Ben küçüklüğümden beri 20 senedir doğduğum yeri memleketim olarak benimsedim çünkü saçma gelebilir ama annem yüzünden. Gerçek yani asıl memleketimi o sevmiyordu ve bana küçükken böyle de dedi herkesi ve beni öyle alıştırdı. Cidden zaten bana artık yalan gibi de gelmiyordu söylerken çünkü o yalanı benimsemiştim. Bundan dolayı kimseye gerçeği diyemedim neredeyse hayat boyunca ama off sevgilime demek açıklamak istiyorum. Sadece bana güveni kırılabilir off hiç bilmiyorum
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ben olsam güvenim kırılırdı ufak bi mevzudan bile yalan söylediyse ohoo derdim.
Yaa ama bir okur musun aaa
Dostum bence büyütme sevgiline uygun bir dil ile anlat anlayış ile karşılayacağını düşünüyorum seni
Gerçekten mi çok teşekkür ederim sağolun. İnan bana her gün içimde tutmak bu yalan veya bilmiyorum artık yalan olarak görmüyorum bile işte ki içimde tutmak hiç iyi gelmedi bana
Rica ederim dostum sonuçta insan özünden vazgeçemez ve yani sendeki de aman aman öyle hatalı bir yalanda değil masumane bir şey buna sorun edecek insanda akıl sorunu vardır en doğrusu söylemek anlayışla ne güzel yazmışsın zaten aynı şekilde sevgilinede anlatırsın sorun kalmaz bence
Yani inşallah öyle olur. Bana karşı güveni kırılsın falan hiç istemiyorum
Güven kıracak değil aslında he neden diye sorgular güzelce anlattıktan sonra
Yani hadi inşallah öyle olur diyeyim çünkü daha fazla içimde tutmak istemiyorum bunu. Nedenini de açıklarım ama elbette sonuna kadar
Sorun olmaz dostum sen kendini de kasma net şekilde açıkla kendini
Hadi bakalım hayırlısı olsun diyelim o zaman. Teşekkür ederim 🙏🏻
Rica ederim mutluluklar dilerim🙏 dostum
Bu şekilde söyle. Kokumu bilmediğim icin unutuyorum bazen de yanı öyle demekte haklisin zaten
Koku ne alaka ki hiç anlamadım
Kökümü
Annem babam baska yerde dogmus ama ben doğunca direkt buraya taşınmışmışız ora hakkında nerdeyse hiç bilgim yok... de
E yine bir yalan oluyor ve bir yalan söylemeye daha kaldıramam. Ona doğruyu söylemek istiyorum ama güveni kırılır diye korkuyorum
Yalan söylemiyorum ki asıl memleket sura ama ben burası kabullendim brda yaşadım çünkü de bitsin
Evet bak öyle diycem de işte şu var ama ki bu kadar zamandır niye demedin falan derse ne derim bilemiyorum. Güveni kırılsın istemiyorum hiç
Onemsencek bi konu değil ki fazla abartiyosun reis
Hmm bilmiyorum. Sadece onla tanıştığımız zaman ona bu kadar değer vereceğimi ve bu kadar çok seveceğimi hiç bilemezdim ve böyle bir şey dedim ama şu an işte korku var bende hep ama umarım dediğin gibidir
Basit bi olaymış gibi anlat bitsin aslında orada doğdum ama burada yaşadım hep diye, tabii doğru olan buysa
Yani evet tamamen öyle. Umarım çok takmaz buna ve büyütmez.
Aslinda kurtmussun allah belani versin falan mi diycek xd
Yaa deme öyle off 😔versin verecekse de bana kırılmasın yeter çünkü onu çooook seviyorum gerçekten. İnan bana bilsem zaten başta demezdim
Kankam iyi mısın sana böyle diyen bi kızı napicaksin
Yaa öyle demedim neyse. Haklısın be de neyse bilmiyorum. Durum bu tamamen işte diyeceğim
buraya aynen yazdığın şekilde sevgiline açıklayabilirsin ben bunu dert edeceğini sanmıyorum kızın
Hmm emin misin bak 2.5 aydır sevgiliyiz artık ve demedim o süre boyunca. Yani bilmiyorum mesela sen sevgilim olsan bana ne tepki verirdin ki mesela. İnan bana varya zaten içimde tutmak bunu acı verdi bana
niye sakladın bunu vs derdim ama sorun etmezdim genel olarak
Hmm anladım iyiymiş. Güveni kırılır diye falan korkuyorum sadece de umarım olmaz yaa
Nerelisin la
boş ver la
Valla merak ettim sjsvsjvsks