oruclu iken ister istemez oluyor veya bazen günlük hayattada bunun icin ne yapabilirim?
agiz spreyi düşünüyorum tavsiye eder misiniz?
agiz spreyi düşünüyorum tavsiye eder misiniz?
Dışleri fircalayabilirsin fakat ağız spreyi yazmışsın orucunu bozma ihtimali var ayrıca agizim kokuyor diye yanlış düşünüyorsun bence oruçluyken ağız kokusu kimse tarafından itiraz edilecek bir durum değil hatta gayet güzel bir durum sakin bu konuda kendini üzme Allah kabul etsin orucunu
amin tum tutanlarin kabul olur insallah.
gercekten cok kibarsiniz. boyle dusunmeniz beni birazda olsa rahatlatti. bu zamana kadar bu kadar guzel bi yorum okudugumu hatirlamiyorum cok tesekkurler☺️🙏🏼
Rica ederim kibar olmak için yazmadım sadece gerçek düşüncelerimi aktardim zaten oruçluyken ağız kokusunun aslında cennetin en güzel kokularindan biri olduğuna dair yanılmıyorsam hadis-i şerif olması lazım yanlış hatırlamıyorsam düzelt
Yanlış hatırlamıyorsam düzelt olacaktı
Oruç tutanın ağız kokusu, Allahü teâlâ indinde misk kokusundan daha güzeldir.
Allah kabul etsin tekrardan bunu bildiğin halde üzülmeye değer mi sence bence değmez fakat eğer kendin rahatsız oluyorum dersen ve insanları yani eteafimdaki insanlar rahatsiz olmasınlar istiyorsan saygindan dolayı dişlerini çok az miktarda dış macunu kullanarak fircalayabilirsin buda karşındaki insanlara verdiğin değeri gösterir ne kadar düşünceli olduğunu
evet oyle yapiyorum zaten onlar rahatsiz olmasini asla istemem karsimdaki kim olursa olsun benim icimde rahat etmez. tesekkurler
İlk başta kişinin kendine saygısı olmalı ki sonra etrafına saygısı olsun böyle olmana çok sevindim bir dahada bence bu tarz konular için kendini üzme
Oruçla alakalıysa belli süre zarfında burnundan nefes alıp ağzından ver kötü kokuyu dışarı sal
Ağız kapalı kalınca olabiliyor bu ferahlatman lazım biraz
Oruç dışında zaten en azından 1.5-2 saatte bir mutlaka 2 bardak su iç bişey yemesen bile etkisi olucaktır
anladim maskede oldugu icin malum surekli kapali kaliyor. su icmeyide mutlaka deneyecegim. tesekkur ederim :)
Cevap
2Cevap
Fırçala ama iyice rastgele değil
Buna rağmen oluyorsa ya diş etinde falan ya midende sorun var
günde 1 defa yeterli mi
tamam deneyecegim tesekkur ederim 🙏🏼
Susuzluktan ve diş temizliğine önem vermemekten ağız kokar. Sahurda yeterince su içmelisin
su hic icmiyordum bundan sonra icecegim. tesekkur ederim
Rica ederimm :)
Hayır oruçlunun ağız kokusu rabbine misk kokusundan daha güzeldir
Dişlerini fırçalamiyor musun
her gun fircaliyorum sahurda
gunluk hayattada fircaliyorum gunde 1 kere hic aksatmadan
Allah Allah garip bir durum
Dişlerini fırçala ağzını tuzla çalkalayın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?