yani söylediğim zaman alınmıyo üstüne galiba ama bi yumurta yicek agzından her sesi duyuyorum yani ne kadar kötü... rahatsız edici
duyar kasanların yorumlarını silerim iyi geceler
duyar kasanların yorumlarını silerim iyi geceler
Bunu ben çok yaşıyorum.
Çocukluk dönemim de böyle olduğu için kendimi daha sonra hiç ifade etmedim. Yalnız yemeyi daha çok tercih ederim. Ya da sesi bastıracak bir şeyler izlerim.
Söylenildiği halde alınmıyor ise pek yapacak bir şey görünmüyor maalesef. Birşeyler izleyerek sesi bastırmak daha doğru gibi.
sen de mi kötü yiyosun
Ben, ağız dan çıkan seslere gelemiyorum.
Bu rahatsızlığın adı: "Misofanya" diye geçer.
Yemeğe bulabileceğin en büyük pc kulaklığı takıp masaya öyle otur. Soran olursa esprili bir şekilde söylersin herkes güler baban da seni döver öyle anlaşırsınız
Cevap
6Cevap
Canim adam agzini duzgun acip kapatamiyomus sen bunu yapmayacaksin tam tersi duzgun bi sekilde konusarak kelimeleri agzindan cikarticaksin ki bunun farkina varsin yanlis anlayacagi bisey olmamali belki duzeltir kendisini
Ben sonra oturuyorum sofraya ya da önce değişiyor sürekli😂
canım odamdan duyuyorum şu an çay içiyo ama yanimda gibi
Ciddimisin 😝 benim babam bu kadar değil he bu kadar olsada konuşmak çözüm olmazdı laf dinlemez di senin babanı bilemiyorum
Bizde de oluyordu ben her ses çıkardığında babama dönüp "efendim bir şey mi dedin" diye soruyordum. Bunu sık yaptıkça anlıyordu. Dikkat ediyordu.
Bunu söyleyemezsin ama ondan ayrı yemek yiyebilirsin
aynı şeyi ben de yaşıyorum o yüzden onunla aynı masada yemek yemiyorum
söylemek lazım direk olarak... insan kızı için her şeyi yapar...
Baba o döver de sever de sen yanında oturup pısırıkgibi beklemenlazim
Benim arkadaşım kulaklık takıyor onunda babası öyle
😂😂
Ya genelde herkeste var bu tek sende degl
baban o senin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?