Yaşıtlarım beni fiziksel olarak solladı geçti beni gören yaşından küçük sanıyor 21 yaşındayım Max 18 sanırlar daha da küçük olabilir
Okulda çekingen sessiz çocuktum lise yıllarım öyle geçti maalesef kendimi açamadım
Hiç sevgilim olmadı üniversite ye gidemedim
3 senedir bir işte çalışıyorum sosyallesecek ortam da yok zaten İstanbul'un varosca bir yerinde yaşıyoruz bana göre arkadaş da yok olsa bile 2. planda kalıyorum çekingen ve güçsüz olduğumdan yalnız kalmayı tercih ediyorum bu nedenle , İstanbul'u Eminönü hariç gezemedim boş zamaninlarm hep evde geçer
Aslında yetenekli biriyim ama özgüvenini etkieleyen nedenler çok var
Tipimde iyidir otobüste felan kızların göz temasına girerim yakışıklıyım da ama karşı cinsle alakam yok özgüvenim çok kötü
İşimi birakip üniversite okusam mı ya da başka neler yapabilirim tavsiyelerinizi bekliyorum
Zamana bıraksam ne yapsam moralim bozuk ya
Okulda çekingen sessiz çocuktum lise yıllarım öyle geçti maalesef kendimi açamadım
Hiç sevgilim olmadı üniversite ye gidemedim
3 senedir bir işte çalışıyorum sosyallesecek ortam da yok zaten İstanbul'un varosca bir yerinde yaşıyoruz bana göre arkadaş da yok olsa bile 2. planda kalıyorum çekingen ve güçsüz olduğumdan yalnız kalmayı tercih ediyorum bu nedenle , İstanbul'u Eminönü hariç gezemedim boş zamaninlarm hep evde geçer
Aslında yetenekli biriyim ama özgüvenini etkieleyen nedenler çok var
Tipimde iyidir otobüste felan kızların göz temasına girerim yakışıklıyım da ama karşı cinsle alakam yok özgüvenim çok kötü
İşimi birakip üniversite okusam mı ya da başka neler yapabilirim tavsiyelerinizi bekliyorum
Zamana bıraksam ne yapsam moralim bozuk ya
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer