Erkeklerin bu dünyada "vazifeleri" ne tam olarak?
Ben bu dünyaya perde takmak için gelmiş olamam bence..
(Bayram temizliği loading...)
#Vesselam
Ben bu dünyaya perde takmak için gelmiş olamam bence..
(Bayram temizliği loading...)
#Vesselam
Modern Çağ ilerleyip ve Kadının Ekonomik hayata girmesiyle de Roller değişmeye başladı.
Eskiden Aileden Sorumlu Bakan misali Erkek evin geçimini temi eder, eşide düzeni sağlardı. Güzel bir çekirdek aile vardı. Evler küçüktü ma yürekler kocamandı. Evler sobalı idi ama sımcıcak bir yuva vardı.
Şimdi ise, üst başlıkta ki Roller artık değişti. Aileden Sormlu Bakanlar artık tek değil. Tabiri caiz ise Eş Başkan var artık. Evi eçindiren iki kişi. Sorumluluk artık bu iki kişi üzerine kurulu bir sistem haline geldi.
İnsanların alım gücü, refah düzyi ve konfor alanı genişledi. Genişledikçe ihtiyaçları yetmemeye başladı. Yetmeyince de sadece maline gibi çalışır olduk. Konforlu bir alan var ama Bedenler yorgun, Evde çocuk var ama ses yok. Tek ses TV ve telefonlar oldu.
Dedim ya Roller değişiverdi. Kutsal Vazife artık ortak mesele haline geldi. Tek Perde assa iyidir. Benim eşim yok ama ütümü de yaparım, yemeğimi de yaparım, pastamı da, böreğimi de, temizliğimi de ve dâhi her işi yaparım. Bende ki vazife saymakla bitmez.
Ama Çağ ve Roller çok değişti. Bu bir gerçek. Erkekler daha hamarat olmaya başladılar.
Cevap
1Cevap
Ben de bu dünyaya temizlik için gelmiş olamam. Ben de takıyorum perde 😅
Erkekler çalışmak için gelmiş bu dünyaya
Doğru dedin valla çalışmaya gelmişiz..
Eskiden olsa avlanma derdim
Erkeğin doğası gereği. Gücü ona boşuna vermemiş Yaradan.
tum canlilarin erkekleri gibi uremenin kucuk bir parcalari kendisi... perde takmak icin de el verisliledir😂
*elverisliler
Babalık olmalı, ama gerçek Babalık..
Erkek olarak değil insan olarak bakmak lazım
bizi tatmin etmek (her anlamda) :)
Biz kadınları üzmek
hiçbir vazifesi yok.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?