En yakın arkadaşım kardeşim dediğim kızdan kazık yedim. Şimdi hiçbir şey olmamış gibi yazıyor ne yapmalıyım?

Aynı iş yerinde tanıştık aramız çok iyiydi gerçekten kardeşim gibi gördüm oda beni ayni şekilde. Hiçbir şeyi saklamadim. Aynı yerdende bi çocuğu sevdim oda beni sevdi biz çıkıyorduk bu çocukla en yakın kız arkadaşımda sürekli bu çocukla konuşuyordu. Tabi sevdiğim adam benim hakkımda konuşuyordu onunla. Sonra ben sadece bu en yakın kız arkadasima çıktığımızı söyledim. Bana her şey bende sıkıntı yok kimse bilmeyecek diye söz verdi. Sonra herşeyi anneme söyledi. Sonra işteki çıktığım çocuğunda üstüne gittiler. Biz ayrıldık mecburen ailem yüzünden. Ben işten çıktım. O kız da bneim sevdiğim adamı arayıp beni kotuluyormus. Bunları bana sevdiğim adam anlattı. Zaten hiçbir zaman bizim cikmamaizi istememis her şey yalanmış. Ama ben hiçbir şeyi yüzüne vurmadım hala. Bana mesaj atıyor ne yapıyorsun. bir şey demedim. Dün tekrardan nasılsın yazmış. Sizce ne yazmalıyım kalleşe
En yakın arkadaşım kardeşim dediğim kızdan kazık yedim. Şimdi hiçbir şey olmamış gibi yazıyor ne yapmalıyım?