Aile & Toplum Kemalist misiniz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Merak ettim sadece Güncellemeler+1 yıl Assdf Güncellemeler+1 yıl ... Kemalist misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
DrKaptan Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 88% +1 yıl CHP’nin ideolojisinden bağımsız bir şekilde ise Kemalistim 0 0 Yorumla
Makınelıtufek Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 658 cevap paylaştı. Ataturku seveyim sayarım yanlız buyuk dedemin ılk delegesi olduğu partinin ulkemızde ki komınıst zıhnıyetındende olamam 0 0 Yorumla
SonModelUye Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 34% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 921 cevap paylaştı. hç bir kesimi temsil etmiyorum. ist falan değilim. Atamı seviyorum o kadar. gruplaşma bana göre değil veya clanlaşma. 0 0 Yorumla
Şeytanidüşler Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Atatürk’ü sever saygı duyarım lakin CHP zihniyetinden tiksiniyorum 0 0 Yorumla
Arifde38 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 52% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Atatürk'e saygım çok ama değilim şuanki Kemalistler istismar ediyorlar Atatürk'ü 0 0 Yorumla
Ütü-Masası Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Değilim bu tür şeyler bana biraz saçma geliyor 0 0 Yorumla
bilemedimbaksimdiya Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Kemalist değilim. Sosyal demokrat olarak tanımlayabilirim kendimi 0 0 Yorumla
BlackDeacker Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 96% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 371 cevap paylaştı. Evet zaten selanikliyiz. 1 0 Yorumla
dgjkygkljgklk Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Elhamdülillah Müslümanım 0 3 Yorumla moneyofim +1 yıl Müslüman biri kemalist olamiyormu Yorumla dgjkygkljgklk +1 yıl @moneyofim olamaz Yorumla moneyofim +1 yıl Yanlış düşünüyorsun kemalist her dinden olur sadece hırsızlardan olmaz yalancılar dan olmaz elhamdülillah hem Müslümanım hem kemalistim Yorumla
Whell Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 39% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı. değilim 0 0 Yorumla
Furkaniv411 Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 301 cevap paylaştı. Hayır hiçbişeyciyim 0 0 Yorumla
MrConfused Takip Et Master Yaş: 38 , eic 42% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Son nefesime kadar 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
CHP’nin ideolojisinden bağımsız bir şekilde ise Kemalistim
Ataturku seveyim sayarım yanlız buyuk dedemin ılk delegesi olduğu partinin ulkemızde ki komınıst zıhnıyetındende olamam
hç bir kesimi temsil etmiyorum. ist falan değilim. Atamı seviyorum o kadar. gruplaşma bana göre değil veya clanlaşma.
Atatürk’ü sever saygı duyarım lakin CHP zihniyetinden tiksiniyorum
Atatürk'e saygım çok ama değilim şuanki Kemalistler istismar ediyorlar Atatürk'ü
Değilim bu tür şeyler bana biraz saçma geliyor
Kemalist değilim. Sosyal demokrat olarak tanımlayabilirim kendimi
Atatürkçü bir Türk vatandaşıyım 🇹🇷👍
Evet zaten selanikliyiz.
Sonuna kadar
Elhamdülillah Müslümanım
Müslüman biri kemalist olamiyormu
@moneyofim olamaz
Yanlış düşünüyorsun kemalist her dinden olur sadece hırsızlardan olmaz yalancılar dan olmaz elhamdülillah hem Müslümanım hem kemalistim
değilim
Na a
Hayır hiçbişeyciyim
severiz atamizi
Son nefesime kadar
değilim
Hayır
Kesinlikle evet
Evett
Değilim
Şükürler olsun