Sahi kim çıkardı bu bayram temizliği muhabbetini ya 😏

Malum koronalı günler henüz tamamen hayatımızdan çıkmadı be ben rv temizliğine hep yardım ederim. Ha bu arada neden ev kızlarının korkulu rüyasıymış sevgili @firebreather95 bak ben bir erkek olarak yeri geldiğinde çok güzel ev temizliği de yaparım. Üstelik seninle bile ysrışabilirim. Sma bir şey itiraf edeyim ili yıldır kullandığım temizlik robotum bir harika, düğmesine basıyorum evin tamamında dört dönüyor. Fırçasını kirli deposunu temiz tutup bakımını ihmal etmemem yeterli. Bu kızımdan çok memnunum. Bu bayram memleketime büyüklerimi ziyarete gideceğim o yüzden cam dilme derdi yok. Halılarımı da yarın halı yıkama fabrikasına gönderiyorum. Ohhh gerisi kolay zaten. Evin hep temiz. Tertemiz. Temizliği severim. İstersen yardıma bile gelirim. Geleyim mi ne dersin? 🤗😎
Daha değil ama başlanır bir iki güne. Yardım da ederim tabi
Eyy Türk gençliği. Birinci vazifen perde asmak ve temizlik yaparken anneni muhafaza ve müdafaa etmektir. Mevcudiyetinin ve istikbalinin yegane temeli budur. Bu temel senin en kıymetli hazinendir 😂
🌼🌼🌸 Eig için teşekkür ederim hanımefendiii
Gönüllerin eig sensin beyefendi ☺️
Aslında veresim gelmiyor, master olup gitme diye ama başkasına veresim hiç gelmiyor 😌😌
Teşekkür ederim teşekkür ederim 🤗
Ah bu ne güzel bir düşünce... Mutlu oldumm 😄
Böylece bende mutlu oldum. Önce seni mutlu eden ben olduğum için, sonra mutlu olduğun için. Bulaşıcıymış gerçekten,, rica ediyorum 🌸
Cevap
5Cevap
Erkekler adına geleneksel perde asma, konserve açma, ayak altında fazla dolanmama günleri geldi mi? 😂
Konserve açmak her zaman göreviniz 😂 Perde yılda iki üç kere. Ayak altında dolanmaysa her an olabilir ! 😀
Anlaşıldı! Her zaman göreve hazırız.🤞😂
hiç sorma bu hafta camlar slindi haftaya dip bucak varmış sanki bayramda kim gelicekse hep biz gidiyoruz 😂😂
Bu artık gelenek gibi bir şey. Aslında ziyaret epey azaldı ama bu temizliğe vurmadı 😀
Yalnız soruya hiç kız gelmediğine göre, muhtemelen yoğun geçiyordur.
ya da hiç yapmıyorlar o yüzden ilgilenmediler 😂
Evine misafir bile almayan insanların...
Sanki ordu gelecekmiş gibi temizlik yapması...
Tuhaf
Annem şey diyo. Evini temiz tut misafir gelir, bedenini temiz tut ölüm gelir. Ya gelirse diye yapıyoz yani 😂
Ben sana küsüm
Önceki sorumda gereksiz yükselip küfür etmiştin bana, sonra da umrumda değilsin demişsin. Uzatmıyım diye bir şey demedim ama kırıldım
Daha başlamadık 😝
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?