Bu amerikalılar türkiyede sizce kac gün hayatta kalabilir 😂?

Selam 2 gündür amerikada insanlar enflasyonu eleştiriyor. Mesela bizim fabrikadaki işçiler bir anda toplandı ve hayat pahalılığını protesto etmek için eylem yaptı.

Twitterda sanki gecinemiyormuşlar gibi olayı abarta abarta eleştirdiler. Küçük bir örnek veriyorum.
Bir vatandaş bira 2$ oldu diye bir ton elestiri paylaşımı yaptı 😂 bu bira dün 1,79$ dı bu gün 2$ olmuş. Yarin hayat pahalılığını protesto etme amaçlı bizim fabrikada kimse işe gitmeyecek 🙂

bu haberi yaptık genel müdürümüz %12 maaşlarımıza zam yapmayı teklif etmiş. Eğer kabul ederse işçi sendikamız, saatlik üçretim 17,79$ yerine 19,92$ olacak. Valla eylem benim işime yaradı 😂😂😂

Bana sorsalar benim için enflasyon yok desek yeridir. Cunku kira elektrik faturalar filan hep aynı değişen bisey yok bence! 2 alkol ürünleri pahalandı millet twitter'a döküldü. Turkiyede bizimkiler domates 20tl salatalık 25tl diyor kimseden gık çıkmıyor.

Iste gelişmiş milletle koyun 🐑 millet arasındaki farkı size göstermek için bu postu açtım. Umarım sizi aydınlatmışımdır...

Tüm Turkiyeye selamlarımı sunarım herkese bol güneşler 🌞