yüksek ihtimal içlerinde çok az müslüman barındırdıkları ve müslüman olanlar da (sonradan) iyice araştırıp müslüman oldukları içindir (robert pattinson gibi) bizde ohooo sorsan müslüman ama ne bakireliği/bakirliği önemsiyo, ne zinayı, günah haram desen gırla ama ibadet desen işte en fazla oruç tutuyolar oda iftardan sonra yedikleri haltlarla mahvediyolar, kapalı güya sorsan ama altı olmuş otoyol sahilde bira içiyo pubda e o zaman sen o türbanı niye takıyosun ki? ya da herif sorsan oruç tutuyo zekat fitre veriyo ama rakısı eskortu eksik olmuyo, sorsan kandil resmi hayırlı cumalar resmi paylaşıyo ama swinger, grup bilmem ne eksik hiç bişeyi yok m4nyakların. ya herşeyi geçtim düzgün insan olmak bu kadar zor olmamalıydı yapma denileni yapmasak o bile kafi iken gelinen hallere bak şu ahir zamanda kopsa kıyamet de toptan kurtarsak cennete gidecek olan rabbimin yanına cehennemlik olan cayır cayır yanmaya
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Neymiş İslami yaşam tarzı insana yararmış Neymiş Türkiye'nin bu halde olmasının sebebi İslam değilmiş Neymiş, İslam'da hata yokmuş Neymiş, yabancı diye dalga geçtikleri insanların aslında tek sorununun din olması imiş Kadınları hayvan gibi görüp sahiplenme kafası İslam'da yok, ayrılma diye bir şey İslam'da var Ama bizim ortamda boşansa bile bağlı görüp dedikodu yapıyorlar Bu ülkedeki sorun, sorunları çözmemeye çalışan insanlardır. Soruna göz yumanlardır. Açgözlü olup yardımsever gibi gözükenlerdir.
@RabiaGlsm Tebrikler gözlem yeteneğin harika bende sende köylü imajı aldım kendini ispatlamaya çalışan bir ergensin sadece. şimdi yorumumdan gider misin lütfen?
Üzücü... Müslümanim diye bağıran;fakat farz, sünnet nedir araştırmayan kendi keyfine göre fetva veren, dini kendi adına konuşturan, saygısızlık, ego=kibir, dedikodu her ne kadar çirkin huy varsa bunlari omuzlanip bir de bunlarla övünen kişiler olduğu sürece ileri gitmez, geriye gideriz biz ne yazık ki...
Harbi ya. Dün kız arkadaşım var diye birisi bayağı nefret söyleminde bulundu sonra bel altından vurdu beni bana çocuklara kötü örnek oluyorsun diyen biri cinsel sorulara yorum atıyor falan bana günahkar diyor kendilerine baksalar bi
Muhatap dahi olmayacaksın öyle tiplerle. Cahile laf anlatamazsın. Sorsan ne oruç tutarlar ne namaz kılarlar ama lafa gelince senden benden Müslüman kesilirler. Hepsinin canı cehenneme
İbadet etmeyen münafık olmaz arkadaşım. Müslüman olana kafir damgası da atılmaz dinden çıkarsın. İçinde hardal tanesi kadar imanı olan müslümandır aaaa içki mi içiyosun çakma müslüman denilmez.