Aile & Toplum Aileniz sizin en çok hangi huyunuzdan şikayetçi? MrGYC Takip Et Yoda Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Benim pimpirikli olmamdan. 😂🙈 sürekli havlu çıkarıp kirliye atmamdan kirli sepetini herkesten önce kendi kıyafetlerimle doldurmamdan yıldılar. 😂Peki Aileniz sizin en çok hangi huyunuzdan şikayetçi? Aileniz sizin en çok hangi huyunuzdan şikayetçi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
ayse_c1 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Ailem bana "süpürge" demeye başladi hic kimseye abur cubur yemek birakmadiğim icin Erzak dolabi alip kilitli veya sakliyorlar 0 0 Yorumla
Adıultimeguide Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Modumun ani değişiminden şikayetçiler bende şikayetçiyim haklılar. 😑 0 0 Yorumla
Parodaqt Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Bazen azda olsa dağınık olmamadan o da ruh halime göre değişiyor 0 0 Yorumla
NameLessWarrior11 Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl Ne kadar iyi olursam oluyum yinede evin büyüğü olduğum için kızarlar bazen 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 13,6b cevap paylaştı. Bencilim ve bazen huzursuzluk veriyorum 0 0 Yorumla
rom75 Takip Et Xper 6 Yaş: 50 , eic 100% +1 yıl Ailem yok oyüzden şikayette yok keşke olsaydı 0 0 Yorumla
-Afroditimsi Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Çok kolay sinirleniyorum ve vurdumduymazlığımdan 0 0 Yorumla
emineh Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 675 cevap paylaştı. fazla inatci olmamdan 0 0 Yorumla
Hemeraaa Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 457 cevap paylaştı. Hiçbirşeyi unutmamam 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Ailem bana "süpürge" demeye başladi hic kimseye abur cubur yemek birakmadiğim icin Erzak dolabi alip kilitli veya sakliyorlar
Modumun ani değişiminden şikayetçiler bende şikayetçiyim haklılar. 😑
Bazen azda olsa dağınık olmamadan o da ruh halime göre değişiyor
Ne kadar iyi olursam oluyum yinede evin büyüğü olduğum için kızarlar bazen
Bencilim ve bazen huzursuzluk veriyorum
Ailem yok oyüzden şikayette yok keşke olsaydı
Her şeye söyleniyormuşum jsjd
İnatçı ve laf dinlememe huyumdan.
Çok kolay sinirleniyorum ve vurdumduymazlığımdan
fazla inatci olmamdan
Titizliğimden bıktılar
vurdumduymazım bıraz
Hiçbirşeyi unutmamam