Yahu yorum atıyorum sosyal medyada yeni nesil kız veya erkek agresif ve küfürlü cevaplar veriyor soru soruyorum küfür ediyorlar bana bana, eleştiri yapıyorum cahil beyinsiz diyorlar bana üstelik eleştirilerim kötü bile değil sadece bana değil sosyal medyadan baktım bir çok insana agresifler, zamanında 90 95 li agresif ergenlerden daha beter ki zamanında da millet agresif ti ama şu an kiler daha agresif, hadi bazılarına agresif cevap verebilir çünkü bazıları sinir edecek cevaplar veriyor ama herkese küfürlü veya agresif cevap verme hakları yok karşıdaki insan üzülür mü düşünmüyor musunuz babam 54 yaşında bir soru sormuştu 18 20 yaşlarındaki insanlar agresif ve küfürlü cevaplar vermişti babam hem üzülmüştü hem sinirlenmişti bazı yeni nesil tabi ki sakin benim gibi ama bazıları gerçekten insanın sinirini bozuyor
bir tanesi de yaşlıların bedava otobüs binme hakkı iptal edilsin hatta otobüse binmesin diye Tweet atmış, bazılarının çalışacak gücü var ama bazılarının çalışacak gücü yok yazık değil mi onlara soru sorduğum da kötü küfürlü agresif cevap almaktan bıktım kötü soruda sormuyorum sadece ihtiyacım ve yardım gerektiği sorular soruyorum bazen de herkesin bilip benim bilmediğim konuları soruyorum bu sefer de cahil diyip yalan yanlış şeyler konuşup dalga geçiyorlar benle çok üzülüyorum ama :( bende yeni nesil im ama insanlara agresif cevaplar vermiyorum
bir tanesi de yaşlıların bedava otobüs binme hakkı iptal edilsin hatta otobüse binmesin diye Tweet atmış, bazılarının çalışacak gücü var ama bazılarının çalışacak gücü yok yazık değil mi onlara soru sorduğum da kötü küfürlü agresif cevap almaktan bıktım kötü soruda sormuyorum sadece ihtiyacım ve yardım gerektiği sorular soruyorum bazen de herkesin bilip benim bilmediğim konuları soruyorum bu sefer de cahil diyip yalan yanlış şeyler konuşup dalga geçiyorlar benle çok üzülüyorum ama :( bende yeni nesil im ama insanlara agresif cevaplar vermiyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer