Kuş, böcek, kedi, köpek vb. birçok canlının hayatını kurtardım. Peki siz hiç canlı kurtardınız mı?

Küçükken yazlıkta bahçemizde kocaman bi kümes vardı içinde kuş türünden kanatlı bir sürüde hayvan vardı orada sıcaktan terlediklerini düşünüp akşam karanlığı çökünce kümesin kapısını açık bıraktım çıkıp kuş havuzuna girsinler diye onlarda komşunun büyük bahçesine kaçmışlar ve galiba onları tilki yemiş jdjdjdjd iyi niyetle bişey yapmak istemiştim ama kötü sonuca mâl oldu. Onun dışındada pek havyanlara dokunamam o yüzden pek iyiliğim dokunmuyo sadece yapabildiğim kapının önüne onlara su koymak ve mama alıp koymak 🤷♀️🤷♀️
çevremdeki hayvanları çok kurtardım jxlskxk diğer hayvanları hayır onların kahramanı olamadım xislxkkd
Çevrendeki hayvanlar insan mı
sjjajzjs evet
bazılarından bahsediyorum hepsini kast etmiyorum xllsxmks yanlış anlaşılma olmasın
Senden uzak olmak lazım o zaman 😬
ne alaka be yanlış tanıdın ve anladın şu an neyse sen bilirsin senin düşüncelerin xkslxkjd
Tamam beyhude laflarımı geri alıyorum o zaman 😬
Teşekkürler
Bu tarz börtü böcek hayatı kurtarmisligim kadar öldürmüşlüğüm de var. Ben iyi mi kötü müyüm.
Araftasın bence
Hiç sevmem araçta kalmayi
Arafta**
O zaman bir tanesi daha ağır gelsin :D
Kurtardiklarim fazla olsun..
buyurunuz cennete
Thanks canım.
Eşim kızım çok korkar ben öldürmem kıyamam ellemem biraz gezer dolaşır ben eylenirim
Çıkarsa çıkar çıkmazsa olaya el koyar dışarı salarım 😁 kahraman olurum
Cevap
10Cevap
Kedinin ağzındaki bir kargayı kurtardm cok aksiyonluydu
Helal be. Gerçi kargalar dünyanın en zeki üçüncü hayvanı. Bazı insanlardan bile daha zekiler. Kuşun ağzına nasıl girdi şaşırdım çünkü kuş kargadan çok daha aptal bi hayvan 😄
Kedi diyorm kedii
Kuşumu az kalsın kedi kapıyordu, onun ağzından kurtarmıştım.
Helalss
Tabii sonradan öldü ama 😞
Ay sen onu nasıl tutabildin😥😥 eğer pp sana aitse Aytaç şaşmaz a çok benziyorsun😇
Evet daha önce benzeten de oldu
Aynen benziyorsun
Biz buna sıtma sineği diyorum sokunca sıtma geçiriyon
Hayır bu sıtma sineği değil. Bu tür hiçbir şekilde ısırmaz ve sokmaz. Yani tamamen zararsızdır.
Böcek bilimciyim bana güvenebilirsin 😄
Var ama o bu sinek değil. Zaten sıtma başka bir hastalık, normal sinek mikrop taşır ve hasta olursun. Ama bu fotoğraftaki zavallı hayvan ne sokar ne de ısırır. Bacaklarını koparsan gene sana zarar vermez. Ama insanlar bunu görünce terlikle kafalarını ezerek katlederler ya da fütursuzca süpürgeye çekip infazını gerçekleştirirler. Çok üzücü
ev icinde yasiyamiyormu bunlari oyleyse bende cok can kurtarmisim
Yosun ve yeşilliğe ihtiyaç duyarlar
Küçükken dışarı çıkmaya çalışırken cama çarpıp uçamaz olan bir kara sineği beslemiştim birkaç gün. Sonra bir sabah kalktığımda yoktu galiba uçmuş🙄
Zamanında bir kedinin hayatını kurtarmış ömrü yettiğince bakmıştım. Şimdi onun kardeşine bakıyorum, onun da hayatını kurtardım ve hala Birlikteyiz.
Bı krre kedi ağaçta kalmıştı kız başıma ağaca çıktım bir sürü uğraş sonucu odun çubuk vs ile kediyi indirdm
2 tane kanlı ishal olmuş kopegı tedavı ettırdım. Kanlı ishal agır bır hastalık ve tedavı edilmezse sonuç ölüm
Valla ben bugün pek sevap işlemedim sanırım küçük bir bahçem var onu temizlerken ne böcek örümcek ne varsa katlettim diyebilirim
hepsi bir arada gitti Allah affetsin inşallah
Ölüm nedeni suda boğulma hshsh
Evet, kurtardım. Mesleğimi de ona göre seçip ömür boyu bu amaçla yaşantımı sürdürmek isterim.
200 tane kurtardıysam 2000 tane öldürmüşümdür Allah affetsin...
Bugün yerde gördüm birtane bundan basacaktım üstüne sonra vazgeçtim iyi ki vazgeçmişim
Çok uzun süredir bir sineğe bile kıyamıyorum. Öyle bir merhamete bulandım.
Yolda araba kediyi ezicekti onu kurtardım bir tane pislikte köpeğe tekme atiyodu hemen adamı şikayet edip köpeği veterinere götürdüm
Eline yüreğine sağlık
Benim kedimin ağzı enfeksiyon kaptı ben sildim şimdi çok iyi durumu
Evimdeki böceği 19. kattan atmıştım yazık hayvana
Böceği 19. kattan atsanız da ölmez zaten, müsterih olunuz ☺️
hahahah
Ben olsam süpürge makinasıyla çekerdim.😬
Caağnii
Onların canını kurtarsak ne oluyor ki kırılan yine biz üzgün uyuyan yine biz
Kendini de kurturabilirsin içinde bulunduğun durumdan
Zor reis inan bana çok zor
Hani ilaç alırsın hasta yerini iyi eder ama bir tarafından yine dert sahibi olursun ya öyle
İçinde bulunduğun durumdan kurtulursun tez vakitte umarım. Gelecekte güzel şeyler bekliyor olabilir
Amin amin temennimiz o yönde
kendi hayatimi kurtarmaya çalışıyorum bu aralar
bol şans
tesekkurlerr
Onlarca canlının hayatını kurtardim
Helal sana kötü çocuk 😄
Az kedi köpek almadım arabanın altından.
kedılerın hayatını cok kurtarıyorum bu aralar
İnsan hayatı kurtardım.
yaptım oyle seyler
Elbette😃
Evett
Ezerdim ben
Yaralı bir kuş camdan içeri evimize girmişti
Evet, çok kez😌
hayır hep öldürüp Allah'ına kavuştu lar🤲🔪
Elimden geldiğince
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?