Aile & Toplum Yaşanılacak en iyi şehir neresi neden? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor İş çevre bakımından değerlendirirseniz sevinirim:) Güncellemeler+1 yıl E nedeniyle birlikte yazaydiniz çok memnun kalırdim. ☺️ Yaşanılacak en iyi şehir neresi neden? Cevapla En İyi Soruları Sevgi Soruları Bakım Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Ysf40819 Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 95% +1 yıl İş çevre diyorsan İstanbul en iyisi. Her türlü iş imkanı var. Ama iş dışı ne kadar konforlu yaşarsın orası meçhul 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yaşayamıyorum İstanbul'da Yorumla Ysf40819 +1 yıl Nerde yaşamak istiyorsun-yaşayabiliyorsun Yorumla
Harbigençç Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 95% +1 yıl Bursa gemlik tarafı 10 numara yer tavsiye ederim bende gelicem oraya zaten 😂😂 0 4 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂 Yorumla Harbigençç +1 yıl Ben gelene kadar idare et benim ortam var zaten orada 😂 Yorumla Soran +1 yıl Tamamm 😂 Yorumla Harbigençç +1 yıl Anlaştık 😂 Yorumla
SAblaK Takip Et Master Yaş: 31 , eic 42% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,3b cevap paylaştı. Hem iş hemde çevre bakımından hiç bir şehir ama sadece iş veya sadece çevre olarak söyleyebilirim 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Sadece iş Yorumla SAblaK +1 yıl İstanbul, Ankara çok rahat iş bulabileceğin yerler, mesleğine göre tabi Yorumla Soran +1 yıl İstanbul deme bence is var ulaşım problem ulaşımı ev kirasi zaten maaş kalmıyor Yorumla SAblaK +1 yıl yani orası öyle ama bu durumu sadece İstanbul olarak algılama Ankara da trafik yok sayarsak orada da kiralar artmıştır yani Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Çevre derken kısır günü yapıp, hatim düzenleyebileceğiniz bir yer mi? 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Dalgani gectiysen gidebilirsin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dalga değil 2 satır yazı yazmışsın. Nasıl bir çevre istiyorsun. Amaan neyse. Benim yorumumu kaldirir misin sag taraftan inan hic modumu dusuremem Yorumla Soran +1 yıl Destan yazsam okuyacak mısın? İş önemli gezip tozmaya şehir mi aranır. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ya hiç birbirimizi germeyelim cidden. Ben bir erkek olarak tavrımdan dolayı senden özür diliyorum. Yorumumu sil lutfen Yorumla
Hasan-ARSLAN Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 855 cevap paylaştı. Çanakkale Bayramiç 😊👍🏻 0 4 Yorumla Soran +1 yıl İs durumu nasıl Yorumla Hasan-ARSLAN +1 yıl İş durumunun pek iyi olduğunu söyleyemem ve çokta kalkınmış bir bölge değil açıkçası ama, yaşamak için çok güzel bir yer 😊 Yorumla Soran +1 yıl On planda iş tabi Yorumla Hasan-ARSLAN +1 yıl Tabi mutlaka öyle hayırlısı inşallah Yorumla
kartal10l Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 741 cevap paylaştı. Müslüman ülkeleri haric her yer 0 0 Yorumla
BlackLiterary Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl İzmir-bursa-kocaeli 0 18 Yorumla Soran +1 yıl En iyisi? İş olanağı falan Yorumla BlackLiterary +1 yıl Çalışma fistastlari ve yaşam maliyeti göz önüne alarak söylüyorum. Bu şehirlerde çalıştım dolgun ücret alırsın ve ev yiyecek gibi giderler daha uygun oluyor Yorumla BlackLiterary +1 yıl Birikim amaçlı dersen izmit veya kocaeli Yorumla Soran +1 yıl Şu an olanaklarima baktgimda İzmir gibi duruyor Yorumla BlackLiterary +1 yıl Başlarda zorluk çekersin ama düzenin oturduğu zamn ve birikimini elde tutabilirsen daha mantıklı olur Yorumla Soran +1 yıl Alıştık zorluk cekmeye 😅 Yorumla BlackLiterary +1 yıl Sen nerede yaşıyon Yorumla Soran +1 yıl İstanbul Yorumla BlackLiterary +1 yıl Yani İstanbul'da kalacak yer masrafın yoksa daha iyi olmaz mı? Yorumla Soran +1 yıl Kalacak yer sorunum var Yorumla BlackLiterary +1 yıl Tek mi yaşıyorsun Yorumla Soran +1 yıl Yok arkadaşlar var Yorumla BlackLiterary +1 yıl Arkadaşla beraber mi şehir degiseceksiniz Yorumla Soran +1 yıl Yok tek Yorumla BlackLiterary +1 yıl Tek başına zor olacak hatta çok zor ama iş bulmak kolay mı sence Yorumla Soran +1 yıl Biliyorum zorluğu yaşadım baş edebilirim 🙂 Yorumla BlackLiterary +1 yıl Allah yardımcın olsun inşallah rahat geçer zorluklarin Yorumla Soran +1 yıl İnşallah teşekkür ederim Yorumla
batuu1 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Bence kesinlikle Ankara 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla batuu1 +1 yıl Her türlü çevre ve imkana sahip olacaksın ve ülkenin tam kalbinde olacaksın e bir de İstanbul kadar yorucu değil 🙃 Yorumla Soran +1 yıl İstanbul çok sıkıntılı Yorumla batuu1 +1 yıl İstanbul aklı olanın gideceği bir yer değil 🙈 Yorumla Soran +1 yıl Kesinlikle Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Ankara bence. 0 0 Yorumla
legolas38 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Eskisehir 0 0 Yorumla
Retroskop1 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 980 cevap paylaştı. Bursa 0 0 Yorumla
-sRomantikAdam- Takip Et Xper 6 Yaş: 27 +1 yıl Paris 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Tabi hemen gidiyorum Yorumla
İstikbalGöklerdedirr Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Eskişehir. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Neden ne bakımdan Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
İş çevre diyorsan İstanbul en iyisi. Her türlü iş imkanı var. Ama iş dışı ne kadar konforlu yaşarsın orası meçhul
Yaşayamıyorum İstanbul'da
Nerde yaşamak istiyorsun-yaşayabiliyorsun
Bursa gemlik tarafı 10 numara yer tavsiye ederim bende gelicem oraya zaten 😂😂
😂😂
Ben gelene kadar idare et benim ortam var zaten orada 😂
Tamamm 😂
Anlaştık 😂
Hem iş hemde çevre bakımından hiç bir şehir ama sadece iş veya sadece çevre olarak söyleyebilirim
Sadece iş
İstanbul, Ankara çok rahat iş bulabileceğin yerler, mesleğine göre tabi
İstanbul deme bence is var ulaşım problem ulaşımı ev kirasi zaten maaş kalmıyor
yani orası öyle ama bu durumu sadece İstanbul olarak algılama Ankara da trafik yok sayarsak orada da kiralar artmıştır yani
Çevre derken kısır günü yapıp, hatim düzenleyebileceğiniz bir yer mi?
Dalgani gectiysen gidebilirsin
Dalga değil 2 satır yazı yazmışsın. Nasıl bir çevre istiyorsun. Amaan neyse. Benim yorumumu kaldirir misin sag taraftan inan hic modumu dusuremem
Destan yazsam okuyacak mısın? İş önemli gezip tozmaya şehir mi aranır.
Ya hiç birbirimizi germeyelim cidden. Ben bir erkek olarak tavrımdan dolayı senden özür diliyorum. Yorumumu sil lutfen
Çanakkale Bayramiç 😊👍🏻
İs durumu nasıl
İş durumunun pek iyi olduğunu söyleyemem ve çokta kalkınmış bir bölge değil açıkçası ama, yaşamak için çok güzel bir yer 😊
On planda iş tabi
Tabi mutlaka öyle hayırlısı inşallah
Müslüman ülkeleri haric her yer
İzmir-bursa-kocaeli
En iyisi? İş olanağı falan
Çalışma fistastlari ve yaşam maliyeti göz önüne alarak söylüyorum. Bu şehirlerde çalıştım dolgun ücret alırsın ve ev yiyecek gibi giderler daha uygun oluyor
Birikim amaçlı dersen izmit veya kocaeli
Şu an olanaklarima baktgimda İzmir gibi duruyor
Başlarda zorluk çekersin ama düzenin oturduğu zamn ve birikimini elde tutabilirsen daha mantıklı olur
Alıştık zorluk cekmeye 😅
Sen nerede yaşıyon
İstanbul
Yani İstanbul'da kalacak yer masrafın yoksa daha iyi olmaz mı?
Kalacak yer sorunum var
Tek mi yaşıyorsun
Yok arkadaşlar var
Arkadaşla beraber mi şehir degiseceksiniz
Yok tek
Tek başına zor olacak hatta çok zor ama iş bulmak kolay mı sence
Biliyorum zorluğu yaşadım baş edebilirim 🙂
Allah yardımcın olsun inşallah rahat geçer zorluklarin
İnşallah teşekkür ederim
Bence kesinlikle Ankara
Neden
Her türlü çevre ve imkana sahip olacaksın ve ülkenin tam kalbinde olacaksın e bir de İstanbul kadar yorucu değil 🙃
İstanbul çok sıkıntılı
İstanbul aklı olanın gideceği bir yer değil 🙈
Kesinlikle
Ankara bence.
İsviçre
Diyarbakır
Eskisehir
Bursa
Paris
Tabi hemen gidiyorum
Eskişehir.
Neden ne bakımdan