- Bu tür olayları dinlemeyi seviyorum
- Yaşayanlar varsa anlatsın lütfen

evet dedemin annesi öldüğünde yaşamıştık aile apartmanı olduğu için bütün misafirler bizdeydi öldüğü daire bizim alt katımızdı oraya kahve almaya inmiştim mutfağa giderken mutfaktan cam kırılma sesi gibi bir şey geldi büyükannemin hep su içtiği sürahi kendi kendine kırılmıştı ve tezgahın üstünde bıçak vardı tuhaf olan şey sürahi her zaman onun odasındaydı ve biz çıkarken bıçak tezgahta değildi
ne diyorsun sen ya !!! anlattın mu bu olayı aileden birilerine?
Evet anlattım bizim ailede birbirini korkutma şakaları çok olur dalga geçtiğimi zannetmişlerdi
hep öyle oluyor zaten anlatıyorsun anlatıyorsun ama inanmıyorlar.
Bir tek babannem inanmıştı o da zaten o dairede yaşadığı içindir bazılarına söylemedim etkilenmesinler diye ama insan kötü oluyor gerçek mi hayal mi diye düşünüyorsun
aynen öyle dengesi bozuluyor insanın. çok fena bir duygu Allah yaşatmasın bir daha offf çok korkunç :)
Evet amin bir daha yaşamam inşallah ama bu konularla ilgilendiğim için sanırım hep bana oluyor böyle şeyler
Doktorlar öyle söylüyor evet ama benim de yaşadığım bir kaç olay var. Doktor ilaç verdi hatta bana ama kullanmadım hiç o ilacı. hani tek yaşasam eyv dicem psikolojik rüya falan diyecem ama babam şahit ya. o adamın üstüne öyle bir atmaşım ki, babam sabah şunu söyledi bana "oğlum sen doğdun doğalı hayatında bana böyle sarılmadın" düşün o derece korkmuşum
Bence yaşanılan şeyler gerçek ama ondan sonrası psikoloji bırakmadığı için psikolojik olabilir ben mesela etrafı kontrol etmeden uyuyamam. Senin yaşadığın şeyde baya ciddi sanırım peki yaşamaya devam ediyor musun hala?
uzun süredir yaşamıyorum ama bazen kabuslar görüyorum saçma sapan şeyler
Anladım zaman geçtikçe alışıyorsun zaten uyumadan önce meditasyon yapmayı deneyebilirsin bana yapmak yaramıştı ama ilkte biri seni izliyormuş gibi hissediyorsun
meditasyon derken nasıl rahatlatıyorsun kendini?
Yatmadan önce veya kendini rahat hissettiğim bir zamanda youtubeda meditasyon videoları var onu açıp o an dedikeri şeyleri uyguluyorum ben mesela Tuncay Yeşilpınar’ınkileri yapıyorum daha çok
anladım. tamam dediğin kişiye bakacam. çok teşekkürler
Rica ederim
dün gece saat 4 civarlarında yine oldu
Dün bu konu hakkında konuştuğun için olmuş olabilir mi bir çağrışım yapmışsındır bahsederek belki
bilmiyorum beste ama çok garipti rüya gibiydi. Ben tek yaşayan birisiyim ama genelde arkadaşlarım olur hep bende. dün akşam kızlı erkekli oturuyorduk. bir kız arkadaşımız başından geçen hikayeyi anlattı. sonra gittiler tek kaldım saat 4 gibi uyandım odamın içinde ışıklar gördüm 4-5 tane ışık havada süzülüyordu ve çınlama sesi duygum hani eski tvlerde karıncalanma olur onun sesi gibi bir şeydi. sonra da uyumadım işte. sanırım taşıncam burdan
Dediğim gibi ondan etkilenip görmüş olabilirsin ama genelde bu şekilde oluyorsa yani bu şekilde görüyorsan sıkıntı olabilir o evde kaldığından beri mi böyle oluyor?
evet buraya geldim artmaya başladı her şey
Evet dediğin gibi o evde sıkıntı olabilir o zaman taşınma imkanın varsa taşınmanı tavsiye ederim tüm korku filmleri böyle başlar çünkü sncmamck
aynen taşınsam iyi olacak
bence de taşınmalısın
insan evine girmeye korkar mı ya sinirlerim alt üst oldu resmen akşam olmasın die dua eder hale geldim. doktora gidiyorum bana ilaç veriyor yahu bağımlılık yapan ilaçları ben neden kullanayım. o ilaçların beynimde karar vermesini istemiyorum diyorum mecbur kullancaksın diyor
evet benimde kaygı azaltmak için bir ilacım var ama içiyor muyum tabiki hayır onun yerine meditasyon yaparım daha iyi ama gerçekten evinde baya rahatsız hissediyorsan o evden çıkmalı kendini rahat hissettiğin bir evde yaşamalısın
Yok ya o tür ilaçlar cidden iyi gelmiyor insana. Bu sefer ona bağımlı oluyorsun falan. Başladım ev aramaya yarın gidecem 2 yer var bakalım hayırlısı olur umarım
Umarım kötü enerjisi olmayan ferah bir eve taşınırsın hiç olmadı rahat uyursun
Umarım 😔 uyku düzenim alt üst oldu. Spor yapmak için enerjim kalmadı artık. Eğer yine yaşarsam videoya çekecem sana atarım
Tabi uyuyamadığın için hal kalmaz adaçayı yakıp tüm odaların köşesinde gezdirirsen kötü enerjiyi azda olsa alıyor
Ada çayını bir kasede yakıp mı?
Aynen kasede yakmak ama toprak güveç kaseleri olsa daha iyi olur tütsü gibi işte
Tamam denicem çok sağol gerçekten 🙏 eğer bir şey yaşarsam videoya alacam sana atarım
Rica ederim umarım işe yarar
Yok şükür
Cevap
1Cevap
haftada 2 kez paranormal olaylar yaşarım hobi olarak
hahaha :)
bir kaç deneyimim oldu
Bu olayların hasıyım
ne yaşadın mesela?
İnanmazsın
bana mı diyorsun bunu :) en iyi görüş seçtiğim bestenin yorumunu oku. ben iliklerime kadar yaşıyorum bu olayı
Bi musallatım var beni insanlardan soğutmak için lisede insanları benden uzaklaştırırdı özellikle erkekler bana karşı garipti şu an iyiyim ama
ohaa. lütfen anlatsana neler yaşadın
Lisede iken insanlar bana ani ve sebepsiz yükselirlerdi yargılanırdım sürekli ama tamamen sebepsizdi bir baskı hissediyordum
Bi erkekle konuşsam ilk iyi davranıp sonra çok kötüleşmeye başlardı beni dışladılar falan
Tamamen sebepsiz tabi
Ve çok pis baskı yapıyo bu musallatım hocaya gittim ve öğrendim şu an etkisini atlatıyorum
Çook
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar