Okuldan arkadaşım ailesiyle beraber evimize tanışmaya gelmişlerdi. Okul biraz uzak olduğu için beraber gidip geliyorduk ve ailelerimiz de birbirlerini tanımak istemişlerdi. Geldiler falan, selamlama faslında annesine hoş geldiniz deyip selamlaştıktan sonra yerime oturmam gerekirken gidip babasına da aynı hareketi yapıp üzerine bir de kafa tokuşturmuştum. Ben bunun normal olduğunu düşünmüştüm ta ki misafirler gittikten sonra annemin bana gülmesine kadar. “Eşi sana tip tip bakıyordu, bilmiyor musun kızım nasıl davranacağını?” gibisinden alay dolu sözler işitmiştim. Çok utanmıştım, kendimi avutmaya çalışıyordum işte “Ne olacak ya, yanlış anlamamışlardır. Hem dalgınlığıma geldi.” diyerek. O gün bugündür eve gelen kimseyle selamlaşmıyorum, hatları karıştırırım da o günü tekrar yaşarım diye.. travma oldu ;/
Benim dolmuş ve ya ilk görüşmek zorunda olduğum telefon konuşmalarım meşhurdur. Normalde tanıyan asla kabul etmez, "yoo hiç te öyle değil" der ama bu konuda telefonda çok kimseyi işletmişliğim bile vardır.
Ne mi? :D Sesim incedir, ilk görüşmede "Pardon Hanımefendi ben sizi erkek sanıyordum" , ve ya sipariş için aradığım birilerinin " Peki Hanımefendi " diyerek incelmesi, kırılması :D bazen iyi bazen kötü sonuçları oluyor.
Toplu taşımada "Müsait Bir Yer " dediğimde şöförün, "Tamam Hanımefendi" diyerek karşılık vermesi neden peki, verme kardeş verme, 45 kişinin arasında verme o cevabı geç durağa dur. :D
askerde us bolgesındesıyız.. soyle soyleyım eletrık jeneratorle alıyoz su gelmıyor sınırda... tepede bıryerde.. sadece tahtadan kogus bırde nobet kulesı var ıste neyse... kuyudan alıyoz normalde ıcme suyunu tamammı kısın o kuyu donuyor karakoldan ıkmal gec geldıgı zaman kar suyunu ısıtıp ıcıyoz.. neyse basımızdakı komutan cay yapın ıcelım aslanlarım dedı bende gugumu aldım gıttım kar doldurmaya.. o gun dalgındım kafam baska yerdeydı... meger gugume kar doldururken basmamısım karı yanı tepeleme doldurmusum.. sobanın ustunde bır erıdı.. bır bardak su ya var ya yok.. neyse komutan bende sallama cay var dedı o suyu ona verdık.. asıl olay bundan sonra koptu.. suyu bır akıttık bardaga sarımsı akıyor.. yaw nasıl olur dedık gugumun ıcıne baktım kırlı falanmı dıye yok... megersem benım kar aldıgım yere aaskerlerden bırı ufak tuvaletını yapmıs bende ordan doldurmusum 😂😂 neysekı cok babacan komutanımız vardı 2 hafta carsı kıtlemesıyle yırtmıstım.. adama cıslı cay ıcırıyorduk nerdeyse
Dalgınlıkla bayanlar tuvaletine girmişim kimse yoktu bende rahat davrandım. Sonra çöp tenekesine peçete atarken baktım ped gördüm “dedim içimden hadi canım “ dışarı cıktıgımda aynanın karsısında bir kadın vardı makyajını tazeliyordu” beni görünce afalladı birden dediki burası bayanlar tuvaleti siz ne arıyorsunuz burada. Ben dedim yanlışlıkla girdim güldüm oda kahkaha atmıstı sonra cıkmıstım
Pazarda balıkçılar hamsi 20 lira diye bağırıyorlardı almadım. Pazar alışverişimi yaptım giderken manavın önünde hamsi gördüm ne kadar dedim 25 lira dedi. Niye az önce 20 lira diye bağırıyordun ya dedim adama 🤣 Adam şaşırdı ben hiç bagırmadım ki dedi sonradan aklıma geldi 🙈
Dalgınlıktan yolcu koltuğuna oturmuştum arabada. Aracı kullanacak kişinin ben olmam dışında sorun yok.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
iki kart vakası
Bankamatikte baya sıra vardı. Bankamatik kartımı almıyordu bir türlü. Herkes beni bekliyordu bende hala itiyorum kartı. Meğerse kimliğimmiş elimdeki.
Belediye otobüsüne biniyordum. Arkamdan yine bir sürü insan kart basma sırasında. Sıra bana geldi. Basıyorum basıyorum olmuyor. Sonra şoför " hanımefendi yanlış kartı basıyorsunuz dedi". Kütüphane kartıymış elimdeki.
Otelde TC sorulduğunda telefonumu söyledim, sonra 535 le baslayan TC mi söyleyince buda mi telefon numarası diye soruldu, sonra telefon numarası soruldu bu sefer TC yi söyledim dalgınlık işte, 😃