürlüler neden başörtüyü Allah icin değilde moda olduğu icin, kendine yakıştığı icin takiyorlar. Ama sadece Türkiye’dekiler yapıyor bunu. %90 i moda için takıyor ayıp değil mi, gunah değil mi bu. Diğer ülkede ki Müslüman kadınlara bakıyorum, çoğu Allah icin, İslam icin kapanıyor, ve bu çok belli oluyor. Ama Türk kadınları resmen sapıtmış. Evet hepsi öyle değil ama %90 i anlattığım gibi maalesef. Niye böyle?
Güncellemeler
+1 yıl
Tesettürlü arkadaşları destekliyorum ama moda icin kapanan arkadaşları kınıyorum. Bu din senin modan’a ayak uydurmak için olan bir din değil. Herkes özgür bir bireydir fakat, İslam dini tüm dünya, dünyalara ve evrene gönderilen bir din olduğu için senin tesettür konusunda ki yaptığın bu özgürce hareket burada biter ! Çünkü bu beni, tüm Müslümanlari ve evreni ilgilen birsey olduğu icin, “istediğim gibi tesettürü takarım, kullanırım, ben Özgürüm” diyemezsiniz !
Güncellemeler
+1 yıl
Git neyi moda olarak giyiyorsan veya takıyorsan tak. Başörtüyü, tesettürü istediğiniz gibi takamazsiniz siz sapıtmışlar!
Türkiye’de ki tesettürlüler neden başörtüyü Allah icin değilde moda olduğu icin, kendine yakıştığı icin takiyorlar?