Çok fakiriz bize yapılan eziyetler yüzünden okuyamadim?

Okul arkadaşlarım bana çok çektirdiler. Babam birine aşık oldu annemi aldattı lisede. Samimi arkadaşım öldü. En yakın arkadaşım bütün çocukluğumun beraber geçtiği kız arkadaşlarımın dışlaması yüzünden beni bıraktı. Ve insanlar hep düşmanlarımın tarafında oldu çoğu kişi yani. Benim yanımdaki insanlar bi tartışma olduğunda beri korumuyor oda bizim arkadaşımız deyip sahip çıkmıyorlar. Kizin hırsızlık yaptığını söylüyorum durup dururken beni terslediğini dışladığını kimse bi şey demiyor ona. Ben kendimi savunuyorum küfür hakaret sus yeter artık. Sevilmemek beni çok uzuyor. Ben eskiden çok sessizdim lisede kim bana ters davransa kötü bi şey dese bağırdım böyle olunca tabi yalnız kaldım insanları mağdur rolü yapıp kandırdılar. Hep oyun yapıyor iki düşmanım. Messla ben korku filmi izleyelim dedim bi gün o oturdu ağladı ben çok korkuyorum böyle filmlerden dedi. Arkadaslarida bana çok kızdı senin yüzünden kız ağlıyor dedi😔Benim yüzümden niye olsun ben nerden bileyimki. Ve babamın üstüne iftira atıp cezaevine attılar o zaman suçsuz olduğu için bir hafta içinde avukat tutun ne kadar erken tutulursa okadar iyi belki içeri girmez dediler. Ama tutamadık on milyar parayı kimse borç olarak bile vermedi. Bi arabamızı sattık öyle tuttuk avukatı. Annemle evde tekken babam yokken evimizde bazen yiyecek yemek olmuyordu ac kalıyordum. Acliktan da bikere bayıldım yine bize kimse yardım etmedi bi kaç gün komşular bakmıştı bana. Bu sene ikinci defa sınava giricem eşit ağırlığın aytye mat hariç yeni başladım yetişeceğini sanmıyorum. Benim günahım neydik sirtimda öyle bi yük varki rahatlayamiyorum bi türlü. Aslinda ben sert bağıran çağıran biri olmak hiç istemedim korkardimda öyle insanlardan ama baktım ki bağırınca sana bi şey demeye insanalr cesaret edemiyor hoşuma gitti bi taktik verin oyuncu arkadaşlarımın kendi arkadaşlarının arkasından söylediği kötü sözleri ben duydum ama gidip anlatmadım sizce yanlış mi yaptım anlatmalı miyim
Çok fakiriz bize yapılan eziyetler yüzünden okuyamadim?