Hastanede, avmde, parkta, bahçede aklınızın alabileceği her yerde tacize uğruyoruz bir de bu yetmezmiş gibi siber zorbalığa da maruz kalıyoruz. Tepkiniz ne olurdu bu olaya karşı?
Kadınları artık taciz etmeyi bıraksalar mı cidden?
Çok afedersiniz böyle O... Çocuklarına 🤬 devlet bir şey yapmadıkça bunlar devam edecekler. Kadının birini taciz ediyor, tutuklanıyor iki gün sonra gözetim altında serbest. Nerede Adalet, S... böyle adaleti. Yanlışım varsa söyleyin susayım 😤
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yetişkinler için neyse fakat diğer uygulamalarda da var böyleleri. Çocuk istismarına kadar gidiyor olay. Gerçekten bunun önüne geçilmesi lazım
cevap verme zorunluluğun yoktu engelleyebilirdin. cevap verip yazmasına engel olmamak yazmasına kapı açmaktır. cevap verip söylenmek neyin kafası. geçen biri daha vardı aynı böyle söylenen
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bir şey soracağım mesaj atamıyorum dedi mesaj attım. Her yazan kişiye sapıktır artniyetlidir şey bakacaksak eğer hiç kimseye bir şey demeyelim!
Mesaj kutusunu açık bırakabilir ama mesaja dönmek zorunda değilsiniz bu tür mesajların önüne geçemeyiz ama engelleyerek uzak tutabiliriz diye düşünüyorum