Tesettürlü olmadığım için namaz kılmak bana samimi gelmiyor, açık bayanlar namaz kılabilir mi?

Düşünsenize tatildesiniz, ezan saati geldi namaz kilmak icin ustumuzu basimizi kapattik, namaz bittikten sonra mayomuzu bikinimizi giyip denize giriyoruz. Bana gercekten samimi gelmiyor. Sadece tatil uzerinden gitmesek bile günlük hayatta da boyle. Size şöyle diyebilirim tek gunahim saçımın acik olmasi. Ne ickim var ne zinam var, cok guzel olmama ramen sevgili bile yapmadim kendime. Orucumu tutuyorum zekatimi veriyorum, dedikodu yapmamaya calisiyorum, kul hakkina dikkat ediyorum ama sacimi kapatmak istemiyorum, saçım kapali degil diyede namaz kilmak istemiyorum, namaz kilmayida cok istiyorum ama yapamıyorum iste
Güncellemeler
+1 yıl
Aklima simdi geldi, namaz kilipda kul hakki yiyen cok insan var. Namaz kilipta esini aldatan cok insan var. Namaz kilipta butun pisligi yapan cok kisi var. Yani bi sacim açık diyede namaz kilmamazlik yapmak garip geldi bana. Bi tanidigim hacca gittigi halde surekli karisini esortlarla aldatiyor. Bilemiyorum yani
Tesettürlü olmadığım için namaz kılmak bana samimi gelmiyor, açık bayanlar namaz kılabilir mi?