Ten rengi Rus tan. Kaç göz Kürt, yapı olarak da Arap galiba kanka hani kemikli icabından bakarsam 😀 huy bakımı her telden batılı da olabiliyorum doğuluda hiç biri çok abes gelmiyor otomotikman uyum oluyor. Ailemde tamamen esmer de var Sarı malakan da var 😂 çok dindar da var çok beter ayyaş da var bolca. Böyle işte 😂
Parçaları birleştirince çok garip bı model canlandı gözümde 😄 aile de iyiymiş imparatorluk gibi 😄 senin peder azınlıklara kapitülasyonlar da uyguluyo mu hsgsjg
Bilmiyorum maalesef. Ama dil öğrenmek için aplikasyonlar var, ben de Ermenice pratik yaptığım arkadaşımla oradan tanıştım. Aslında niyetim Fransızca öğrenmekti. 😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Etnik en belirgin 3 kökenim var Rus, Arap, Kürt. bunun dışında orta asya ve batıya doğru hepsi olurdu takılmıyorum
Doğu batı sentezi dedikleri kanlı canlı senmissin ya 😄
Vallahi öyle huy olarakta öyle hemde.
Boş vakitlerinde Şırnak'ta buz hokeyi mi oynuyon napiyon jshsjg
Yok her tel var abi fark ediyorum bu tuhaf geni yani 😀
Görünüş hangi tarafa yakın 😄
Ten rengi Rus tan. Kaç göz Kürt, yapı olarak da Arap galiba kanka hani kemikli icabından bakarsam 😀 huy bakımı her telden batılı da olabiliyorum doğuluda hiç biri çok abes gelmiyor otomotikman uyum oluyor. Ailemde tamamen esmer de var Sarı malakan da var 😂 çok dindar da var çok beter ayyaş da var bolca. Böyle işte 😂
Parçaları birleştirince çok garip bı model canlandı gözümde 😄 aile de iyiymiş imparatorluk gibi 😄 senin peder azınlıklara kapitülasyonlar da uyguluyo mu hsgsjg
Hükümet gibi adam doğru tahmin ettin 😂
Yörük kadrosunda açık varsa beni de aranıza alın 😄
Ermeni ya da Arap olmak isterdim.
Neden?
İki kültür de hoşuma gidiyor. Ermenice ve Arapça öğrenmeye çalışıyorum.
Türkiye de Ermenice öğrenebilecegin yerler bulabiliyo musun?
Bilmiyorum maalesef. Ama dil öğrenmek için aplikasyonlar var, ben de Ermenice pratik yaptığım arkadaşımla oradan tanıştım. Aslında niyetim Fransızca öğrenmekti. 😂
Kime niyet kime kısmet demişler 😄😄
Hollandalı ya da Alman
Yine Türk olmak isterdim.
Bizde isterdik memnun olmadığımiz için sormadım yakın gelen hangisi onu öğrenmek için
Yine Türk milletine girecek ama Kazak milletini, kültürünü merak ediyorum. Onu seçebilirim:-)
Kazaklar Türk :)
Türk olmayan bir millet Japon milleti diyim o vakit 😄 şimdi oldu sanırım
Evet :)
Yine Türk olmak isterdim.
japon olabilirdi
Neden
Neden?
Hayat tarzlarini kültürlerini seviyorum
Çok saygılı insanlar bende seviyorum
Ama gözlerin çekik olacak belki çoğu şeyi artık göremeyeceksin jsgsjsg
😃 cekik gözlü sayilirim ben zaten ama goruyorum
Ben o görüntüyü çok merak ediyorum. Gözümü kisiyorum netlik bozuluyor tam empati kuramiyorum 😄 tam verim alamazsın gibi geliyo bana ya
haha dostum sen göz sekline iyi bak öyle kisilma falan olmaz 😅😅
Bakabileceğim çekik gözlü biri yok şu an çevremde bana bu imkanı taniman lazım 😄
Abd ya da Suudi Arabistan
Çok farklı kültürler değil mi niye ikisi mesela?
Birin de din var kanka diğerinde ise para
Arabistan gidersem manevi olarak dini olarak huzur bulurum
ABD gidersem maddi açıdan huzur bulurum
Senin dinin imanın para olmuş ABD ye git 😄 ben olsam öyle yapardım
İbadetin uzaktan olanı da iyidir 😉
Bakalım beya nasip kismet