AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
şiddet cinsiyetten türden bağımsızdır. insana, hayvana hatta bir bitkiye.. şiddet zayıf insan işidir.
Çok haklı bir görüş
burada diyemeyeceğim birçok şey denir. Eşşek sudan gelene kadar dövecen öyle tipleri.
Bırakın da cezasını halk versin denir..
Tecavüzcüye, tacizciye, çocuk istirmacılarına, hırsıza.. Bunlara cezayı mahkemeler değil, halk vermeli artık.. Bakalım bir daha yapıyorlar mı!!!
Bu konuda içimden hayal gücüm çok geniş ama burada söyleyebileceğim insan bile denmez.
Kaliteli bir o.. evladi denir.. ailesinden almış olduğu eğitme zçayim denir..
Türk kadını da türk erkeğide sorunlu bu konularda malasef ama şiddet çözüm değil
Ayrıca kadınlar kaba saba tiplerden hoşlanıyor
erkek denmez öncelikle bunu diyimde
Psikopat psikolojisi yerinde olmayan degesiz.
Erkeklerin yuz karasi
İlk basta erkek denmez o şahısa sonra ne dersen de
Aciz, yıkık, serefsiz, silik...
Karaktersiz pislik derim heralde
Karakterden yoksun, zavallıdır.
Adam değil karaktersizdir.
Erkek denmez orası ayrı
Yo bayağı bayağı kardeşim denirr
ya bilmem ne çocuğuuu* denir
Site sansürlüyor dimi
Evet ya
Parası varsa bir şey denmez
Kizlarin bayildigi erkek denir
Benim ne suçum var ben evde televizyon izliyorum
Yuzume desen isin biterdi
Ulan bide bizi suclarlar bakin nasil psikojik siddet uyguluyor
Offf nasıl kudurttum ama
Ağladı sinirden
Yuzume desen var ya neler olurdu neler
Senin demenlede cikin olmuyorum bunu da soylim sadece sinir oluyorum
Ben sana çirkinsin demedim sen kendin dedin yorumları git oku
Ha bana bir şey yapamazsın. Yazdıklarını provakatif saldırıdan dolayı dua et cimere atmayayım.
@cocogirlll sende hakaret ettin karsilikli
Sen beni dönemezsin ayrıca 3 yıl fitness yaptım senin o 2.5 kilo ısındığın kollarını kırarım. 7 kilo ile ısınıyordum ben. 16 kg ile çalışıyordum haberin olsun
Hala hakaret etmen seviyesizliğin gösteriyor işte. Bir benim yazdığım üsluba bir kendine bak
Yorumların şikayet edildi ayrıca büyük ihtimal hesabına uyarı gelir 😜😁
Sen önce bir kız arkadaş bul buradan sallamak kolay
Türkçesi yok bir vasfı yok tip yok fizik yok sonra kızlar bana bakmıyor. Bakmazlar tabi
@cocogirlll allah askina parana guvenme ne oldu simdi r yaptin korktun avukat diyorsun sen oyle guclu olabilirsin ama paran olmasa bi hicsin
Sen de o bile yok r yapmadım ayrıca adres versem gelecek sankiiii ahahahahshjsjg
Sende para yok olsa bile benim gibi başarılı olabilecek miydin acaba orası da ayrı
@cocogirlll adresini soyle tek basina karsima cik o zaman hade
Sanki gelecek ya ahhshdjdjcjjdjc
@cocogirlll kez o bana sen bulastin sen ya sus ya da cik karsima teke tek yuzleselim
Nişantaşı akkirman sokağa gelsene yiyorsa
@cocogirlll valla gelirirm sikinti yok ama benim dedigimi yere gelcen benim kimsem yok merak etme kimseyi cagirmam ama sen cagirirsin
Daha bana korkak diyen insan gizlenip yazıyor resmini kaldırıyor Akspsşfllsdf
Abim yok ayrıca dediğim gibi 120 kilo kaslı babamla baş etmiş insanım. 3 yıl fitness boşuna yapmadım ayrıca bacak arana tekmeyi attığım an yerle birsin
Sende çok var zaten canım daha burada gizliden yazıyorsun
@cocogirlll ouhahaha bende izlicem zaten seni elim ayagim armut topluyor bi hareketle boynunu kirarim
Başkasını bulaştıracak değilim 2 saniyelik işin var bacak arana tekmeyi attığım an hastaneliksin
@cocogirlll bu halimle bile seni supururum
Bir halt yapamazsın
@cocogirlll sende yapaamazsin anca burada bos yaparsin daha tanimiyorsun bile beni
Boşu 2 saat sen yaptın zaten.
Aynen kanka karşına 250 kilo adam geçse o hızımla dönebileceksin zaten ÖEİĞDPDPWŞDF ÇOK FİM İZLEMİŞSİN DOWĞEOEPWPDLEPF
@cocogirlll yamuk mu ouahababh
Ohhh sustu sonunda ne bitmez çenen varmış
Susacaksın tabi
@cocogirlll bak kizim benle ugrasma
Hahahahahhaa demin uğraşmak için yer arıyordun noldu şimdi
Git Türkçe öğren
Iki saattir benimle konsumak istiyor madem cirkinim niye surekli yaziyon
Çirkin değilim
Sana yazan bile yok ahahahıwoewpckvk
Çirkin yüzünü yarım atıp gizlenen egoistlere denir gerçi ego kasacağın bir şeyin de yok
Abazalar yazmıyor. Emin ol 2-3 tane düzgün bir ilişkim oldu
Diyene bak ay sanki aşırı yakışıklı da ben tipsiz dedim he
Çok oldun o diğer dişlerini ben kıracam
Gözlerini görmedim :p
Soruma gel
@cocogirlll qhhaha ozurlu
@lezzbiyennn gel gel
@lezzbiyennn seninle ugrasimcam gerceketn ezik korkak cirkin suratli Allahindan bul
O***** çocuğu denir
hödük denir
Ne denir bilmem ama bence erkek denmez.
En zayıf erkek denir
Erkek denmez böylesine
şerefsiz denir
aciz
aciz
Türk erkeği denir
Kız arkadaşı aradığını soru olarak yazıp sonra kadınlar hakkında kötü şeyler demen ayrı bir İRONİK dostum lütfen kendinle çelişme
Demek ki sende sıkıntı vardır hiç düşündün mü
Tipini kast etmedim ben görmedim de 😆 sen kendin söyledin
Tip yüzünden böyle erkekler de aynı yapacak bir şey yok kadınları suçlayamazsın cinsiyetle değil karakterle alakası var ve senin de karakterinde sıkıntı var herkesi suçluyorsun elbette tipin senin seçimin değil ama en azından kendine bakabilirsin? Ne bileyim kaşına şekil versen yüzüne falan bakım yapsan az saçlarına röfle attırıp fitnes yapıp güzel giyinsen gayette bakarlar.
Röfle yaptırmak için maks 450 ₺ tutuyor yerine göre iyi bir yerde yaptırtsan hadi 600-700 olsun ne var bunda? Biriktirebilirsin. Ekonomi o kadar da kötü değil. Fitness içinde değil 1 yıl gitsen 1.500₺ maks yani taksit veya parça parça ödeyebiliyorsun. Protein tozu kendine bakman beslenmen de var ama sonuçta dışa verimin değişecek
Kanka kusura bakma da kimse tipini beğenmediği birisiyle olmaz gerçekler acıdır alınma bana ben sana yapman gerekenleri söyledim maddi durumun olmasa bile biriktirebilirsin
Çalış?
2 ay çalışsan asgari ücret 4250₺ . 8500 olur gidersin krallar gibi istediğini yaparsın
Eee sen de hem onu bunu yapmak istiyorsun hem de okuyorum diyorsun daha ne diyim git kredi Çek o zaman skapsşdlflf okulun bitince çalışır ödersin ney diyeyim başka
Kankacım yüzünden memnun değilsen fiziğini düzeltmen için dedim yorma beni artık
Annen yok mı bacın yok mu boş konuşma
Erkekler şekilci değil mi? 36.5 ayak istiyorlar ince bel yok kalça bilmem ne erkekler de istiyor ben diyor muyum erkekler hak ediyor diye
Erkekler de şekilci. Bunun cinsiyetle alakası yok sen bence okulu bırak okumak seni geliştirmemiş
Sen karakterden kaybediyorsun dediklerim de zoruna gitti demek ki gerçekler acıdır
Fotoğrafı sildi sodpflsllf alındı demek ki sjjwodoosnfjsllfşv
Sana tavsiye verdim fakir olman benim suçum değil bana ne
Sarışın 178 boyundayım çirkin değilim imkansız bu
Türkçen de çok iyiymiş. A1 Türkçe
Tipi yok parası yok sonra kızlar bana neden bakmıyor küfür de ediyor bir de karakter de yok kim baksın sana
Tipin yok diyip çirkin demekte ne bileyim hahdh
Saçma yorumlar yapıyorsun çünkü
Kadın düşmanı seni
Konuşmayı öğren
Doğru konuş benimle sen kimsin?
Sonradan olmuşsun düzeltebilirsin kendini tavsiye verdim o kadar sen bu gidişle evde kalırsın
Sen kimsin bana beddua okuyorsun
Parayı bulayım diyor daha çalışmaya burun kıvırıyor
Belli oluyordu zaten gerisini hiç atma
Bunlar önemli değil yüz hatların önemli
Al lan ekledim git bak bakalım kim tipsizmiş
Tipimle alakası yok ayrıca sen kendi yüzünü yarım eklemişsin bu çirkin olduğun anlamına gelir
Estetik yok yüzümde
Hayır yok
Ayrıca olsa bile sende para yok olsa sende yaparsın sjsjdkdcl
Yarım görünüyordu yüzün ama tipsiz olduğun aşırı belliydi
Yüzümü gördün çirkin değilim
Kendine bak bir bence
Sen yüzünü uzaktan ekle yiyorsa hahahahah
Ekleyemezsin işte
Kanka he he boş yapma eğer kavga etmeyip senle normal sohbet etsek bal gibi de harikasın güzelsin dersin
Ş*refsiz denir
Akıl hastası
Mahlukat bile denmez
Magara adami
Irispi cicigi denir.