Çok sıkılıyorum boş vakitlerimde ya. Böyle milletin yaptığı gibi sağa sola gidip gezmek istiyorum birileriyle. Ailemle takılmaktan sıkıldım sürekli. Nasıl ortamlara girilir biraz tüyo versenize 😃
Ya bu fotoğrafa neden bu kadar güldüm :D sosyal medya hesapları kullanabilirsin, sevdiğin ve ortak yönün olan kişilerle konuşabilirsin. farklı aktiviteler yapabilirsin
Kafa dengi insan olmayınca çok zor ya öyle bir ortam ben de de yok çünkü bilmiyorum okulda mesela evet insanlar var konuşuyorum anlaşıyorum ama böyle hani dostluk kuracak tipler değil yani benim kafamda değiller şimdi yazacağım belki de bunu ego olarak anlayacak millet ama onlar sanki çocukça düşünüyor bana göre Ben daha olgun hareket ediyorum daha büyük düşünüyorum o yüzden yani onların yaptığı şeyler bana inanılmaz boş ve çocukça geliyor hani bazen ayak uyduruyorum ama diyor ki ben ne yapıyorum ya çünkü o kadar saçma şeyler ki dostluk olayında bile 30’dan aşağısı olmuyor bana kdjdjdjd
çok haklısın. o yüzden yaşça büyüklerle daha iyi anlaşıyorum. ama arkadaşlık olarak yaşça küçük kaldığımdan (onların kültür yaşın getirdiği hayat tecrübesi... olmadığından) takılma pek mümkün olmuyor. garson boy tabiri varya, arada derede öyle kaldım😅 bizler gibi çoğunluk varsa toplaşıp takılmak gerek ama imkanlar işte😔
etkinliklere katilabilirsin. en basit bir hobinin bile klupleri vs var. veya burada oldugu gibi sosyal medyadan insanlarla tanisip ortamlara girebilirsibn. gorusmeden once tanis tabi ki