Hatta 5 çocuk, şu an hamile 5. ciye yaşı 31 ama 22'lik kızlara bin basar valla hayret ettim nasıl bu kadar taş kalmış bu ya. Şimdiki 22'lik kızlara bakın çoğu koca popolu basenler almış başını gitmiş vücutları yağ tulumu gibi bu kadın 31 yaşında 5 çocuğu var ve fiziğe bakın hayret ediyorum bunu nasıl başardı sizce? Çocukları ben doğurdum sanki Allah'ım imreniyorum böyle kadınlar ve yüksek lisansini yurt dışında yapmis.
4 Çocuğa rağmen böyle taş gibi kalan kadının sırrı ne sizce?
Bence o bahsettigin yağ tulumu , bol basenliler bu kadından daha güzel bu arada , ayrıca millet ekonomik sıkıntılar yüzünden karbonhidrat yemek zorunda kalıyor bu kadın muhtemelen her şeyi düzenli yiyor ayrıca parası olduğu için spor yapmaya da vakti var gezmeye de böyle stressiz bir hayatta 5 çocuğu geçtim 10 çocuk bile yaparlar şimdiki insanlar bir çocuk yaparken bile 2 defa düşünüyor
Maddi durumu iyidir en başta, bu kadın şimdi düzenli spor yapıyordur ve sağlıklı besleniyor, kalori hesabı yaparak. Asgari ücretle çalışan veya ailesi orta gelirli olan bir kız nasıl bu fizikte olabilir? Genetik olarak şanslı olanlar istisna
Bu bırazda sevdıgı adamla alakalı.. hakkını vermek lazm kadınının arkasında ıyı durmus , evlı ve cekıcı kadınların her zaman arkalarında onları toparlayan karızmatık bır es vardır... ben ona baglıyorum bu durumu