Annemin rahatsızlığı olduğu için bütün bakımlarını ben yapıyorum ve benden utanıyor bu durum normal mi?
Kendisi sağlık sorunları yüzünden çok rahatsız olduğu zamanlar oluyor ve bu yüzden özel veya değil ne işi varsa yardım ediyorum benden cekinmesi mahçup gibi olması normal mi?
Kendisi sağlık sorunları yüzünden çok rahatsız olduğu zamanlar oluyor ve bu yüzden özel veya değil ne işi varsa yardım ediyorum benden cekinmesi mahçup gibi olması normal mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Çok normal insanlar kendi ihtiyaçlarını yaştan dolayı ya da sağlık problemleri sebebiyle olsa bile yerine getiremeyip başkasına muhtaç oldukları icin utanıyorlar birde özel işlerde tabiki daha çok utanıyorlsr normal olarak hastanede de yapılsa kendi kızı oğlu da yapsa utanırlar
maalesef öyle ya çok haklısın fizik tedavi görüyor zaten aşırı bir maddiyat gidiyor yoksa onun için bakıcı tutarım ama ikisine aynı anda para yetirmek zor
Oğlu da olsam ayıp değil ama utanır kim olsa haklısın kendini rahat hiddedemez
Bakıcı tutsanız ondan daha fazla utanır bence kız kardeşiniz varsa ona karşı daha rahat hissedebilir ama her türlü özelini açtığı ve başkasına muhtaç olma hali utanmaya sebep oluyor
Haklısın bakıcı da utandirir
maalesef annem ben yalnız yaşıyoruz İstanbul'da kimsemiz yok mecbur yani yoksa bende yakınım bir hanım efendi den rica ederdim
Zor durum ama sen küçükken de senin ihtiyaçlarını o gideriyordu sonuçta zamanla birax daha alışır bu duruma inşallah iyileşir de gerek kalmaz alışmasını
Evet öyle insanız yardıma muhtaç olabilir veya ihtiyacımiz olabilir ben olsam Allah korusun o da bana yardım ederdi sonuçta
Kesinlikle
Normaldir
Neden ama normal bir durum değil ki sağlık durumu yerinde olsa zaten ben asla yanından geçmem
Özel işlerde hangi durum olursa olsun insan utanır
Oyie tabiki ister oğlu ister kızı utanır çok doğru zaten durumu olsa yanına bile gitmeyiz
Fizik tedavi görüyor umarım daha iyiye gider kendi yapar herşeyi
Umarım en yakın zamanda iyileşir çok geçmiş olsun
Çok teşekkür ederim umarım çaba veriyoruz fizik tedavi alıyor evde özel şu an daha iyi daha da iyi olacak eminim
İnşallah aksatmayın moralinizi yüksek tutun herşeyin başı moral unutma
İnşallah Allah razı olsun
Moralimiz hep yüksek sorun yok asla
Niye gizlendin ki yanlış bir şey mi dedim
Hayır ya takip edenler varda beni sıkıntı yok 😂😂
He anladım buradan mi takip ettiler ne amaçla ya soruya yazdın diye mi değişik yer burası anlaşılan 😃
Evet ilginç insanlar artık hep gizli yaparım yorumu 😅
Anladım o zaman kötü olmuş ya
Bende takip edecektim rahatsız etmemek için etmedim soru soran benim ben takip etmiyorum millet bizden önce seni rahatsız etmeye başlıyor.😃😃😃
Yaşı kaç
48 de
Normal, ama bunun gerekli olduğunu sağlık durumu olduğunu anlat ona
Biliyor
Nasıl bir rahatsızlığı var