Biz belirlemiyoruz onlar belirliyor yaşına bakmadan Kadın gelmiş 30 yaşında hiç evlenmemiş kalkıp ben bunu almam şunu almam demiyor karaktere bakayım kalbine nasıl biri olduğuna nasıl biri iyi kötü mü Kadın düşmanı mı hadi diyelim senden üstün oldu ne olacak adam karaktersiz Kadına değer vermiyor yani olacak asgari ücretli olsa hadi diyelim sende 9 bin liralık maaş al oda 4 bin alsın ne olacak yine geçim olmaz mı şayet 9 bin lira maaş alsaydım karım beş kuruşsuz işsiz olsaydı sevseydim onun iş tarafına bakmazdım uyum sağlıyorsa bana ön ayak oluyorsa bunlar ya tipe bakar ya da iş konusunda büyük şirketi olsun benden daha çok kazansın hep gösteriş çevre aile akraba ne der kafası hep cahillik doyumsuzluk sonra diyorlar mutlu değilim kocam beni sevmiyor aldatıyor boş karılarsınız kardeşim işiniz gücünüz gösteriş
Güncellemeler
+1 yıl
Birde evde kalmışsın 30 yaşından sonra sen mahkumsun elin boş birine talip olmak zorundasın seçicilik vaktin bitti kendi başını koyacak bir insan bulda ailenden kurtul
Abi kiz 30yasina gelmisse sen ondan kucuk musun he Kizda erkekte o yasa geldiyse kenarda bir birikimi olmus olacak duzenli bir geliri işi olacak yoksa kimse kizini niye versin de surundursun mesela kira koselerinde... her kesin cocugu kiymetli. Her anne baba cocugu iyi bir adamla iyi bir kizla evlensin aclik sefalet cekmesin rahat etsin ister. O yuzden hakli degilsin haksizsin
Ben küçüğüm demedim sen hala olayı anlamadın alışmışsınız Erkek eline Arap kültürü Kadını mahkum ediyor Erkeğe sizde artık normal görüyorsunuz neden Erkek tek bunu karşılıyor neden her şey Erkek beliyor enayi mi Erkek Kızın aile tarafı neden Kızına yardım etmiyor yuva kuracaksan beraber kuralım da Erkek kısmı çok zorlanmasın ki mutlu olsunlar değil mi iyi adam dediğin ne neden Erkek tek çalışıyor ki Kızda çalışsın ki açlık sefalet olmasın tavşan gibi üremedikten sonra hiç bir şey olmaz burada eşitlik yok Erkek tek herşeyi yapacak kural yok kırın şu Müslüman kültürü
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Kime cemkiriyon zjjzkzjc yaran var gibi
Kimseye bir şey dediğim yok genel olarak Türk tipik evlilik kültüründen bahsediyorum
Abi kiz 30yasina gelmisse sen ondan kucuk musun he
Kizda erkekte o yasa geldiyse kenarda bir birikimi olmus olacak duzenli bir geliri işi olacak yoksa kimse kizini niye versin de surundursun mesela kira koselerinde... her kesin cocugu kiymetli. Her anne baba cocugu iyi bir adamla iyi bir kizla evlensin aclik sefalet cekmesin rahat etsin ister. O yuzden hakli degilsin haksizsin
Ben küçüğüm demedim sen hala olayı anlamadın alışmışsınız Erkek eline Arap kültürü Kadını mahkum ediyor Erkeğe sizde artık normal görüyorsunuz neden Erkek tek bunu karşılıyor neden her şey Erkek beliyor enayi mi Erkek Kızın aile tarafı neden Kızına yardım etmiyor yuva kuracaksan beraber kuralım da Erkek kısmı çok zorlanmasın ki mutlu olsunlar değil mi iyi adam dediğin ne neden Erkek tek çalışıyor ki Kızda çalışsın ki açlık sefalet olmasın tavşan gibi üremedikten sonra hiç bir şey olmaz burada eşitlik yok Erkek tek herşeyi yapacak kural yok kırın şu Müslüman kültürü
Sala... k msn ya ikiside para biriktirip calisicak yazdim nerenle okudun acaba tovbe tovbe bi git ya
Siz öyle yapmıyorsunuz senin işine gelmiyor sen zengin koca bulma derdindesin ben ev hanımı olacağım Erkek bakacak hadi ordan ev hanımı ne
30 yaşında bir Kızı ne yapsınlar hele işi gücü yoksa da oda kötü
😁😁😁😁
Siz niye gülüyorsunuz ya komik mi sorum