Aile & Toplum Doğu kültürü ve iç anadolu kültürü benziyor mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Benziyor mu? Farkllar neler? Böyle iki insan evlense kültür farki olur muYardimci olursaniz sevinirim. Doğu kültürü ve iç anadolu kültürü benziyor mu? Cevapla Sevgi Soruları Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
hakansalihoglu-06 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl dağlar kadar fark varen basiti her haltı yerler sonra suçlu hep seni gösterirler 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Kim her halti yer? Yorumla
Kidemliesadg Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl Benziyo pek fark olmaz ankaranın zenginleri genelde doğuludur anlaşılmaz bile 2 12 Yorumla Soran +1 yıl NedenYani ben ankaraa degil konya taraflarindan bahsetti. Yorumla Kidemliesadg +1 yıl Ya konya tarafında milliyetçilik biraz fazladır sadece birazda tutuculuk dogunun insanıda tutucu bide konyada baya kürt var bildim kadarıyla Yorumla Soran +1 yıl Aaaaa konyanin neresinde kürt varki kürtler konyalimi Yorumla Kidemliesadg +1 yıl Ya var hiç bilmiyomusun 1990 larda göç etmişler çok olmasada var sen nerelisin tam sormak istediğin be Yorumla Soran +1 yıl Niye gocmuslerki ben urfa öyle bilmen istiyom sevdim cocuk orali Yorumla Kidemliesadg +1 yıl Urfalılar benzer iç anadoluya terörden dolayı boşaltılan köyler varya onlardan sen peki nerelisin urfa çok sorun olmaz gıbı Yorumla Soran +1 yıl Nasil hangi köy anlamadim Yorumla Kidemliesadg +1 yıl Boşaltılan köylerden konyaya göç olmuş :) dedim zamanında terörden dolayı Yorumla Kidemliesadg +1 yıl Urfa çok sorun olmaz Yorumla Soran +1 yıl Niye urfa olmaz mardin olur mu Yorumla Kidemliesadg +1 yıl Mardin yerine göre urfa ve konya yaşam tarzı pekte darklı değil Yorumla Soran +1 yıl Neleri ayni misal Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Benzemez anadolu insanı yobaz 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Niye yobazkiYobazdan anladigin ne Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gerçekten bilmiyor musun Yorumla Soran +1 yıl Hayir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bilmemeye devam et Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl yobazlık bakımından benziyo 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Yobazlik ne alaka ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ön yargıları kalıplaşmış ve değiştirilmesi teklif dahi edilemeyen düşünceleri vs vs kızım Yorumla Soran +1 yıl Yok öyle seyler ya sen nerelisin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ben Karadeniz ama iç taraflarından yani iç anadolu sayılır ayrıca iç Anadolu şehrinde okudum bu insanları iyi bilirim Yorumla Soran +1 yıl Nasillar mesela biraz anlatsan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sen nerelisin kidediğim gibi kendi düşüncelerini değiştirmezler yeniliklere farklı fikirlere açık değiller biraz cahillik hakim. gelenekten ne gördülerse o. kadınlar kendilerini ikinci plana atar hep. Yorumla
Bacınızranavol2 Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Ben benzetiyorum biraz 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Neleri mesela Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
dağlar kadar fark var
en basiti her haltı yerler sonra suçlu hep seni gösterirler
Kim her halti yer?
Benziyo pek fark olmaz ankaranın zenginleri genelde doğuludur anlaşılmaz bile
Neden
Yani ben ankaraa degil konya taraflarindan bahsetti.
Ya konya tarafında milliyetçilik biraz fazladır sadece birazda tutuculuk dogunun insanıda tutucu bide konyada baya kürt var bildim kadarıyla
Aaaaa konyanin neresinde kürt varki kürtler konyalimi
Ya var hiç bilmiyomusun 1990 larda göç etmişler çok olmasada var sen nerelisin tam sormak istediğin be
Niye gocmuslerki ben urfa öyle bilmen istiyom sevdim cocuk orali
Urfalılar benzer iç anadoluya terörden dolayı boşaltılan köyler varya onlardan sen peki nerelisin urfa çok sorun olmaz gıbı
Nasil hangi köy anlamadim
Boşaltılan köylerden konyaya göç olmuş :) dedim zamanında terörden dolayı
Urfa çok sorun olmaz
Niye urfa olmaz mardin olur mu
Mardin yerine göre urfa ve konya yaşam tarzı pekte darklı değil
Neleri ayni misal
Benzemez anadolu insanı yobaz
Niye yobazki
Yobazdan anladigin ne
Gerçekten bilmiyor musun
Hayir
Bilmemeye devam et
yobazlık bakımından benziyo
Yobazlik ne alaka ya
ön yargıları kalıplaşmış ve değiştirilmesi teklif dahi edilemeyen düşünceleri vs vs kızım
Yok öyle seyler ya sen nerelisin
ben Karadeniz ama iç taraflarından yani iç anadolu sayılır ayrıca iç Anadolu şehrinde okudum bu insanları iyi bilirim
Nasillar mesela biraz anlatsan
sen nerelisin ki
dediğim gibi kendi düşüncelerini değiştirmezler yeniliklere farklı fikirlere açık değiller biraz cahillik hakim. gelenekten ne gördülerse o. kadınlar kendilerini ikinci plana atar hep.
Ben benzetiyorum biraz
Neleri mesela