27-35 yas aralığında arkadas grubumuz var. 4 senedir tanısıyoruz. Aralarında tek bekar ve üniversite mezunu benım. Arkadaslarımın 3 tanesının 1 yasında bi baskasının 5 yasında çocugu var. Kısa sürede evlendiler ve çocukları oldu, bekarken tanısmıstık. Benım oldugum ortamda tek muhabbetleri çocuk, mama, bez, çocuk alısverisi.
benım sıkıldıgımı görüyorlar farkındalar ama sanki hayatta evlenmekten ve çocuk yapmaktan baska meziyetleri yokmus gibi sürekli bunları konusuyorlar dıslanmıs gibi hissediyorum. Tamam konuşsunlar ama tek muhabbetleri bu baska hiçbir şey yok. Evli olmayanın yanında evlilikten, çocugu olmayanın yanında çocuktan bahsedilmez diye bi laf var bazı laf sokmaları kötü niyetli olmasa da zoruma gidiyor. Bu konuda daha hassas davranmaları gerekmez mi ben mi yanlıs düşünüyorum?
benım sıkıldıgımı görüyorlar farkındalar ama sanki hayatta evlenmekten ve çocuk yapmaktan baska meziyetleri yokmus gibi sürekli bunları konusuyorlar dıslanmıs gibi hissediyorum. Tamam konuşsunlar ama tek muhabbetleri bu baska hiçbir şey yok. Evli olmayanın yanında evlilikten, çocugu olmayanın yanında çocuktan bahsedilmez diye bi laf var bazı laf sokmaları kötü niyetli olmasa da zoruma gidiyor. Bu konuda daha hassas davranmaları gerekmez mi ben mi yanlıs düşünüyorum?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer