Öyle zamanlar oldu ki evden dışarı bile çıkamadık.
Aman Allah'm ne kötüydü ya...
Şimdi neleri rahatlıkla yapıyorsunuz?
Sinema, alışveriş vs vs..
Yoksa siz hala gereksiz önlem almaya devam mı ediyorsunuz?

Maskesiz gezmiyorum. Çünkü; insanlar rahata alıştı ve rahatlıkla öksürüp, hapşuruyolar. Ne olacağı bilinmez. Maskesiz gezilmemesi gerekiyor bence. Bitmedi çünkü devam ediyor
Corona beni hiç etkilemedi. Çok şükür hiç hasta da olmadım. Kısıtlamada da evde değil sürekli dışardaydım işimden dolayı. Tek farkı toplu taşıma da maske oldu benim için.
Gereksiz önlem almak mı? Yahu şaka mısın? Millet önemsemiyor olabilir ama pandemi hala devam ediyor. Dışarı çıkıyorum ben ama aldığım önlemler hala pandemi dönemi gibi.
Cevap
18Cevap
Sinema, maskesiz çıkmak
Maskesiz şekilde böyle etrafa giriş çıkış yapıyorum o kadar güzel bir şey ki artık mesela uyurken kulaklarımın üstüne uyumak zorunda değilim çünkü maske takmıyorum ve doğal olarak kulaklarım kepçe olma gibi bir ihtimali yok daha rahat nefes alıyorum dışarda her yere gidince yanımda dezenfektan taşımak zorunda değilim mükemmel bir şey ya ama içimde bir ses yine patlayacak bu corona diyor yazdan sonra bence yine büyük bir patlama olur gibi geliyor bana çünkü iyice her yeri saldılar
Evet jsjsj
Ne o zaman önlem aldım ne de bu zaman. Sanki bana hiç uğramadı gibi bir şey.
#YengeçRahatlığı 😎
Doğru 😂
Hala maske takıyorum🙄 şimdi sen söyleyince neler yaşadik yaaa bız öyle
Kısıtlanan her şey bir nimetti bence kîymetini iyi bilmek lazım
Beni kısıtlayan olmadı. 🤣🤣🤣
Hala aynı ben. 😀
😀😀
Pek bir şey yapmıyorum, havalar soğuk derken ramazan girdi.
Bayram sonu fena kopucam 😄
🥰
Baştan beri fazla kasmadim kurallara da başka insanlara saygımdan uydum hep ama şimdi tokalaşmak, sarılmak falan hala bi garip geliyor cok gerekmedikçe yapmıyorum. Bu sanki en zor değişecek şey olacak insanlar için. Ya da en azından benim için.
Özgürce nefes alabiliyorum, ve yaşadığım hergün için şükrediyorum...
Koronadan önce de hiç dışarı çıkmıyordum hep eve kapalı asosyal yaşıyordum korona bitiyor ben hâlâ eve kapalı asosyal yaşıyorum
Müşterilere gıderken test yaptırmıyorum. Asırı iyi olay bak , burnum elek olmustu 🥺
Hala maskeyle giriyoruz hastaneye vs. bişey değişmedi
Markete maskesiz gidiyorum bende çok rahatladik Konser ayarlayip arkadaşlarima gidicegimm o heycani tekrar yaşamak icin heycanliyim ama tabiki bizim bura disiplinli yine olsun genceler Maske takmayi özen gösteriyorlar
şu pandemi dönemini birtek ben sevdim sanırım 😂 ne güzel 7/24 evdeydik haber izliyoduk stres yapıyoduk ay öksürdüm ay burnum aktı diye. İlk çıktığı zamanlar twitter efsaneydi ya
Maske konusunda eskiye göre toplum olarak gevşedik ama çinde insanlar evden dışarı çıkamıyor, yine tedbirli olmakda fayda var
Her şey eskiye döndü.. Artık kısıt, engel, tedbir yok hiçbir konuda..
Korona öncesi evden çıkmamak ićin babasıyla tartışan ben. Artık hergün dışarı çıkmazsan afakanlar basıyor
Ne büyüttünüz şu coronayı be. Zaten her gün dışarda parti yapma meraklısı ergen olmadığım için beni etkileyen bi durum yok
Corona önlemi almayı bıraktım. Artık maddi önlemler alıyorum.😄
korona günleri çok kötüydü bizim için berbat bir dönemdi
Henüz büyük bir değişim yok maskemizi takıyoruz yine
Hic bir zaman rahat olamadim coronadan sonra daha kötü hijyen takintili biri oldum benim icin hersey cok zor..
Dün ilk defa avm de maskesiz gezdim 😀😀
Bir ben normale dönemedim sankim 🥺
rahatlıkla iftar veriyorum çok şükür
Genelde hep rahat zaten
Ya hayatın tam tadını çıkarayım derken bir de ekonomik kriz çıktı hanımefendi
Önlem gereksiz yani hmm ilginç
Maskesiz geziyorum😃😁
Markete maskesiz gidiyorum ohhh
Her şey daha rahat oldu
her şey yalan kesin bir şey vardı arkaplanda
Davetlere icabette bulunmamayı.
Maskesiz geziyorum tek değişiklik