Günümüz kira koşullarında artık 1+0 bir daire bile 2-3 bin ₺ seviyelerinde başlıyor. İnsanlar kalabalık aile yapısından daha çok bireysel ve daha huzurlu bir ortamda kalmak istiyorlar. Ülkemizde özellikle İstanbul'da kapsül evler, odalar veya oteller olsa aylık daha minimum fiyatlara kalmak ister miydiniz?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
İnsan hayatı bu kadar basit olmamalı olamaz kapsül ev ne ya biz kuş muyuz arkadaş😬
Geçen gün gördüm tamamen küf tutmuş bir ev kiraya verilmişti 3500 liraya.
garipmiş araştırdım şimdi ilk defa gördüm. kalırdım sanırım
sıkılırım parama ona harcamam gitmek istedigim yer italyan ve Bosna bu sene nasip olursa 🙌🏻
Oralarda kalacağıma gider parkta çardak altında yatarım 😅
Tam benlik kapsül evler, gelse kesinlikle tercihim olur
Esyalari nere koyuyoz çalarlar 😂😂 istemem ozel hayat falan olmuyor gibi geldi
1+0 da kalsam daha iyi en azindan kendime ait ozel alanim olur
çinde oteli ayarlamadan gittiğim için böyle bir kapsül otel de kalmak zorunda kalmıştım bir gece..
mezardan hallice..
hayatta yaşayamam..
Uzakdoğuda yaygın, Çinde iken kalmadım ama Japonyada kaldım oradaki güzeldi
Ben bununla ilgili videolar izledim ama zor ya ben kalamam 😬
2 1 evde 900 liraya kalıyorum zaten. Kapsül evde niye kalayım?
İstanbul'da mi 😯
Hayır.
Soru daha çok İstanbul icin sorulmus gibi ztn İstanbul'da 900e ev evi kiralarlar 😅 kucuk bir sehirde faln misiniz 2+1 900 iyi yani
Aynen küçük şehir. Milletin suçu herkes bok varmış gibi İstanbul İzmir'e akın ediyor. Sonra kiralar niye bu kadar pahalı...
Aynen ama iş sahasi olarakta oralar da cok is oldugu icin mecbur gidiyor bazisida ben mesela İzmir'e gitmeyi dusunuyorum cunku is bulamiyorum
Kucuk sehirde is bulan icin kucuk sehir cok iyi yani iyi bir isin varsa cok rahat guzel yani
Uzun süreli olmaz asla kalamam bir fenalık gelir bana 😅
tüm hayatım boyunca değil ama hayatımda bir kez bile olsa deneyimlemek isterdim birkaç günlüğünüe
Kapsül ev mi, ev biraz büyük kalmış oda denmesi daha doğru olur
Yani bu japonlarda olan bir sistem. Çok istedim umarım Türkiyeye de gelir
1 günlük zorunlu bi kalış gerekiyosa bi denerim ya ferah diyo kalanlar ama bilemicem
Ölmeden kabir azabı çekemem.
Ayy bende klostrofobi var daral gelir bana
ustamın adı da splinter olacak herhalde
Tam olarak bilmiyorum ama dememek isterim yani 🤔
yurt dışı gezisinde kalırım, merak ediyorum
Hiç kalmadım nasıl oluyor acaba
kafayı yemiş bunkar
Mezar bunlar
Olabilir
Kalmam
nefes alamam ki
Hayır