Aile & Toplum Gerçekten sevildiğinizi düşünüyor musunuz genel olarak? Buraknaberlanyapramm Takip Et Xper 3 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Yoksa bu durum umrunuzda değil mi Güncellemeler+1 yıl Haydi yorumlara Gerçekten sevildiğinizi düşünüyor musunuz genel olarak? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
TheCeketli Takip Et Master Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Sevdiğim kadınlar hariç çevrem tarafından seviliyorum. 1 4 Yorumla Buraknaberlanyapramm +1 yıl Sen ben misin ve moruk her sorumda varsın adamsın @TheCeketli Yorumla TheCeketli +1 yıl Kaderimiz benzer demek ki... Yorumla Buraknaberlanyapramm +1 yıl Kanka Pp manzara çok güzel arkandaki manzara yabancı bir ülkeden sanirim Yorumla TheCeketli +1 yıl Hayır, İstanbul Haliç Metrosu :) Yorumla
Chefnky Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 315 cevap paylaştı. Sevilmek güzel bir şey. Ama bunun için kafa patlatıp kişilik ve karakterimi değiştirmem. 1 4 Yorumla Buraknaberlanyapramm +1 yıl Moruk 27 yaşında saçlar bembeyaz olmuş neyi stres dert yaptın kendine bu kadar Yorumla Chefnky +1 yıl Genetik bilimi diyelim. Örnek olarak bu yorumunuz mesela, siz tiye aldınız diye üzülüp saçımı boyamam mesela. Çünkü ben memnunum. Yorumla Buraknaberlanyapramm +1 yıl Ben sizi ti ye almadım benim arkadaşımda da var bu durum lütfen beni yanlış anlamayın yüzünüz gayet düzgün bir kusurunuz yok kirdiysam da özür dilerim Yorumla Chefnky +1 yıl Üstad baştan üzülmediğimi söyledim zaten. Soruna örnek olsun diye yorum yaptım. Yorumla
Walking Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Sevdiğim insanlar beni sevsin gerisi umrumda olmuyor 😂 1 4 Yorumla Buraknaberlanyapramm +1 yıl Onlarda sevmiyor ki aga Yorumla Walking +1 yıl Severler İnşallah gardaş Yorumla Buraknaberlanyapramm +1 yıl İnan miş gibi yapıyorlar ailen dışında seni sevenlere iyi bak derim hepsinin sende bir menfaati çıkarı illaki vardır öyle öyle hayatimdan çıkararak insan bırakmadim etrafımda mutlumuyum dersen dibine kadar mutsuzum Yorumla Walking +1 yıl Kanka menfaatcileri cikarican ama arkadaşlar hep birbirine destek olur, aralarından insan olanları seçmek lazım Yorumla
uzun_yol_ Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Hayır. Öyle olduğunda da hiçbir şeyin anlamı olmuyor. 1 0 Yorumla
Yabancıpanda2 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 92% +1 yıl evet 1 1 Yorumla Buraknaberlanyapramm +1 yıl Ne mutlu sana😕 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Evet 1 6 Yorumla Buraknaberlanyapramm +1 yıl Bir ben seviliyorum heralde herkes evet demis Yorumla Buraknaberlanyapramm +1 yıl Şanslısınız farkında deilsiniz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok farkındayım aslında Yorumla Buraknaberlanyapramm +1 yıl İyi güzel bir bahtsız Bedevi benim a*q Yorumla Buraknaberlanyapramm +1 yıl Kimse geri dönüt bile vermiyor bu kadar mı çekilmez biriyim ben Yorumla Buraknaberlanyapramm +1 yıl Hayır insan bir yalandan da olsa senden insansın degerlisin der dndnxnz Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Sevdiğim kadınlar hariç çevrem tarafından seviliyorum.
Sen ben misin ve moruk her sorumda varsın adamsın @TheCeketli
Kaderimiz benzer demek ki...
Kanka Pp manzara çok güzel arkandaki manzara yabancı bir ülkeden sanirim
Hayır, İstanbul Haliç Metrosu :)
Sevilmek güzel bir şey. Ama bunun için kafa patlatıp kişilik ve karakterimi değiştirmem.
Moruk 27 yaşında saçlar bembeyaz olmuş neyi stres dert yaptın kendine bu kadar
Genetik bilimi diyelim. Örnek olarak bu yorumunuz mesela, siz tiye aldınız diye üzülüp saçımı boyamam mesela. Çünkü ben memnunum.
Ben sizi ti ye almadım benim arkadaşımda da var bu durum lütfen beni yanlış anlamayın yüzünüz gayet düzgün bir kusurunuz yok kirdiysam da özür dilerim
Üstad baştan üzülmediğimi söyledim zaten. Soruna örnek olsun diye yorum yaptım.
Sevdiğim insanlar beni sevsin gerisi umrumda olmuyor 😂
Onlarda sevmiyor ki aga
Severler İnşallah gardaş
İnan miş gibi yapıyorlar ailen dışında seni sevenlere iyi bak derim hepsinin sende bir menfaati çıkarı illaki vardır öyle öyle hayatimdan çıkararak insan bırakmadim etrafımda mutlumuyum dersen dibine kadar mutsuzum
Kanka menfaatcileri cikarican ama arkadaşlar hep birbirine destek olur, aralarından insan olanları seçmek lazım
Hayır. Öyle olduğunda da hiçbir şeyin anlamı olmuyor.
evet
Ne mutlu sana😕
Evet
Bir ben seviliyorum heralde herkes evet demis
Şanslısınız farkında deilsiniz
Yok farkındayım aslında
İyi güzel bir bahtsız Bedevi benim a*q
Kimse geri dönüt bile vermiyor bu kadar mı çekilmez biriyim ben
Hayır insan bir yalandan da olsa senden insansın degerlisin der dndnxnz
Evet.